Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

55 resultater

Type artikkel
Velg område
55 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Et spennende landsmøteprogram

  Et nytt landsmøte i Grafisk bransjeforening står for døren. Denne viktigste møteplassen for grafisk industri i Norge er lagt til Stavanger 7.- til 10. september. Temaet i år er "Inspirasjon og trender". Påmeldingen pågår for fullt. Har du ikke meldt deg på- så gjør det nå!

 2. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Invitasjon til designkonkurranse

  Grafisk bransjeforening inviterer alle medlemsbedriftene til deltagelse i en designkonkurranse hvor målet er å utforme et kvalitetsstempel for trykksaker produsert i Norge; "Trykt i Norge".

 3. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Strid i rosenes leir

  Oslo grafiske fagforening (Fellesforbundet) har bestemt seg for å støtte partiet Rødt med 5 000 kroner i valgkampen. Fagforeningen bryter med sitt gamle prinsipp om ikke å støtte politiske partier.

 4. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Informasjonsmøte om nytt grafisk fag

  Grafisk produksjonsteknikk er nå et nytt yrkesfag i videregående skole. Vi inviterer grafisk bedrifter, lærere og opplæringskontor til et møte 28. august kl. 16.00 i Oslo.

 5. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Fusjon på Kongsvinger

  Vinger Trykkeri AS og Glåmdal Trykkeri AS besluttet å fusjonere fra 1. juli 2017, og har tatt navnet Vinger og Glåmdal Trykkeri AS.

 6. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Tore Foss er død

  Tore Foss, tidligere direktør i Andvord Grafisk er død 81 år gammel.

 7. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  En uvanlig motivator

  Henrik Aase avrunder fagprogrammet på landsmøtet til Grafisk bransjeforening i Stavanger lørdag 9. september. Han kombinerer latter og inspirasjon med rom for ettertanke. Det mangler ikke på gode tilbakemeldinger fra hans oppdrag som innleder på store konferanser.

 8. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  BK kjøper Dekorima

  Når BK Holding kjøper opp den veletablerte reklamebedriften Dekorima, vil det gi sterkere konkurranseevne og mulighet for å ta større markedsandeler. Det tror både gründerne og den nye eieren.

 9. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Norsk Landbruk trykkes i utlandet

  Tun Media har svart på kritikken fra Grafisk bransjeforening om at selskapet som eies av landbrukssamvirket fortsatt trykker publikasjoner i utlandet.

 10. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Design og møbelsuksessen Vestre

  Hva gjør en møbelprodusent som innleder på Grafisk bransjeforenings landsmøte i Stavanger 7-10. september? Det er til inspirasjon! Vestre Møbler har en betydelig suksess som produsent av møbler for byer, parker og offentlige uterom – og de samarbeider med kjente skandinaviske formgivere.