Artikler

Vis filtrering

78 resultater

Type artikkel
Velg område
78 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Vi må sikre oss mot datainnbrudd

  Alvorlige datainnbrudd skjer daglig, enten det er rene skurker eller andre lands etterretningstjenester som har økonomiske motiv eller er ute etter sensitiv informasjon. Grafiske bedrifter er også mulige angrepsmål. Ett av medlemmene i Grafisk bransjeforening, Fagtrykk i Trondheim, møtte sitt verste mareritt kl 21:00, 6. april 2021.

 2. Spennende strategiarbeid i Grafisk bransjeforening

  Tiden har aldri stått stille i grafisk bransje. Det inntrykket sitter også igjen etter årets landsmøte i Alta. Det er gjennomført en medlemsundersøkelse om fremtiden, og et viktig innslag i fagprogrammet var innspill til strategiplanen som styret arbeider med.

 3. Kan vi beskytte oss mot dataangrep?

  I år har flere norske bedrifter vært rammet av ulike former for dataangrep. Også departementer, Stortinget og kommuner har fått sine systemer kompromittert. Grafiske bedrifter er heller ikke et unntak fra denne typen kriminelle angrep i år. Men hvem er det som står bak?

 4. Møter et stjernespekket lag

  Deltakerne på landsmøtet til Grafisk bransjeforening i Alta (31. august til 3. september) møter topp innledere- og ikke minst noe av det beste Nord-Norge kan by på av kulturkrefter. Har du ikke meldt deg på? Det er fortsatt mange ledige plasser.

 5. Grafisk bransje på Print Matters

  Grafisk bransjeforening var sterkt til stede på Intergraf og NOPA-konferansen Print Matters for the Future-konferansen i Riga. Håvard Grjotheim, president i NOPA var en av møtelederne. Salgssjef Morten Gunnarshaug presenterte sin vei fra familiebedrift til å bli en del av Aksell-konsernet, et av Norges mest fremtredende grafiske virksomheter.

 6. Årsmøte og besøk hos CopyCat

  Torsdag 27.april var det årsmøte og vårseminar for Grafisk bransjeforening. I den anledning ble det et besøk og omvisning hos CopyCats imponerende anlegg på Billingstad.

 7. Trykkeri vant eiendomsrettsak

  Trykkeribedriften Kudos Eiendom AS har i Agder lagmannsretts enstemmige dom av 25. januar 2023 fått medhold i at kommunen uriktig hadde utskrevet eiendomsskatt etter overgangsreglene som ble gitt da maskinskatten bortfalt.

 8. Aksell: Fart, driv og energi

  Bjarte Hordnes og Morten Gunnarshaug i Aksell presenterte strategien og den usedvanlige raske prosessen som førte til det nye navnet til konsernet, på fagdagen til Grafisk Nord.