Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

917 resultater

Type artikkel
Velg område
917 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Nyhet, Energi og klima

  Nå åpnes det for søknader til EUs innovasjonsfond

  Verdens største finansielle støtteordninger for lavutslippsteknologi – EUs innovasjonsfond – planlegger å tildele 10 milliarder euro over den neste tiårsperioden til teknologi som bidrar til å redusere utslipp.

 2. Aktuelt, Kompetanse

  Se våre webinarer om teknologi og bærekraft

  Rett før ferien avholdt vi to webinarer om teknologi og bærekraft. Sommertiden er høytid for repriser, så her kan du få de med deg så mange ganger du vil!

 3. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse

  Tre tiltak mot frafall og ungdomsledighet

  Bedriftene mangler lærlinger, og unge mangler jobb. Her er tre tiltak som vil rette på det. Les innlegget fra Norsk Industri og Norges Bilbransjeforbund.

 4. Aktuelt, Nyhet, Havbruksleverandørene, Maritim bransjeforening, Forskning og innovasjon

  Ytterligere 65 millioner kroner til prosjekter innen grønn skipsfart fra Forskningsrådet (MAROFF)

  Regjeringen har i "tiltakspakke 3" gitt Forskningsrådet en engangsbevilgning på 65 millioner kroner som skal bidra til utslippsreduksjon fra sjøtransport og til grønn omstilling i maritim sektor.

 5. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse koronaviruset

  Stortinget har bevilget 1500 ekstra studieplasser til fagskolene

  De tekniske fagskolene er sentrale i utdanningen av teknikere til industrien. Nå kan du søke opptak ved de tekniske fagskolene med oppstart til høsten.

 6. Aktuelt, Nyhet, Designindustrien

  Vestre bygger verdens mest miljøvennlige møbelfabrikk

  Med spektakulær arkitektur, besøkssenter og 300 mål opplevelsespark skal Vestre bygge verdens mest miljøvennlige møbelfabrikk.

 7. Aktuelt, Nyhet koronaviruset

  Nå kan bedrifter og organisasjoner få støtte for å ta permitterte tilbake i jobb

  Arbeidsgivere som tar permitterte ansatte tilbake i jobb kan søke tilskudd for å få dekket lønnskostnader for juli og august. Tilskuddssøknadene leveres på lonnstilskudd.no fra oktober.

 8. Aktuelt, Renseri og vaskeri

  Stengte familierenseriet for første gang på 97 år

  NRV har tatt en sommerprat med aktører i bransjen for å høre hvordan den dramatiske våren har påvirket produksjon og omsetning så langt, og hvordan man ser på situasjonen videre. Først ut er Knut Skjold Jensen som driver Perfekt Renseri i Tromsø.

 9. Aktuelt, Korrosjon, isolering, stillas

  Pass deg for svindel i sommer

  Ferietid er også høysesong for svindlere som forsøker seg på økonomisk svindel nå inn mot sommerferien. Vi vet enkelte medlemmer i KIS har blitt utsatt for dette.

 10. Aktuelt, Nyhet, Energi og klima

  Klar tale fra industrilederne: Nå er det blodig alvor!

  I et felles utspill fra Fellesforbundet, Industri Energi, EL og IT, Norsk Industri og Energi Norge krever organisasjonene at regjeringen må ta større grep for næringsutvikling og industri i kjølvannet av koronapandemien.