Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

529 resultater

Type artikkel
Velg område
529 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Nyhet, Maritim bransjeforening

  Ordre på avanserte skip til Ulstein og Kleven

  De siste to ukene har både Ulstein Verft og Kleven Verft fått nye ordre, begge innenfor segmentet eksplorer-skip.

 2. Aktuelt, Jus, Lønn og tariff

  Ny premiemodell for AFP fra 2018

  Fellesordningen for AFP innfører ny premiemodell fra 1. januar 2018. "Den nye modellen innebærer at fakturaen fra fellesordningen kommer til å variere gjennom året", sier advokat Vibeke Lærum i Norsk Industri.

 3. Aktuelt, Teko, Designrommet, Designindustrien

  Mange industrivinnere av DOGA-merket 2017

  Norsk designindustri hedret for produkter på Times Square til bruk av ull fra norsk spælsau! Vi gratulerer prisvinnerne i Designindustrien!

 4. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Bodoni Gruppen overtar Bergen Grafisk

  Bodoni Gruppen overtar Bergen Grafisk, og styrker med det Vestlandets største miljø innen grafiske tjenester, digital publisering og markedskommunikasjon

 5. Aktuelt, Olje og gass, Havrommet

  Misliker uttalelser fra Anita Krohn Traaseth

  Styrelederne i Norsk olje og gass og Norsk Industri Olje og gass er «sterkt bekymret for det negative inntrykket administrerende direktør Anita Krohn Traaseth har etterlatt seg i den siste tiden i det offentlige rom når det gjelder olje- og gassindustrien».

 6. Aktuelt, Nyhet, Økonomi

  Sterkt oktober for eksportbedriftene

  Eksportinntektene til fastlandsbedriftene økte med 6,6 milliarder kroner (22 prosent) til 37,5 milliarder kroner i oktober, viser tall fra Statistisk sentralbyrå.

 7. Aktuelt, Nyhet, Økonomi

  Økt industrisysselsetting i tredje kvartal

  Sysselsettingen i industri- og bergverksbedriftene steg i tredje kvartal med 5000 ansatte etter mange kvartaler med nedgang. Det er fortsatt 2400 færre jobber i industrien enn for et år siden.

 8. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  En sterkere grafisk bransje

  Norsk grafisk bransje står i dag mye sterkere i forhold til konkurransen fra utlandet. Det skyldes spesielt gunstig kronekurs, men også at bransjen har gjennomgått en effektiviseringsprosess med en høyere grad av automatisering. Bransjesjef Magnus Thorkildsen sa på Grafkoms nettverksamling i Gøteborg at den norske grafiske bransjen nå er i stand til å konkurrere fullt ut med utenlandske aktører.

 9. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Utvidet Sign&Print-messe

  Emballasjebransjen blir i 2018 en del av Sign&Print-messen i Norge. Messen skifter navn til Sign, Print & Pack. Planleggingen av neste års messe er kommet godt i gang. 19. – 20. september er det full fart i X Meeting Point, tidligere Exporama. Denne uken var det et orienteringsmøte for utstillerne. Grafisk bransjeforening er en av samarbeidspartnerne til arrangøren AGI Publishing House (Peter Ollèn).

 10. Aktuelt, Nyhet, Forskning og innovasjon

  Første møte i Topplederforum for digitalisering i industrien

  Statsråd Monica Mæland avholdt 13. november sitt første møte i Topplederforumet for digitalisering i industrien.