Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

286 resultater

Type artikkel
Velg område
286 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet

  Industri i alle kommuner, utenom Utsira

  Industri- og bergverksbedriftene finnes over hele landet viser tall fra Statistisk sentralbyrå, unntatt på den lille øykommunen Utsira i Rogaland hvor det ikke bor en eneste industriansatt.

 2. Aktuelt, Nyhet, Økonomi

  Høy eksport i mars, men lavere enn i 2017

  Eksportinntektene til fastlandsbedriftene var 37,2 milliarder kroner i mars, 1,6 milliarder kroner (fire prosent) lavere enn fjor.

 3. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse

  Høyt nivå i Skole-NM

  I flotte lokaler på Hamar katedralskole gikk Skole-NM for blant annet maskinering, sveising og industrimekaniker av stabelen 12. april.

 4. Aktuelt, Nyhet, Jus, Lønn og tariff

  Innleie: – Et godt kompromiss fra regjeringen

  Regjeringen har lagt frem forslag til lovvedtak om endringer i regler om fast og midlertidig ansettelse og vilkår for bruk av innleie.

 5. Aktuelt, Nyhet

  Variert program på Arbeidsgiver 2018

  På Arbeidsgiverkonferansen 10. april fikk deltakerne servert et variert program, inkludert en anledning til å bli nærmere kjent med Kværner-konsernet.

 6. Aktuelt, Nyhet

  Industriens store dag nærmer seg

  Årets Industrikonferanse nærmer seg stadig! Konferansen finner sted på Radisson Blu Scandinavia i Oslo tirsdag 15. mai, mens den påfølgende middagen som vanlig går av stabelen på Restaurant Solsiden.

 7. Aktuelt, Nyhet, Økonomi

  Kan du bli rammet av toll på stål?

  Norsk Industri / NHO har identifisert et titalls bedrifter som kan bli rammet av toll på eksport av bearbeidete stålprodukter til EU. I løpet av få dager vil vi motta et spørreskjema fra EU-kommisjonen som vil bli sendt disse bedriftene.

 8. Aktuelt, Nyhet, Økonomi, Internasjonalt

  Handelskrig mellom de store - Norge mellom barken og veden?

  De store kriger. USA mot Kina. Kina mot USA. USA mot EU. EU må beskytte seg mot alle. Få bryr seg om WTO. Norge står sørgelig alene. Og hva er EØS verdt i denne kampen?

 9. Nyhet, Økonomi

  Stabil produksjon i industrien

  Produksjonen i industri- og bergverksbedriftene gikk ned 0,2 prosent fra januar til februar viser sesongjusterte tall fra Statistisk sentralbyrå.

 10. Aktuelt, Nyhet, Tariffoppgjøret

  Resultat av mekling på reise, kost og losji (RKL)

  Tariffoppgjøret 2018 ble gjennomført som et samordnet oppgjør, der revisjon av AFP-ordningen, krav knyttet til OTP og økt kjøpekraft var de sentrale temaene. I tillegg krevde Fellesforbundet forhandlinger om RKL, blant annet i lys av pågående ESA-sak.