Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

47 resultater

Velg område
Type artikkel
47 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Norsk Landbruk trykkes i utlandet

  Tun Media har svart på kritikken fra Grafisk bransjeforening om at selskapet som eies av landbrukssamvirket fortsatt trykker publikasjoner i utlandet.

 2. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Design og møbelsuksessen Vestre

  Hva gjør en møbelprodusent som innleder på Grafisk bransjeforenings landsmøte i Stavanger 7-10. september? Det er til inspirasjon! Vestre Møbler har en betydelig suksess som produsent av møbler for byer, parker og offentlige uterom – og de samarbeider med kjente skandinaviske formgivere.

 3. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Intergraf ser på fremtiden

  60 deltagere fra 22 land deltok på den årlige "Print matters for the future"- konferansen i regi av Intergraf. Fra Norge deltok Geir Karlsen, Hamar Media og Magnus Thorkildsen fra Grafisk bransjeforening. Håvard Grjotheim, styreleder i Scanbook ledet en paneldiskusjon.

 4. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Tore Johan Sivertsen er død

  Det er med stor sorg vi har mottatt meldingen om at Tore Johan Sivertsen døde lørdag 10. juni etter en tids sykdom.

 5. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Ny faglig leder

  Opplæringssenteret for visuell kommunikasjon har ansatt Christian Berg Nilsen (31) som ny faglig leder, med tiltredelse 15. august. Han har en allsidig bakgrunn som omfatter blant annet grafisk produksjon/digitaltrykk, webdesign og som lærer i bl.a. mediefag på videregående skole.

 6. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Ble æresmedlem i nord

  Hans Petter Melsbøe fra Norbye & Konsepta ble høytidelig utnevnt til æresmedlem av Grafisk bransjeforening Nord-Norge under årsmøtet i Tromsø i helgen. Styreleder Finn Andersen sa at Hans Petter har gjort en stor innsats for grafisk bransje gjennom mange år i egen bedrift og i mange posisjoner i bransjeorganisasjonen.

 7. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Vekst i digital og storformat

  En av de store leverandørene til grafisk bransje, Maskegruppen i Trondheim, regner med at markedet for storformat og digitaltrykk vil stige år for år. Det blir færre tradisjonelle trykkerier, men en tilvekst av digital og storformat – trykkerier.

 8. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Kjøp norsk – gjelder ikke landbruket?

  Medlemmer av Grafisk bransjeforening er urolige over en utvikling hvor offentlige innkjøpere henter trykksaker fra utlandet, til tross for en oppegående, leveringsdyktig industri her hjemme. Situasjonen blir ikke bedre av at også landbruksorganisasjoner bestiller trykksaker i utlandet.

 9. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Stabil grafisk omsetning

  I 2016 omsatte grafisk bransje i Norge for 9,86 milliarder kroner. Det er en liten nedgang fra året før. Omsetningen har holdt seg stabil de siste tre årene, sa bransjesjef Magnus Thorkildsen på årsmøtet i Grafisk bransjeforening Midt-Norge.

 10. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Klar for nytt kapitel

  Håvard Grjotheim er klar for en ny epoke i livet etter at han for kort tid siden gikk av som konsernsjef i 07 Media.