Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

942 resultater

Type artikkel
Velg område
942 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Renseri og vaskeri, Tariffoppgjøret

  Enighet i forhandlingene på overenskomsten for vaskerier og renserier

  Det har blitt gjennomført tarifforhandlinger 17. september på overenskomsten for vaskerier og renserier mellom Norsk Industri og Industri Energi. Etter en lang forhandlingsdag kom partene til enighet. Partene har vedtatt oppgjøret 17. september 2020.

 2. Aktuelt, Maritim bransjeforening, Miljø

  Verftenes økonomi og eksistens trues etter pålegg om opprydding

  13 verft i Møre og Romsdal har fått pålegg om å lage planer for opprydding på havbunnen utenfor sine områder. Norsk Industri med flere mener dette er både feil fremgangsmåte og urimelig.

 3. Aktuelt, Nyhet, Energi og klima, Internasjonalt klimavirkemidler

  Omfattende klimaplan fra EU lagt frem

  Europa-kommisjonens president Ursula van der Leyen la 16. september frem forslag om at EUs utslippsmål for 2030 skal være 55 prosent. Nå kommer en oppfølging i en form av en bred plan om hvordan de skal oppnå det nye målet for 2030.

 4. Aktuelt, Nyhet koronaviruset

  Nye endringer i Covid-19-forskriften

  15. september kunngjorde regjeringen endringer i Covid-19-forskriften kapittel 2 om "Krav om karantene og isolasjon". Enkelte av endringene synes å innebære en forenkling av den tidligere ordlyden, mens andre endringer er av mer materiell karakter.

 5. Aktuelt, Tariffoppgjøret

  Enighet i forhandlingene på Elektrokjemisk overenskomst

  Det har blitt gjennomført tarifforhandlinger på Elektrokjemisk overenskomst 14.-16. september mellom Norsk Industri og Industri Energi. Partene har vedtatt oppgjøret 16. september 2020.

 6. Aktuelt, Nyhet, Olje og gass, Energi og klima

  Nytt prosjekt skal få fart på norske leveranser til havvind

  14. september ble prosjektet "Utvikling av norske leveransemodeller innenfor havvind» sparket i gang av olje- og energiminister Tina Bru.

 7. Aktuelt, HMS og IA, Olje og gass

  Oppdatering fra IA-bransjeprogrammet for leverandørindustrien

  I oktober 2019 startet Norsk Industri opp IA-bransjeprogrammet for leverandørindustrien. Prosjektet har kommet godt i gang, og på tross av koronaen har mange av deltakerbedriftene som mål å komme i gang med tiltak i løpet av høsten.

 8. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Profesjonelt, effektivt – men koronapreget

  Grafisk bransjeforening gjennomførte sin generalforsamling 2. september hvor halvparten av deltagerne var fysisk til stede og halvparten deltok digitalt. Styreleder Jøran Aulin-Jansson ledet møte.

 9. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Trykt i Norge – annonser blir sett

  Du ser det kanskje ikke selv i en travel hverdag, men en ting er sikkert: Trykt i Norge- markedsføringen blir lagt merke til. Byrået Fjuz har lagt en strategi som til nå har gitt resultater.

 10. Aktuelt, Nyhet koronaviruset

  Lønnsstøtteordningen videreføres

  Regjeringen har bestemt at lønnsstøtteordningen som gjaldt for juli og august skal innføres en gang til, for perioden oktober, november og desember. Dette er godt nytt for bedriftene.