Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

75 resultater

Type artikkel
Velg område
75 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Nytt kapittel for Håvard

  Sist uke ble det kjent at en av de mest sentrale personene i norsk grafisk bransje, Håvard Grjotheim, blir ny konsernsjef i svenske Scanbook. Han tar også rollen som administrerende direktør for selskapets virksomhet i Falun.

 2. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Ny prisøkning på papir

  Arctic Paper har varslet sine kunder en prisøkning på papir til grafisk industri på rull og ark, fra årsskiftet. Selskapet begrunner prisøkning med at råvarekostnadene for selskapets fabrikker øker, og at man ser det nødvendig å øke prisene for både bestrøket og ubestrøket papir.

 3. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Smithers Pira om magasinutviklingen

  Intergraf arrangerer 1. februar sin store magasinkonferanse i Brüssel. Smithers Pira legger frem sin rapport om magasin-markedet. Nicolas Sennegon fra The Economist skal vise hvordan magasinet har klart å beholde sin internasjonale posisjon.

 4. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Gjøvik-seminaret Grafisk mot 2019

  Hva kan NTNU Gjøvik gjøre fremover for grafisk bransje– og hva er studentene opptatt av? Det er noen av temaene på årets Gjøvik-seminar «Grafisk mot 2019». Grafisk Utdanningsfond inviterer grafisk bransje, tillitsvalgte og alle studentene ved NTNU Gjøvik til et felles arrangement 11. og 12. januar.

 5. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Maskinskatten skal bort

  De borgerlige partiene ble til slutt enige. Maskinskatten skal gradvis trappes ned over syv år. Denne form for beskatning er et hinder for nyetableringer og for mange etablerte bedrifter en betydelig belastning.

 6. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Vår plass i merkevareindustrien

  Grafisk bransjeforening og bransjen for designindustri samarbeidet om et seminar med temaet merkevareindustriens utvikling på Industri Futurum.

 7. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Bodoni Gruppen overtar Bergen Grafisk

  Bodoni Gruppen overtar Bergen Grafisk, og styrker med det Vestlandets største miljø innen grafiske tjenester, digital publisering og markedskommunikasjon

 8. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  En sterkere grafisk bransje

  Norsk grafisk bransje står i dag mye sterkere i forhold til konkurransen fra utlandet. Det skyldes spesielt gunstig kronekurs, men også at bransjen har gjennomgått en effektiviseringsprosess med en høyere grad av automatisering. Bransjesjef Magnus Thorkildsen sa på Grafkoms nettverksamling i Gøteborg at den norske grafiske bransjen nå er i stand til å konkurrere fullt ut med utenlandske aktører.

 9. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Utvidet Sign&Print-messe

  Emballasjebransjen blir i 2018 en del av Sign&Print-messen i Norge. Messen skifter navn til Sign, Print & Pack. Planleggingen av neste års messe er kommet godt i gang. 19. – 20. september er det full fart i X Meeting Point, tidligere Exporama. Denne uken var det et orienteringsmøte for utstillerne. Grafisk bransjeforening er en av samarbeidspartnerne til arrangøren AGI Publishing House (Peter Ollèn).

 10. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  "Trykt i Norge" klar til bruk

  Kvalitetsstempelet "Trykt i Norge" er utviklet eksklusivt for medlemmer av Grafisk bransjeforening i samarbeid med Norsk Grafisk Leverandørforening. Allerede er det stor interesse blant medlemsbedriftene for å ta merket i bruk.