Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

739 resultater

Type artikkel
Velg område
739 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Renseri og vaskeri

  Ny NRV-logo

  Norsk Renseri og Vaskeriforening bytter logo. Den nye logoen er dråpeformet, og inkluderer navnet på organisasjonen. Den erstatter den gamle logoen som bestod av bokstavene NRV.

 2. Aktuelt, Renseri og vaskeri

  Generalforsamlingar 2020 i Norges finaste by

  I tråd med tradisjonen blir generalforsamlinga for NRV og NVK i 2020 holdt utenfor Oslo-området, nærmare bestemt mellom sju fjell i Norges finaste by – Bergen! I tillegg til generalforsamlingane kan du lære meir om ny teknologi i bransjen, samt bruk av sosiale medier.

 3. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  NTNU Gjøvik: Grafisk mot 2021

  Januar-seminaret Grafisk mot 2021 på NTNU Gjøvik er blitt en tradisjon. Nå inviterer Grafisk Utdanningsfond tillitsvalgte og bedriftsledere, samt studentene på NTNU Gjøvik til seminar på NTNU Gjøvik 30. – 31. januar 2020. Meld deg på!

 4. Aktuelt

  Beregning av tak over tak

  Inndekkede konstruksjoner er midlertidige konstruksjoner som er underlagt Direktoratet for Byggkvalitet ved plan og bygningsloven. Inndekkede konstruksjoner er per definisjon ikke stillas, og er derfor ikke underlagt Arbeidstilsynet. I inndekkede konstruksjoner inngår alltid et tak.

 5. Aktuelt

  Sikring av stillasgulv

  Det har vært noe fokus på sikring av lemmer den siste tiden - I forbindelse med sertifisering av gulv i stillas dukket det opp mange forslag på hvorledes gulvet kan sikres til stillaset.

 6. Aktuelt, Nyhet

  Kunstig intelligens - nasjonal strategi er rett rundt hjørnet

  Kunstig intelligens vil endre industri og samfunn mye de kommende årene. Noen norske industribedrifter er allerede i gang. Andre har planer. Mange avventer. På Industri Futurum 22.-23. januar får du svar!

 7. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse

  PISA: Middelmådige resultater krever handling

  PISA-undersøkelsen 2018, som måler kompetansen til 15-åringer i lesing, matematikk og naturfag, viser at norske elever i snitt presterer svakere i lesing og naturfag sammenliknet med forrige PISA-undersøkelse i 2015. Resultatene for matematikk er uendret. Dette er bekymringsverdig.

 8. Aktuelt, Designindustrien

  Design Shanghai: forberedende workshop i Oslo og studietur med utstilling

  Vi viderefører fjorårets prosjekt i Shanghai og inviterer medlemmene til en forberedende workshop den 9. januar hos Norsk Industri.

 9. Aktuelt, Nyhet, HMS og IA

  Livreddende regler for industrien

  Mange mennesker verden over mister livet i arbeidsulykker. De fleste kunne vært unngått om enkle sikkerhetsregler ble overholdt. Her finner du noen enkle regler som du kan benytte i din bedrift.

 10. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse

  Østlandske Lettmetall er i gang med Produktivitetsspranget

  Østlandske Lettmetall er en støperi- og maskineringsbedrift som holder til på Elverum. Bedriften har 32 ansatte som nå skal i gang med leanprogrammet Produktivitetsspranget.