Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

725 resultater

Type artikkel
Velg område
725 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Nyhet

  Mowi vil drive oppdrett i dypet

  Mowi vil senke merdene ned i havdypet, og knytte sammen teknologi fra norsk oppdrett-, subsea- og offshorenæring. Selskapet har søkt om 36 utviklingskonsesjoner for å realisere «AquaStorm».

 2. Aktuelt, Nyhet, Økonomi konjunkturrapporten

  Lavere vekt - lavere energiforbruk - mindre utslipp

  Brødrene Aa ble etablert i 1947. Selskapet har i dag over 200 ansatte, og er verdens største produsent av hurtigbåter. De har levert 60 karbonfiberfartøy for passasjertransport, og 50 prosent av dagens produksjon går til eksport – hovedsakelig Hong Kong / Kina.

 3. Aktuelt, Nyhet, Økonomi konjunkturrapporten

  Digitale verktøy for bærekraftig landbruk

  I Konjunkturrapporten 2019 kan du lese om Yara og hvordan de jobber for å leve opp til visjonen om å brødfø en økende verdensbefolkning på en ansvarlig og bærekraftig måte, og samtidig skape ny vekst for selskapet.

 4. Aktuelt, Nyhet, Jus, Lønn og tariff

  Norsk Industri søker advokat innen arbeidsrett

  Vi søker nå en advokat med gode faglige kvalifikasjoner i arbeidsrettslige spørsmål. Det er en fordel om du også har erfaring med tariffrettslige problemstillinger. Stillingen er utpreget selvstendig og innebærer utstrakt kontakt med medlemsbedrifter og fagforeninger. Noe reisevirksomhet må påregnes.

 5. Aktuelt, Nyhet, Energi og klima

  Lanserte ny rapport: Hvordan gjøre CO2-fangst lønnsomt?

  Hvilke virkemidler kan tas i bruk for å finansiere merkostnader ved bruk av CCS, og hvordan kan de bidra til utvikling av markeder for lavkarbonprodukter? Dette har Multiconsult sett nærmere på i en utredning som ble lansert 11. april.

 6. Aktuelt, Nyhet, Økonomi

  Ny stortingsmelding om offentlige anskaffelser: bedre, grønnere, mer effektivt

  Regjeringen la 10. april frem en stortingsmelding om offentlige innkjøp. – Vi må bruke offentlige midler bedre og mer effektivt, samtidig som vi bidrar til å løse de store samfunnsutfordringene vi står overfor, sier næringsminister Torbjørn Røe Isaksen.

 7. Aktuelt

  Bør innføre cruise-skatt

  Cruiseindustrien bør få en særegen turistskatt. AirBNB bør også skattlegges. Og inntektene fra disse skattene bør komme landbasert reiseliv til gode. Det handler om konkurranse på like vilkår.

 8. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  To viktige datoer for Grafisk

  Den tradisjonelle båtturen som arrangeres i samarbeid med Det Grafiske Selskap går fra Rådhuskaien torsdag 6. juni, klokken 17:00. Landsmøtet for Grafisk bransjeforening finner sted i Oslo fra torsdag 5. september til søndag 8. september.

 9. Aktuelt

  Miljøkrav for cruise må gjelde alle fjordene våre

  Fra 1. januar 2020 blir det strengere miljøkrav for cruiseskip som anløper Norge. Fartøy som er bygd før år 2000 og som ikke er oppgradert, får etter denne datoen ikke komme inn i Geirangerfjorden og Nærøyfjorden.

 10. Aktuelt, Nyhet, Tariffoppgjøret

  Klare for lokale forhandlinger

  9. april gikk årets Arbeidsgiver-konferanse av stabelen i Oslo. Konferansen er lukket for Norsk Industris medlemmer, og deltakerne fikk med seg mange gode tips til de lokale forhandlingene ute i bedriftene.