Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

380 resultater

Type artikkel
Velg område
380 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Nyhet, Økonomi

  Sterk investeringsvekst i 2019

  Endelige tall for 2019 viser at samlede investeringer innenfor olje og gass, industri, bergverksdrift og kraftforsyning hadde en sterk vekst på hele 15 prosent sammenlignet med 2018.

 2. Aktuelt, Nyhet, Forskning og innovasjon

  Storsatsing på norske testsentre

  Regjeringen gir rundt 130 millioner kroner for å videreutvikle dagens testsentre for næringslivet. Disse katapultsentrene er industriens tumleplass for innovative bedrifter slik at de kan utvikle prototyper, teste, simulere og visualisere.

 3. Aktuelt, Nyhet, Økonomi, Energi og klima

  Regjeringen går ikke videre med Kraftskatteutvalgets forslag for vannkraft

  Regjeringen har besluttet at den ikke vil gå videre med Kraftskatteutvalgets forslag til endringer i vannkraftbeskatningen. – Vi gir full honnør til den klokskap regjeringen har basert denne beslutningen på, sier adm. dir. Stein Lier-Hansen.

 4. Aktuelt, Nyhet, Tariffoppgjøret

  Slik blir tariffoppgjøret 2020

  LOs representantskap vedtok 18. februar at årets tariffoppgjør blir et såkalt frontfagsoppgjør. Det betyr at industrien ved Fellesforbundet og Norsk Industri er først ut i forhandlingene, og med det setter rammene for andre arbeidstakere.

 5. Aktuelt, Nyhet, Økonomi

  Nå rammer koronaviruset norsk eksport

  Fastlandseksporten falt med syv prosent i januar. Fagsjef Sindre Finnes i Norsk Industri mener koronaviruset må ta en del av skylden.

 6. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse

  Invitasjon til Yrkes-NM 2020

  Yrkes-NM er det største arrangementet i Norge som viser fram yrkesfagene med konkurranser i så mange fag. Nå kan din bedrift melde på deltakere!

 7. Aktuelt, Nyhet, Gjenvinning

  Viktig handlingsplan for grønne innkjøp

  Norsk Industri har gitt innspill til ny handlingsplan for økt andel grønne og innovative offentlige anskaffelser.

 8. Aktuelt, Nyhet, Lønn og tariff, Økonomi, Tariffoppgjøret

  Lønnssprekk i stat og kommune i fjor

  Teknisk Beregningsutvalg (TBU) konstaterer at timelønnskostnadene i Norge i industrien fortsatt ligger 33 prosent over våre handelspartnere i EU.

 9. Finns hjørne, Nyhet

  Ikke så gode perspektiver

  Regjeringen kommer med sin Perspektivmelding senere i vår. Denne meldingen er beretningen om hva som skjer i norsk økonomi. Og nå er det alvor.

 10. Aktuelt, Nyhet, Maritim bransjeforening, Miljø

  Store svakheter ved statens bruk av midler til opprydding i forurenset grunn og sjøbunn

  På oppdrag fra Miljødirektoratet har Menon Economics i samarbeid med Norsk institutt for vannforskning (NIVA) evaluert tildelingen av midler til opprydding i forurenset grunn og forurenset sjøbunn. I sum viser rapporten ingen eller liten samfunnsgevinst av pengebruken.