Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

443 resultater

Type artikkel
Velg område
443 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt

  Free Health & Safety and Technical guidance's in UK

  I England har nå stillasbransjen (NASC) frigjort de fleste Safety guidance (SG) og Technical guidance (TG) for gratis nedlasting til alle.

 2. Aktuelt, Nyhet

  Verdens første produsent av additive strukturelle titandeler til flyindustrien

  Etter betydelige investeringer i materialforskning og -utvikling, ble Norsk Titanium sertifisert leverandør av strukturelle titandeler til en av verdens største flyprodusenter tidligere i år.

 3. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Ole Strand, Fagtrykk ny styreleder

  Daglig leder i Fagtrykk Trondheim AS, Ole Strand ble valgt til ny styreleder i Grafisk bransjeforening på generalforsamlingen i Stavanger 8. september. Rune Løberg, BK Grafisk ønsket ikke gjenvalg etter en periode.

 4. Aktuelt, Nyhet, Økonomi

  Høy eksport i august

  Fastlandsbedriftene økte eksporten i august med ti prosent (3,2 mrd kr) til 35,6 milliarder kroner, viser tall fra Statistisk sentralbyrå.

 5. Aktuelt, Nyhet, Internasjonalt

  - Vi må hegne om EØS-avtalen

  I en tid hvor Brexit og Trump skaper uro og usikkerhet om handelsavtalene, er det viktig at Norge hegner om EØS-avtalen slik den er i dag. Direktør Ole Børge Yttredal i Norsk Industri er klar på at tilgangen til det indre marked i EU må sikres.

 6. Aktuelt, Gjenvinning

  Miljøteknologi i gjenvinningsbransjen

  Miljødirektoratet, Norsk Industri, Norsk forening for farlig avfall og Avfall Norge inviterer til et felles gratis seminar om miljøteknologi.

 7. Aktuelt, Nyhet, Gjenvinning, Renseri og vaskeri

  Vil ha like konkurransevilkår i Danmark

  Den danske regjeringen vil sikre like konkurransevilkår mellom private og offentlige bedrifter og varsler flere konkrete tiltak.

 8. Aktuelt, Renseri og vaskeri

  Vi skal løfte fram bedrifter og tilsette!

  På generalforsamlingen i mars 2018 skal vi kåre Årets renseri og Årets vaskeri! Som bransjeorganisasjon skal vi løfte fram medlemsbedrifter som gjer det godt, og tilsette som gjer dette mogleg.

 9. Aktuelt

  Samling i L-8

  Alle landanleggene var representert på årets L-8 møte som var lagt til Statoil og Tjeldbergodden, noe som ga en god ramme rundt samlingen.

 10. Aktuelt, HMS og IA

  Har du tilstrekkelig HMS-kompetanse i bedriften?

  Norsk Industris HMS-kurs for verneombud og AMU-medlemmer er anbefalt i Hovedavtalen LO/NHO, er bransjeuavhengig og passer for hele næringslivet.