Webinar med NetSecurity

Publisert

Folk som følger med på et kurs

Foto: Grafisk bransjeforening

NetSecurity tok for seg utfordringene alle står overfor med hensyn til IT-sikkerheten. Nå blir det webinar for våre medlemmer om hvordan forebygge og sikre seg mot angrep. 10. juni er dagen for webinaret.

Påmelding her

Realitetene har ført til at styret i Grafisk bransjeforening vil bidra til at medlemmene skal kunne sikre seg på best mulig måte. Dette er et gratis frokostseminar som handler om sikkerhetsovervåking.
Her er lenken til mer informasjon om temaet.

Med avtalen Grafisk Bransjeforening har inngått med Netsecurity, vil det være søkelys på hvordan man best mulig kan møte de ulike sikkerhetsutfordringene våre medlemmer står ovenfor i dag. Det skal gjennomføres en sikkerhetsworkshop med etterfølgende veileder for informasjonssikkerhet som alle i bransjeforeningen vil få tilgang til.

Netsecurity er et av Norges største selskaper innen it-sikkerhet, med 150 ansatte lokalisert i Oslo, Kristiansand, Grimstad, Bergen, Stavanger og Stockholm. Selskapet leverer ekspertise, trygghet og innovasjon:
Netsecurity har i flere tiår tilbudt ekspertise, løsninger og innovative tjenester innen IT-sikkerhet i det norske markedet.

- Vi hjelper virksomheter med å oppdage og stoppe angrep, slik at konsekvensene og kostnadene blir så begrenset som mulig. Våre ansatte består av blant annet strategiske rådgivere, konsulenter innen sikkerhet, produktspesialister, penetrasjonstestere, incident response medarbeidere og etiske hackere. Vi jobber med sikkerhet i alt vi gjør, fra rene sikkerhetstjenester til å tenke sikkerhet i andre IT-tjenester, dette for å ivareta sikkerhet i hele verdikjeden til våre kunder, sier Jan-Petter Haanshuus.

Selskapets IT-eksperter er tilgjengelig 24/7 - 365 dager i året. Netsecurity inngår i Nasjonal Sikkerhetsmyndighets godkjennelsesordning for hendelseshåndtering, er høyest sertifisert og spesialisert Palo Alto Networks og Extreme Networks partner i Norge og er ISO 27001, ISO 9001 og Miljøfyrtårn-sertifisert.

Besøke gjerne nettsiden til Netsecurity før webinaret.