Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

77 resultater

Type artikkel
Velg område
77 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Øst gikk digitalt

  Hele styret i Grafisk bransjeforening Øst med leder Helge Gabriel Lundeby i spissen ble gjenvalgt på et annerledes årsmøte 12. november.

 2. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Full fart hos IGM – med ny markedssjef fra årsskifte

  IGM har i disse corona-tider stor oppslutning om sine kurs og studier. Nå har de styrket teamet med en erfaren markedsansvarlig, Eline Garmaker Håmo, tidligere markedssjef i Allkopi Netprint.

 3. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Turistforeningen velger Ålgård Offset fremfor Polen

  Den Norske Turistforening (DNT) flytter trykkingen av magasinet "Fjell og Vidde" fra Polen til Ålgård Offset. Resultatet er mer enn halvert klimagassutslipp.

 4. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Grafisk senior agent for OMIKAI

  Knut Grav, en senior i det grafiske miljøet, har ikke tenkt å pensjonere seg med det første. Etter en lang karriere blant annet i familiebedriften Haslum Grafisk og HG Media, er han blitt agent i Norge for programvare-leverandøren Omikai.

 5. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  HBO Nova Print overtar eskeproduksjon for bedrift eid av Hardangerbestikk

  Til nå i år har store deler av trykkeribransjen i Norge grunnet covid -19 fått merkbart redusert inntekter. HBO Nova Print har lenge ønsket flere ben å stå på, og kjøper nå ut maskinparken som produserer esker hos Profil Emballasje, som er eid av Hardangerbestikk. Målet er å doble omsetningen innen 3 år, og rekruttere flere ansatte.

 6. Aktuelt, Nyhet, Grafisk bransjeforening

  Vær bevisst, velg lokalt, velg et norsk trykkeri

  Grafisk industri er også hardt rammet av koronakrisen. Nå har alle medlemmene av Grafisk bransjeforening i Norsk Industri tatt grep for å sikre arbeidsplasser og ta tilbake oppdrag som sendes til utlandet.

 7. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Profesjonelt, effektivt – men koronapreget

  Grafisk bransjeforening gjennomførte sin generalforsamling 2. september hvor halvparten av deltagerne var fysisk til stede og halvparten deltok digitalt. Styreleder Jøran Aulin-Jansson ledet møte.

 8. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Trykt i Norge – annonser blir sett

  Du ser det kanskje ikke selv i en travel hverdag, men en ting er sikkert: Trykt i Norge- markedsføringen blir lagt merke til. Byrået Fjuz har lagt en strategi som til nå har gitt resultater.

 9. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Halvering av kontingenten i 2020

  Ekstraordinær generalforsamling i Grafisk bransjeforening besluttet enstemmig å halvere medlemskontingenten for 2020. Norsk industri har besluttet å gjøre det samme. Koronakrisen har ført mange av våre medlemsbedrifter inn i en vanskelig situasjon. Redusert kontingent er et lite bidrag i denne vanskelige tiden.

 10. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Generalforsamling 2020

  Generalforsamlingen gjennomføres både digitalt og fysisk onsdag 2. september kl 17.00 i Næringslivets hus på Majorstuen. Møtet avsluttes med middag.