Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

495 resultater

Type artikkel
Velg område
495 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Nyhet, Tariffoppgjøret

  Brudd i frontfaget

  Det er brudd i forhandlingene for frontfagsoppgjøret. Det var Fellesforbundet som begjærte forhandlingene mellom partene for avsluttet mandag 3. august. Dermed er det klart at Fellesforbundet og Norsk Industri må ha hjelp fra Riksmekleren for å komme videre.

 2. Aktuelt, Nyhet, Tariffoppgjøret

  Brudd i Frontfaget med Parat

  Det er brudd i forhandlingene for frontfagsoppgjøret med Parat. Det var Parat som begjærte forhandlingene mellom partene for avsluttet mandag 3. august.

 3. Aktuelt, Nyhet, Tariffoppgjøret

  Nå er oppgjøret i gang

  Mandag 3. august startet Fellesforbundet og Norsk Industri opp igjen årets frontfagsoppgjør. Oppgjøret skulle opprinnelig gjennomføres i mars, men ble utsatt på grunn av koronasituasjonen.

 4. Aktuelt, Nyhet, Tariffoppgjøret

  Frontfaget gjenopptar forhandlingene

  Fellesforbundet og Norsk Industri gjenopptar tarifforhandlingene mandag 3. august. Lønnsoppgjøret skulle opprinnelig gjennomføres i mars, men ble utsatt på grunn av koronasituasjonen.

 5. Aktuelt, Nyhet, Energi og klima

  ESA gir klarsignal til norsk fullskala karbonfangstprosjekt

  EFTAs overvåkningsorgan ESA kunngjorde i dag godkjenningen av statsstøtte til bygging og drift av et fullskala CO2-håndteringsprosjekt i Norge. Godkjenning fra ESA er nødvendig for å gjennomføre fullskalaprosjektet i henhold til statsstøttereglene.

 6. Aktuelt, Nyhet, Olje og gass, Energi og klima

  Viktig og riktig fusjon

  Nyheten om at Aker Solutions og Kværner fusjonerer tas godt imot både i bransjen og hos aksjonærene.

 7. Aktuelt, Nyhet

  Jens tok oldefar hjem

  Blant en del malerier som Norsk Industri har hatt lagret i lang tid fant vi et bilde av Eivind Heiberg, oldefar til NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg. I dag kunne han ta med oldefar hjem.

 8. Aktuelt, Nyhet, Energi og klima

  Nå åpnes det for søknader til EUs innovasjonsfond

  Verdens største finansielle støtteordninger for lavutslippsteknologi – EUs innovasjonsfond – planlegger å tildele 10 milliarder euro over den neste tiårsperioden til teknologi som bidrar til å redusere utslipp.

 9. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse

  Tre tiltak mot frafall og ungdomsledighet

  Bedriftene mangler lærlinger, og unge mangler jobb. Her er tre tiltak som vil rette på det. Les innlegget fra Norsk Industri og Norges Bilbransjeforbund.

 10. Aktuelt, Nyhet, Havbruksleverandørene, Maritim bransjeforening, Forskning og innovasjon

  Ytterligere 65 millioner kroner til prosjekter innen grønn skipsfart fra Forskningsrådet (MAROFF)

  Regjeringen har i "tiltakspakke 3" gitt Forskningsrådet en engangsbevilgning på 65 millioner kroner som skal bidra til utslippsreduksjon fra sjøtransport og til grønn omstilling i maritim sektor.