Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

75 resultater

Type artikkel
Velg område
75 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Førjulsfest i Rogaland

  Hyggelig gjensyn, god kollegaprat og julemat var rammen rundt julearrangementet til Grafisk bransjeforening Rogaland. Lederen, Gaute Jakobsen i Ålgård Offset, kunne ønske 18 representanter fra de 11 medlemsbedriftene velkommen til bords.

 2. Aktuelt, Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  - Står du stille blir du skutt!

  Dette er en av titlene du finner på seminaret "Grafisk mot 2020" 17.-18. januar. Vi kan by på ekstern inspirasjon, presentasjon av en moderne grafisk bransje og hvordan studenter forbereder seg på yrkeslivet. Les om foredragsholderne her.

 3. Aktuelt, Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Juridisk rådgiver

  Advokatfullmektig André Berka har overtatt rollen som juridisk rådgiver for Grafisk bransjeforening etter advokat Birgitte Stenberg Kravik.

 4. Aktuelt, Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Pondus, toppidrett og ferdiggjøring

  Det skjer alltid noe spennende i grafisk bransje på mange områder. Både innen trykking, sponsing til idretten, utvidelse av ferdiggjøringsavdeling og utarbeidelse av omslag.

 5. Aktuelt, Grafisk bransjeforening, Teknobedriftene, Teko, Designrommet, Designindustrien

  Eker Express

  Eker Express er et industriprogram med fokus på designdrevet verdiskapning, rettet mot små og mellomstore, godt etablerte bedrifter.

 6. Aktuelt, Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  En viktig del av vårt samfunnsansvar

  Ansatte hos Norbye & Konsepta har i mange år vært representert i prøvenemndene for grafiske fag. Men, det er mange år siden Tromsøbedriften hadde egne lærlinger. Slik er det ikke lenger. Denne høsten tok bedriften inn en lærling i mediegrafikerfaget.

 7. Aktuelt, Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Nytt Gjøvik-seminar: Grafisk mot 2020

  For tredje gang inviterer Grafisk Utdanningsfond studenter og medlemmer til det populære fremtidsseminaret Grafisk mot 2020, på NTNU Gjøvik 17. og 18. januar. Bente Sollid Storehaug fra Wizaly Nordic og Peter Ollèn fra AGI Publishing er blant innlederne.

 8. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Merethe Aas er ny daglig leder for BK Grafisk

  Ingar Jansen gir seg som daglig leder i BK Grafisk, bedriften han har ledet i 20 år. Nå skal Tønsberg-kvinnen Merethe Aas lede bedriften videre, en oppgave hun gleder seg til.

 9. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Ny epoke for Julius Ørenberg Bokbinderi as

  Utgått på dato, stivbeint og gammeldags, det er ikke Julius Ørenberg Bokbinderi AS i Oslo. Hos den 158 år gamle, tradisjonelle håndverksbedriften holdes det gamle håndverksfaget i hevd i en moderne setting.

 10. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Engebret-samling for Grafisk Øst

  Grafisk bransjeforening Øst inviterer til pinnekjøtt-kveld torsdag 1. november med vorspiel på Dubliners og middag i Engebrets verneverdige lokaler.