Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

868 resultater

Type artikkel
Velg område
868 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Tariffoppgjøret

  Brudd i forhandlingene FOB 2020

  Fellesforbundet brøt fredag 7. august forhandlingene med BNL om Fellesoverenskomsten for Byggfag. Oppgjøret går dermed til mekling.

 2. Aktuelt, Nyhet, Tariffoppgjøret

  I Riksmeklerens hender

  Riksmekler Mats Wilhelm Ruland startet 4. august den frivillige meklingen mellom Fellesforbundet og Norsk Industri etter at Fellesforbundet mandag 3. august begjærte brudd i forhandlingene.

 3. Aktuelt, Nyhet, Tariffoppgjøret

  Brudd i frontfaget

  Det er brudd i forhandlingene for frontfagsoppgjøret. Det var Fellesforbundet som begjærte forhandlingene mellom partene for avsluttet mandag 3. august. Dermed er det klart at Fellesforbundet og Norsk Industri må ha hjelp fra Riksmekleren for å komme videre.

 4. Aktuelt, Nyhet, Tariffoppgjøret

  Brudd i Frontfaget med Parat

  Det er brudd i forhandlingene for frontfagsoppgjøret med Parat. Det var Parat som begjærte forhandlingene mellom partene for avsluttet mandag 3. august.

 5. Aktuelt, Nyhet, Tariffoppgjøret

  Nå er oppgjøret i gang

  Mandag 3. august startet Fellesforbundet og Norsk Industri opp igjen årets frontfagsoppgjør. Oppgjøret skulle opprinnelig gjennomføres i mars, men ble utsatt på grunn av koronasituasjonen.

 6. Aktuelt, Renseri og vaskeri

  Aldri opplevd lignende markedssvikt

  Sentralvaskeriet med sine 180 ansatte har holdt åpent hele korona-våren, men med rundt 80 permitterte. NRV har tatt en sommerprat med adm. direktør Kristian Gaasrud.

 7. Aktuelt, Nyhet, Tariffoppgjøret

  Frontfaget gjenopptar forhandlingene

  Fellesforbundet og Norsk Industri gjenopptar tarifforhandlingene mandag 3. august. Lønnsoppgjøret skulle opprinnelig gjennomføres i mars, men ble utsatt på grunn av koronasituasjonen.

 8. Aktuelt, Renseri og vaskeri

  Sommerprat med Leif Belsvik

  Medlem av vaskeriutvalget og konsernsjef i NorTekstil med 1200 ansatte snakker om korona, økonomi, støtteordninger, fremtidsutsikter og ferieplaner.

 9. Aktuelt, Renseri og vaskeri

  Økt interesse for medlemskap i NVK

  NRV har denne sommeren sakket med aktører i bransjen for å høre hvordan den dramatiske våren 2020 har påvirket produksjon og omsetning så langt, og hvordan man ser på situasjonen videre. Denne gangen har vi snakket med daglig leder av Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn (NVK) Jan Tore Gunnarsen.

 10. Aktuelt, Nyhet, Energi og klima

  ESA gir klarsignal til norsk fullskala karbonfangstprosjekt

  EFTAs overvåkningsorgan ESA kunngjorde i dag godkjenningen av statsstøtte til bygging og drift av et fullskala CO2-håndteringsprosjekt i Norge. Godkjenning fra ESA er nødvendig for å gjennomføre fullskalaprosjektet i henhold til statsstøttereglene.