Norsk Industri

Gå til vår temaside om korona-situasjonen

Innhold

Artikler

Vis filtrering

811 resultater

Type artikkel
Velg område
811 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Nyhet koronaviruset

  Dette er status per 3. april

  Mye har skjedd den siste uka. Her får du en oppsummering av hva Norsk Industri har jobbet med, og kommer til å jobbe videre med.

 2. Aktuelt, Maritim bransjeforening koronaviruset

  Koronakrisens påvirkning på maritim næring

  Kritiske deler av den maritime klyngen står i fare for å falle. Koronapandemien kan bli mer krevende for næringen enn både finanskrisen i 2009 og offshorekrisen til sammen. Nå må næringen spille på lag med myndighetene for å holde hjulene i gang i den maritime klyngen.

 3. Aktuelt, Olje og gass koronaviruset

  En samlet olje- og gassnæring har foreslått viktige tiltak

  KonKraft oppfordrer myndighetene og bransjen selv til å ta et helhetsperspektiv og se betydningen for det norske samfunnet av at en samlet næring kommer gjennom denne krevende tiden på en best mulig måte.

 4. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse koronaviruset

  Trenger din bedrift ny kompetanse?

  Regjeringen kom fredag 3. april med en tiltakspakke på 190 millioner som skal gå til ulike kompetansetiltak. Industrien må nå definere sitt kompetansebehov, og orientere seg om hvordan man kan få dekket dette.

 5. Aktuelt, Nyhet koronaviruset

  Foretak med minst 30 prosent omsetningsfall kan få kompensasjon

  2. april ble regjeringens kompensasjonsordning lansert. Dette er det sterkeste virkemiddelet som har kommet under koronakrisen. 3. april kom proposisjonen med detaljene.

 6. Aktuelt, Nyhet

  Varsel om generalforsamling

  Generalforsamlingen i Norsk Industri skulle være avholdt 5. mai, men er utsatt grunnet koronasituasjonen. Vi ønsker derfor velkommen til digital generalforsamling i tirsdag 9. juni.

 7. Aktuelt, Nyhet, Gjenvinning

  Anbefaler miljøavtale om plastprodukter

  Et samlet næringsliv kan redusere miljøbelastningen fra engangsplast. Det er budskapet fra en arbeidsgruppe nedsatt av regjeringen.

 8. Aktuelt, Nyhet koronaviruset

  Garantiordningen åpnes for større bedrifter

  Garantiordningen for lån til små og mellomstore bedrifter innebærer at staten garanterer for 90 prosent av hvert banklån, og ble åpnet for bruk forrige fredag. Finansdepartementet fastsatte 2. april en forskrift som åpner ordningen også for større bedrifter, herunder bedrifter med mer enn 250 ansatte.

 9. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse

  Nå kan din bedrift søke BIO-midler

  Krisepakken av 31. mars inkluderer 250 millioner til en "Forsterket støtte til kompetanseheving og bedriftsintern opplæring (BiO) i bedrifter som rammes av virusutbruddet gjennom økt rammetilskudd til fylkeskommunene”.

 10. Aktuelt, Nyhet, Energi og klima koronaviruset

  Fremskynder investeringsbeslutningen for CCS - bør komme i RNB

  Norsk Industri er fornøyd med at Stortinget er tydelige på behovet for å fremskynde investeringsbeslutningen for karbonfangst og -lagring. Dette kommer frem i krisepakken som ble vedtatt 31. mars. Norsk Industri mener investeringsbeslutningen bør komme allerede i Revidert nasjonalbudsjett.