Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

749 resultater

Type artikkel
Velg område
749 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Nyhet, Energi og klima

  La klimapolitikken virke!

  Både industri og klima trenger effektive energimarkeder og europeisk samarbeid. Les kronikken av Marius Holm i Zero og Norsk Industris Stein Lier-Hansen som sto på trykk i VG 18. februar.

 2. Aktuelt, Nyhet, Økonomi, Tariffoppgjøret

  Troverdig frontfag også i 2018

  Teknisk Beregningsutvalg (TBU) anslår inflasjonen til å bli 2,2 prosent for 2019. - Dermed ligger alt til rette for et fornuftig lønnsoppgjør med noe reallønnsvekst i år, sier adm. dir. Stein Lier-Hansen i Norsk Industri.

 3. Aktuelt, Plastindustri

  Riktig bruk av EPS som flyteelement

  EPS har lav egenvekt og gode flyteegenskaper og egner seg derfor godt som flyteelement for brygger og marinaer. Her finner du veiledning for riktig bruk.

 4. Aktuelt, Nyhet, Jus, Lønn og tariff

  NHO tar grep om innleie

  NHO-fellesskapet tar grep for at innleide skal få høyere stillingsprosent. – Ingen av oss kan løse dette alene, vi må samarbeide for å finne de gode løsningene, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid.

 5. Aktuelt, Nyhet, Treforedling

  Borregaard best på omstilling

  Bioraffineriet Borregaard i Sarpsborg er best i landet på å omstille medarbeidere over 55 år. Senter for seniorpolitikk har derfor tildelt Borregaard prisen Årets seniorprofil.

 6. Aktuelt, Nyhet

  Industripark-forum i Norsk Industri

  Norsk Industri har fått flere henvendelser med ønske om at det etableres et eget forum for industriparkene i Norge. - Den utfordringen tar vi!, sier Bror Yngve Rahm i Norsk Industri.

 7. Aktuelt, Økonomi konjunkturrapporten

  Satser stort på overskuddsmasser fra steinbrudd

  I Konjunkturrapporten 2019 har vi presentert en rekke gode historier fra våre medlemsbedrifter. Her kan du lese mer om Lundhs!

 8. Aktuelt, Nyhet

  Mineralnæringens betydning for å løse klimakrisen

  Europas råstofftilgang var tema da Norsk Bergindustri, Norsk Industri, LO og Arbeidsmandsforbundet arrangerte halvdagsseminar i Oslo.

 9. Aktuelt, Nyhet

  Nussir-ja gleder industrien

  Nærings- og fiskeridepartementet gir Nussir ASA driftskonsesjon for utvinning av kobber i Kvalsund kommune. - Gledelig, sier adm. dir. Stein Lier-Hansen i Norsk Industri.

 10. Aktuelt, Nyhet, Økonomi konjunkturrapporten

  En bit av Norge i rommet

  I Konjunkturrapporten 2019 har vi presentert en rekke gode historier fra våre medlemsbedrifter. I tiden fremover vil vi presentere disse. Her kan du lese mer om Kongsberg Norspace!