Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

626 resultater

Type artikkel
Velg område
626 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Nyhet, Maritim bransjeforening

  Kongsberg Gruppen kjøper Rolls Royce-selskap

  Kongsberg Gruppen har inngått en avtale med Rolls-Royce om kjøp av Rolls-Royce Commercial Marine. De to partene er enige om en verdsettelse av selskapet på 500 millioner britiske pund, tilsvarende 5,3 milliarder kroner.

 2. Aktuelt, Gode historier, Teko

  200 år med tekstilhistorie

  Gjennom 200 år har tusenvis av mennesker vært med på å skape industrihistorie på Solberg Spinderi i Solbergelva utenfor Drammen. I dag drives "Spinderiet" av et ektepar med hjerter som banker for både tekstiler og historie.

 3. Aktuelt, Nyhet, Energi og klima

  Alcoa signerer ny vindkraftavtale

  En ny langsiktig kraftavtale er inngått mellom Guleslettene Vindkraft og aluminumsprodusenten Alcoa Norway ANS. GIEK har bidratt ved å garantere for Alcoas betalingsforpliktelser.

 4. Aktuelt, Designindustrien

  Designindustrien ønsker deg en riktig god sommer!

  Vi kan ta sommerferie med god samvittighet. For designindustrien økte eksporten etter fem første måneder i år med 6,2 prosent. I fjor økte produksjonen med 3 prosent, mens vi ikke har tall for i år ennå.

 5. Aktuelt, Teknobedriftene

  Teknobedriftene på Hannover Messe

  En gruppe deltakere fra styret, faglige forum og Teknobedrifter besøkte Hannover Messe i april 2018. I 2019 planlegger Innovasjon Norge og Norsk-Tysk handelskammer en norsk fellesstand hvor din bedrift kan delta.

 6. Aktuelt, Nyhet, Jus, Lønn og tariff

  Høstens viktigste arbeidsrettskurs

  Mange av våre medlemmer henvender seg til oss med spørsmål innenfor arbeidsrett. Denne høsten har vi satt opp tre ulike kurs som vi håper vil være til nytte.

 7. Aktuelt, Nyhet, Teknobedriftene, Teko, Designrommet, Designindustrien

  Stifter industri-klynge i Rørosregionen

  Nylig signerte selskapene Flokk (HÅG), Os ID, Røros Tweed, Norbit, Røros Produkter, Røroshytta, Røros Dører og Vinduer, Røros E-Verk og Røroshetta stiftelsesdokumentene for et nytt samarbeid i Rørosregionen. Dermed har en ny industri-klynge sett dagens lys.

 8. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Inn i fremtiden med Intergraf

  Digitalisering og Industri 4.0 var hovedsaken da 50 medlemmer av Intergraf var samlet i Milano på Print4All-messen. Styreleder i Grafisk bransjeforening Ole Strand og bransjesjef Kari Rømcke representerte industrien i Norge. -Det skjer mye spennende innenfor vårt område. Det gjelder bare å gripe de nye mulighetene som dukker opp, sier Ole Strand.

 9. Aktuelt, Nyhet, Maritim bransjeforening

  Norsk verft skal bygge kystvaktskip for 6,8 milliarder

  Vard Langsten har inngått kontakt med Forsvaret om bygging av tre kystvaktfartøy for operasjon I nordområdene.

 10. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  GDPR-forberedelser i Grafisk

  Den 22. mai 2018 vedtok Stortinget en ny personopplysningslov. Denne bygger på EUs personvernforordning, GDPR. Endelig dato for ikrafttredelse av de nye reglene i Norge er ikke fastsatt, men trolig skjer dette i løpet av juli, opplyser advokat Birgitte Stenberg Kravik i Norsk Industri/Grafisk bransjeforening.