Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

700 resultater

Type artikkel
Velg område
700 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Nyhet, Energi og klima, Statsbudsjettet

  Høring om Statsbudsjettet 2019 i Energi- og miljøkomiteen

  23. oktober deltok adm. dir. Stein Lier-Hansen i høring om Statsbudsjettet 2019 i Stortingets energi- og miljøkomite.

 2. Aktuelt

  Tre-gangeren for transportører

  Transportnæringen kan risikere å betale mer enn tre ganger mer enn vanlige bilister i bompengernår mange av de nye veiprosjektene står ferdig til bruk.

 3. Aktuelt, Renseri og vaskeri

  Renseriet Sandnes as kåret til 9. beste renseri i verden!

  Gjennom flere «kvalikrunder», med revisjon av bedriften og kåring til Årets Renseri 2018 av bransjen og Norsk Renseri & Vaskeriforening (NRV) ble Renseriet Sandnes as 19. oktober til verdens 9. beste renseri!

 4. Aktuelt, Renseri og vaskeri

  Flotte dagar for NRV i Bergamo og Milano

  Tradisjonen tro arrangerte NRV tur til messa Expo Detergo i Milano. Vi var 30 mennesker som var med på turen i regi av NRV, og i tillegg var det ein del andre som vart med oss på middag ein av dagane.

 5. Aktuelt

  Logistikkprisen til gjenbruksidè

  Norsk Lastbærer Pool AS (NLP) ble vinner av Logistikkprisen 2018. Selskapet fikk prisen for å ha utviklet en ide som medfører både en reell reduksjon i klimafotavtrykk i et livsløpsperspektiv og en betydelig effektivisering av distribusjon og returlogistikk.

 6. Aktuelt

  Transport & Logistikk i 60

  Rundt 900 personer fra transportindustrien og transportbrukere er samlet til årets største og viktigste begivenhet for næringen. Transport og Logistikk-konferansen feirer 60 år.

 7. Aktuelt, Nyhet, Teko

  Klæbo fronter Frislid

  Frislid fortsetter sin offensive satsing. Denne uken åpnet ny konseptbutikk i Hegdehaugsveien og langrennskometen Johannes Høsflot Klæbo ble presentert som merkets nye frontfigur.

 8. Aktuelt, Teko

  Ønsker mer ull i Helly Hansen-produkter

  Helly Hansen, SINTEF og Norilia samarbeider om et forskningsprosjekt for å se om det er mulig å omdanne ull med lav kvalitet til et materiale med høy kvalitet. Rebecca Johansson fra Helly Hansen forklarer.

 9. Aktuelt, Teko

  Sau og ull godt for FNs bærekraftmål

  Den norske ullindustrien kjenner seg igjen i de fleste av FNs 17 bærekraftmål (Sustainable Development Goals). Kjersti Kviseth fra 2025 Design for lifecycles mener også sauen og ulla kan bidra til å nå målene.

 10. Aktuelt, Teko

  Ull og design på norsk-japansk

  Hvordan kan ull fra nordiske saueraser benyttes i arbeid med utvikling av design? Det skal forskningsprosjektet Connecting Wool avdekke.