Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

75 resultater

Type artikkel
Velg område
75 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Profesjonelt, effektivt – men koronapreget

  Grafisk bransjeforening gjennomførte sin generalforsamling 2. september hvor halvparten av deltagerne var fysisk til stede og halvparten deltok digitalt. Styreleder Jøran Aulin-Jansson ledet møte.

 2. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Trykt i Norge – annonser blir sett

  Du ser det kanskje ikke selv i en travel hverdag, men en ting er sikkert: Trykt i Norge- markedsføringen blir lagt merke til. Byrået Fjuz har lagt en strategi som til nå har gitt resultater.

 3. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Halvering av kontingenten i 2020

  Ekstraordinær generalforsamling i Grafisk bransjeforening besluttet enstemmig å halvere medlemskontingenten for 2020. Norsk industri har besluttet å gjøre det samme. Koronakrisen har ført mange av våre medlemsbedrifter inn i en vanskelig situasjon. Redusert kontingent er et lite bidrag i denne vanskelige tiden.

 4. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Generalforsamling 2020

  Generalforsamlingen gjennomføres både digitalt og fysisk onsdag 2. september kl 17.00 i Næringslivets hus på Majorstuen. Møtet avsluttes med middag.

 5. Aktuelt, Nyhet, Grafisk bransjeforening

  Ny kampanje: Kjøp norsk – kjøp kortreist

  19. mai lanserte Grafisk bransjeforening merket "Trykt i Norge" for kunder av grafiske bedrifter som kjøper lokalt og kortreiste trykksaker. Ved å handle lokalt er man med på å sikre sysselsettingen i en korona-utsatt bransje.

 6. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Seminar om tjenesteinnovasjon

  Grafisk bransjeforening Øst inviterer til årsmøte og seminar 12. november i lokalene til BK Grafisk i Sandefjord, hvor vi også får omvisning. Middag og overnatting i Tønsberg.

 7. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Ny leder for seniorgruppen

  Jan Erik Pettersen (Grøset) avløser Bjørn Moen som leder av seniorgruppen i Grafisk bransjeforening. Med seg i styret har han Tore Sverre Strand, Evy Allèn Sivertsen og Pål Stensaas.

 8. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Grøset Trykk og Merkur Grafisk går sammen

  1. november 2019 fusjonerer to store aktører i grafisk bransje. Både Merkur Grafisk og Grøset Trykk legger vekt på bærekraft og miljø. Nå går de en felles og grønn fremtid i møte.

 9. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Vår nye rådgiver

  Du traff henne kanskje på årets landsmøte? Advokatfullmektig Nora Køber Garvoll har overtatt rollen som rådgiver for Grafisk bransjeforening etter Andrè Berka som har begynt i NHO.

 10. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Alle trenger faglig påfyll!

  Når du spør folk i og rundt grafisk bransje om hva som skal sørge for at næringen beholder sin posisjon og utvikler den videre, så er det ett ord som går igjen: Kompetanse!