Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

594 resultater

Type artikkel
Velg område
594 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Teknobedriftene

  Lean-dag i Innlandet

  Lean Forum Innlandet arrangerer Lean dagen torsdag 3. mai, med workshop på Katapultsenteret i Raufoss. Temaet er "Veiviseren for bærekraftig produktivitetsøkning i Innlandet.

 2. Aktuelt, Nyhet, HMS og IA

  Sikkerhet i industrien skal alltid være i høysetet

  Arbeidstilsynet la i dag fram tilsynsresultater etter tilsyn i små industribedrifter. Tallene var ikke gode og det rapporteres om brudd på regelverket i tre av fire tilsyn.

 3. Aktuelt, Energi og klima

  Glencore Nikkelverk vant Sørlandets Energipris

  Glencore Nikkelverk har satset systematisk på energieffektivisering og energiledelse siden 2013. I år ble de tildelt Sørlandets Energipris!

 4. Aktuelt, Gjenvinning

  Ny Stami-rapport om offshoreavfall

  Statens arbeidsmiljøinstitutt (STAMI) har utført et forskningsprosjekt for å undersøke eksponering for kjemiske og biologiske arbeidsmiljøfaktorer ved gjenvinning av avfall fra oljeboring.

 5. Aktuelt, Olje og gass

  Ny stor kontrakt til Aibel

  Statoil tildeler kontrakt for oppgradering av lagerskipet Njord Bravo til Aibel.

 6. Nyhet

  Industri i alle kommuner, utenom Utsira

  Industri- og bergverksbedriftene finnes over hele landet viser tall fra Statistisk sentralbyrå, unntatt på den lille øykommunen Utsira i Rogaland hvor det ikke bor en eneste industriansatt.

 7. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Hvem er Nimb?

  Dette er ingen gåte, men rett og slett treffstedet vårt torsdag 6. september, innreisedagen til landsmøtet i Grafisk bransjeforening i København 6-9. september.

 8. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Bytter til papir laget av jordbruksavfall

  Meglerhuset Rele skal trykke sine boligprospekter, avtaler og kontrakter på miljøvennlig papir laget av jordbruksavfall. Selve trykkejobben skal utføres av Haugesund Bok & Offset (HBO) – Et bevisst valg i forhold til miljøet, sier Marius Kallevik hos Rele.

 9. Aktuelt, Designindustrien

  Meld deg på kurs i EPD

  EPD-generatoren for møbler gjør det enkelt for bedriftene å dokumentere miljøavtrykk av sine produkter. Bransjeforeningen inviterer til nytt kurs i bruk av EPD-verktøyet og for å bli godkjent "utfyller". Kurset holdes 12. juni.

 10. Aktuelt, Nyhet, Økonomi

  Høy eksport i mars, men lavere enn i 2017

  Eksportinntektene til fastlandsbedriftene var 37,2 milliarder kroner i mars, 1,6 milliarder kroner (fire prosent) lavere enn fjor.