Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

59 resultater

Type artikkel
Velg område
59 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Norges ambassadør åpner landsmøtet

  Norges ambassadør til Danmark, Aud Kolberg, skal åpne landsmøtet til Grafisk bransjeforening i København. Hun er den første kvinnen i denne posisjonen i vårt naboland. Kolberg kom til stillingen som assisterende utenriksråd. Les mer om landsmøtet og meld deg på.

 2. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Sprek 70-åring i nord

  Pinadø var det ikke så at bransjeforeningens distriktsforening Nord-Norge fyller 70 år i år? Det bekreftet leder Finn Andersen, - og foreningen venter med storfeiringen til 100 års dagen. Hver årsmøtesamling i Tromsø er jo som en engasjerende jubileumsfeiring.

 3. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Trykt i Norge-siden lansert

  «Trykt i Norge».merket er utviklet eksklusivt for medlemmer av Grafisk bransjeforening i samarbeid med Norsk Grafisk Leverandørforening. Nå er egen landingsside lansert: https://tryktinorge.no.

 4. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  …godt å være grafisk i Danmark

  Grafisk bransjeforening legger landsmøtet i år til København – og byr på et noe annerledes og fortsatt innholdsrikt program. Påmeldingen til landsmøtet er åpnet – og påmeldingsfrist er 2. juli.

 5. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Invitasjon til vorspiel og båttur med S/S Legend

  Ta på seilerskoene og gjør deg klar til årets båttur på Oslofjorden – reker, vin og sang! Men først VORSPIEL på Heidis Bierbar i Rådhusgata på Fridtjof Nansens Plass 8, bak Rådhuset - klokken 15:30 torsdag 7. juni.

 6. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Hvem er Nimb?

  Dette er ingen gåte, men rett og slett treffstedet vårt torsdag 6. september, innreisedagen til landsmøtet i Grafisk bransjeforening i København 6-9. september.

 7. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Bytter til papir laget av jordbruksavfall

  Meglerhuset Rele skal trykke sine boligprospekter, avtaler og kontrakter på miljøvennlig papir laget av jordbruksavfall. Selve trykkejobben skal utføres av Haugesund Bok & Offset (HBO) – Et bevisst valg i forhold til miljøet, sier Marius Kallevik hos Rele.

 8. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Papirprisene øker igjen fra 27. april

  I Norden og verden for øvrig øker papirprisene med rundt 8-9 prosent i april. Antalis har varslet sine kunder om prisjusteringer på papir og kartong i grafiske kvaliteter, kontorpapir, samt på utvalgte produkter i emballasje- og storformatsortimentet. Prisøkningen vil være på 5-9 prosent og vil gjelde fra 27. april.

 9. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Make print sexy again

  Markedsføringseffekten er like mye merkevarebygging og posisjonering, som rent salg. Reklamehuset Wera- med eget trykkeri- er en grafisk bedrift som byr på seg selv. Glansnummeret er kundemagasinet Primawera. "Make print sexy again"- er gjennomgangstonen for bedriften.

 10. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Støtte til teknologiprosjekter

  Planlegger du et kompetanse- eller teknologiprosjekt for små og mellomstore bedrifter, men mangler finansiering? Da kan det lønne seg å ta kontakt med Stiftelsen Teknologiformidling!