Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

545 resultater

Type artikkel
Velg område
545 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Havbruksleverandørene, Maritim bransjeforening, Olje og gass, Havrommet

  Global profilering av norsk havbruksteknologi

  Velkommen til konferansen Global Aquatech Summit 6. mars i Bergen. Norsk Industri, NCE Aquatech Cluster, SINTEF og North Atlantic Seafood Forum er arrangører.

 2. Aktuelt, Nyhet

  Varsel om Generalforsamling 2018

  I henhold til Norsk Industris vedtekter skal medlemmene varsles om dato for ordinær Generalforsamling minst to måneder i forveien.

 3. Aktuelt, Gjenvinning

  Vil ha nasjonal strategi for sirkulær økonomi

  Stortingets energi- og miljøkomité har levert sin innstilling til stortingsmeldingen om avfallspolitikk. Et flertall i komiteen ber regjeringen lage en nasjonal strategi for sirkulær økonomi.

 4. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse

  Jakter dem som skal forme fremtiden

  Aktiviteten i virksomhetene i Nordland har aldri vært større, det settes stadig omsetnings- og eksportrekorder. Mens omsetningen i næringslivet i på Helgeland økte med hele 11,3 prosent fra 2015 til 2017, var økningen for landet som helhet til sammenligning 0,5 prosent.

 5. Aktuelt, Designindustrien

  Mulig endring i bruk av returluft grunnet trestøv

  EU er i ferd med å endre regelverket for tillatt nivå på trestøv i industrien. Dette gjelder særlig harde tresorter. Norske myndigheter har alt pålagt en bedrift å endre sitt ventilasjonssystem.

 6. Aktuelt, Gjenvinning

  Autoretur inviterer til anbudskonkurranse

  Autoretur skal inngå nye kontrakter for innsamling og gjenvinning av kasserte kjøretøy og inviterer til et informasjonsmøte om dette.

 7. Aktuelt, Gode historier, Teko, Designrommet

  Først i Norge med strikkeautomatisering

  Tradisjonstunge Rauma Ullvarefabrikk er blant de første tekstilbedriftene i verden som kan produsere hele, ferdigstrikkede plagg med flerfargede mønster. – Målet er å gjøre maskinstrikk lønnsomt i Norge, sier daglig leder Arnstein Digernes.

 8. Aktuelt, Nyhet, Olje og gass

  Milliardkontrakt til Kværner

  Statoil har på vegne av lisenspartnerne Eni og Petoro tildelt Kværner kontrakten for bygging og sammenstilling av modulene på FPSO'en til Johan Castberg.

 9. Aktuelt, Korrosjon, isolering, stillas

  Gullkrone tildelingen 2018

  Beerenberg Corp. har vunnet Rystad Energys Gullkrone for "Business success of the year"! En pris som henger svært høyt innen olje- og gassbransjen.

 10. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse

  Kunnskapsministeren roser TIP-kampanjen

  - 2018 er yrkesfagenes år. Det er viktig at vi løfter yrkesfagene, fordi Norge trenger flere dyktige fagarbeidere i årene som kommer. Derfor er det flott at Norsk Industri er med på å vise mulighetene som ligger i å velge Teknikk og industriell produksjon, sier kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner.