Artikler

Vis filtrering

894 resultater

Type artikkel
Velg område
894 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Ny rapport om industriens kompetansebehov

  Under frontfagsforhandlingene i 2022 sendte Norsk Industri og Fellesforbundet en henvendelse til Forsknings- og høyere utdanningsministeren. Dette resulterte i en arbeidsgruppe som nå har levert en rapport om industriens kompetansebehov.

 2. Invitasjon til eksport

  Nå skal det satses på økt eksport fra design og livsstilsindustrien innenfor møbel, interiør, sport, tekstil og mote. Norsk Industri Designindustrien har vært svært delaktig i eksportplanen foreslått av Nasjonalt eksportråd, og vi forventer å ha en sentral rolle i gjennomføringen.

 3. Vi må sikre oss mot datainnbrudd

  Alvorlige datainnbrudd skjer daglig, enten det er rene skurker eller andre lands etterretningstjenester som har økonomiske motiv eller er ute etter sensitiv informasjon. Grafiske bedrifter er også mulige angrepsmål. Ett av medlemmene i Grafisk bransjeforening, Fagtrykk i Trondheim, møtte sitt verste mareritt kl 21:00, 6. april 2021.

 4. Spennende strategiarbeid i Grafisk bransjeforening

  Tiden har aldri stått stille i grafisk bransje. Det inntrykket sitter også igjen etter årets landsmøte i Alta. Det er gjennomført en medlemsundersøkelse om fremtiden, og et viktig innslag i fagprogrammet var innspill til strategiplanen som styret arbeider med.