Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

804 resultater

Type artikkel
Velg område
804 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Innovasjonsprisen 2020

  Nå er det klart for innsending av bidrag til årets Innovasjonspris i Grafisk bransjeforening. Fristen for bidrag er 15. juni.

 2. Aktuelt, Miljø

  Vellykkede Kjemikaliedager!

  Årets Kjemikaliedager fant sted 22. og 23. januar på Radisson Blu Plaza i Oslo. Det var stor oppslutning og fullsatt sal med deltakere både fra industrien og fra ulike myndigheter.

 3. Aktuelt, Korrosjon, isolering, stillas Overflateteknikk

  Hvorfor studere Vg2 overflateteknikk

  – Vg2 Overflateteknikk er et spennende fag med store muligheter og gode jobbutsikter, sier Johannes Pålssønn Edvardsen (17) på Bodø videregående skole.

 4. Finns hjørne, Nyhet

  Vår nye næringsminister må levere for industrien

  Iselin Nybø heter vår nye næringsminister. Hun overtar et "tungt" departement og vil bli målt på prestasjonene til sin forgjenger.

 5. Aktuelt, Teko

  Teko gir støtte til kurs

  Teko bransjeforening arrangerer kurs på oppfordring fra medlemmene. Kursene har dels vært tekofaglige og dels knyttet opp mot bedriftenes digitale utfordringer.

 6. Aktuelt

  En fiskekasses livsløp

  Mesteparten av den ferske fisken fraktes i kasser av EPS (isopor på folkemunne). Les mer om hvorfor det er et miljøvennlig alternativ, og se film om livsløpet til en fiskekasse.

 7. Aktuelt, Designindustrien

  Vil din bedrift ha en designstipendiat?

  Vi inviterer to til tre bedrifter til å være vertskap og utdeler av stipend for 2020. Frist for å melde sin interesse er 25. februar.

 8. Nyhet, Kompetanse

  Influencere skal skaffe søkere til TIP

  Industrien trenger flere fagarbeidere. Etter to år med kampanjer har søkertallene til TIP gått opp med 13 prosent og jenteandelen med hele 35 prosent. Men industrien trenger enda flere fagarbeidere.

 9. Aktuelt, Nyhet, Gjenvinning

  La frem industriens sirkulær-anbefalinger

  Norsk Industri la fram industriens hovedanbefalinger for en sirkulær økonomi på konferansen Industri Futurum 23. januar 2020.

 10. Aktuelt, Nyhet, Elektro og energi, Maritim bransjeforening, Olje og gass, Teknobedriftene, Treforedling, Økonomi, Forskning og innovasjon, Energi og klima

  Konjunkturrapporten 2020: Nøktern optimisme

  Ved inngangen til 2020 er norsk industri godt posisjonert for å håndtere fremtiden. Dette kommer frem i Norsk Industris Konjunkturrapport som ble lansert 22. januar.