Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

743 resultater

Type artikkel
Velg område
743 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Olje og gass

  Nytt forskningssenter for lavutslippsteknologi

  Sintef Energi har, sammen med mange samarbeidspartnere, fått i oppdrag å etablere et nytt forskningssenter for lavutslippsteknologi i petroleumsindustrien. Forskningsrådet står for tildelingen og det er Olje- og energidepartementet som bevilger midlene.

 2. Aktuelt, Olje og gass

  11 nye demonstrasjonsprosjekter

  Programstyret for DEMO2000 har bevilget 61 millioner kroner til elleve nye demonstrasjon- og piloteringsprosjekter innenfor petroleumsområdet.

 3. Nyhet, Internasjonalt

  Hva betyr brexit for deg?

  Regjeringen har tar opp en del spørsmål og svar på problemstillinger som kan oppstå i tilfelle det ikke blir en avtale mellom Storbritannia og EU.

 4. Aktuelt, Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Førjulsfest i Rogaland

  Hyggelig gjensyn, god kollegaprat og julemat var rammen rundt julearrangementet til Grafisk bransjeforening Rogaland. Lederen, Gaute Jakobsen i Ålgård Offset, kunne ønske 18 representanter fra de 11 medlemsbedriftene velkommen til bords.

 5. Aktuelt, Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  - Står du stille blir du skutt!

  Dette er en av titlene du finner på seminaret "Grafisk mot 2020" 17.-18. januar. Vi kan by på ekstern inspirasjon, presentasjon av en moderne grafisk bransje og hvordan studenter forbereder seg på yrkeslivet. Les om foredragsholderne her.

 6. Aktuelt, Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Juridisk rådgiver

  Advokatfullmektig André Berka har overtatt rollen som juridisk rådgiver for Grafisk bransjeforening etter advokat Birgitte Stenberg Kravik.

 7. Aktuelt, Nyhet, Teko

  Sterk vekst i norsk tekstilindustri

  Lønnsomheten i norsk tekstilindustri har økt med 85 prosent de seneste fem årene. Samtidig vokser omsetningen raskt. Bare de siste 12 månedene har omsetningen vokst med en milliard.

 8. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse

  Teknologiinteressert? Miljøbevisst? Praktisk anlagt? Velg industrifag!

  Norsk Industri er igjen i gang med en kampanje for å få flere søkere til industrien. Del gjerne i dine kanaler!

 9. Nyhet, Økonomi

  Stigende trend for industriproduksjon

  Med få unntak er det bred fremgang i industrien, og produksjonsnivået var på årsbeste i oktober, og industriproduksjonen var på det høyeste nivået i oktober på fire år.

 10. Aktuelt, Nyhet, Internasjonalt

  Brexit: Sjekkliste for bedrifter

  NHO har utarbeidet en Brexit-veileder, som i første omgang gjelder for et «worst case scenario» der det ikke foreligger en avtale mellom EU og Storbritannia den 30. mars 2019.