Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

548 resultater

Type artikkel
Velg område
548 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse

  Trenden er snudd for TIP!

  15. mars ble søkertallene for videregående opplæring i 2018/19 publisert. Etter flere år med nedgang for Teknikk og Industriell Produksjon (TIP) er det nå 5 prosent flere som søker VG1 TIP i år!

 2. Aktuelt, Renseri og vaskeri

  Svært god stemning på Sola!

  8.-10. mars ble årskonferansen for NRV og NVK avholdt på idylliske Sola Strand Hotel. Konferansen inkluderte blant annet en herlig middag på Bølgen og Moi, bedriftsbesøk og festmiddag med utnevning av Bjørn Helge Eliassen som nytt æresmedlem i NRV.

 3. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Grafisk bransjeforening til Print Next

  Representantskapet i Grafisk bransjeforening har lagt sitt vårmøte til konferansen Print Next i Stockholm 25-26 april. Arrangementet blir kalt årets største nettverkstreff for grafisk bransje.

 4. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Stor oppslutning om Støtvig-seminaret

  Støtvig-samlingen for Grafisk bransjeforening Øst er definitivt etablert som vårens sentrale begivenhet i Grafisk bransjeforening Øst. Sist uke var nærmere 40 medlemmer av regionforeningen samlet til faglig inspirasjon og årsmøte i usedvanlig vakre omgivelser. Helge Gabriel Lundeby, Lundeby & Co ble gjenvalgt som leder av Øst.

 5. Aktuelt, Nyhet, Økonomi

  Avvikling av maskinskatten – hva skjer nå?

  21. mars inviterer NHO og Norsk Industri sammen med Morten Fjermeros i advokatfirmaet Hjort til et seminar hvor det gis nærmere informasjon om avviklingen av maskinskatten og utfordringer i overgangen 2018/2019.

 6. Aktuelt, Nyhet, Forskning og innovasjon

  Ruger du på et kompetanse- eller teknologiprosjekt?

  Ruger du på et kompetanse- eller teknologiprosjekt for SMB-bedrifter, men mangler finansiering? Da kan det lønne seg å ta kontakt med Stiftelsen Teknologiformidling!

 7. Aktuelt, Nyhet, Teknobedriftene, Forskning og innovasjon

  15 milliarder for Kongsberg Gruppen

  Kongsberg Gruppen har inngått en samarbeidsavtale i Qatar om langsiktige teknologiutviklingsprogrammer innen forsvar, maritim industri og digitalisering.

 8. Aktuelt, Olje og gass

  "Konkurransekraft - norsk sokkel i endring": Anbefalinger og tiltak

  Nå starter jobben med å iverksette anbefalingene og forslag til tiltak i rapporten "Konkurransekraft - norsk sokkel i endring"!

 9. Aktuelt, Nyhet, Tariffoppgjøret

  Tariffoppgjøret 2018 er i gang

  Mandag 12. mars overleverte LO sine krav til NHO. Her er noen viktige datoer fremover, og informasjon til NHOs medlemmer om oppgjøret.

 10. Aktuelt, Gjenvinning

  Balanserte anskaffelser gjennom dialog

  Høsten 2018 inviterer Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi) til en felles arena for offentlige innkjøpere og leverandører av avfalls- og gjenvinningstjenester.