Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

67 resultater

Type artikkel
Velg område
67 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Vel blåst i Stavanger

  Et spennende bedriftsbesøk hos Ålgård Offset, et bredere fagprogram enn tidligere og mange muligheter til sosialt samvær. Landsmøtet i Grafisk bransjeforening i Stavanger ble en vellykket stormønstring av landets fremste grafiske bedrifter og leverandører. Regionforening Øst blir vertskap for landsmøtet i 2018.

 2. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  BK Grafisk utvider med 7000 kvm

  BK Grafisk i Sandefjord tar i bruk et nybygg på 7000 kvm fordelt på fire etasjer. Det betyr ytterligere effektivisering av driften.

 3. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Magnus til Grafkom, styret i tenkeboksen

  Magnus Thorkildsen har valgt å si opp sin stilling i Norsk Industri og Grafisk bransjeforening. Han har valgt å gå videre innen grafisk og begynner hos Grafkom i Stockholm.

 4. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Ålgård med på å overta Hatlehols

  Ålgård Offset Finans AS og tre andre investorer overtar konkursrammede Hatlehols AS og stifter Hatlehols Grafiske AS. Det opplyser det nye selskapet i en pressemelding.

 5. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Nytt miljøpapir fra HBO

  En designer hadde hørt om en ny papirkvalitet og ønsket det til sin siste bok. Ørjan Risanger i HBO AS i Haugesund fant det, og fikk eneretten for Norge og Sverige.

 6. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Merkevarebygging i fremtidens handel

  Grafisk bransjeforening inviterer medlemmene til seminaret "Merkevarebygging i fremtidens handel" på Industri Futurum den 20. november.

 7. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Grafisk: Rimeligere medlemskap

  Nå blir det rimeligere å bli medlem av Grafisk bransjeforening i Norsk Industri/NHO. Generalforsamlingen i Grafisk bransjeforening har besluttet å redusere medlemskontingenten med 20 prosent, fra 1,9 til 1,5 promille av netto lønnsgrunnlag foregående år.

 8. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Norges første lærekontrakt i grafisk produksjonsteknikk

  Grafisk produksjonsteknikk-faget ble mulig å søke seg til fra 1. august i år og erstatter fagene Trykker, Bokbinder og Grafisk emballasje. Den første lærekontrakten ble underskrevet med Veronica Elseberg torsdag 14. september hos Merkur Grafisk AS.

 9. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Sardiner og grafisk hånd i hånd

  Et praktverk om utviklingen i grafisk bransje i Rogaland har sett dagens lys etter minst to års forarbeid. Det er Grafisk bransjeforening Rogaland som står som utgiver av boken med tittelen "Siste ord er ikke trykket".

 10. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  "Trykt i Norge" – et kvalitetsstempel

  Medlemmene av Grafisk bransjeforening har nå en mulighet til å merke sine produkter med et nytt kvalitetsstempel; "Trykt i Norge". Merket signaliserer at produktet er kortreist og produsert av en miljøbevisst, seriøs norsk grafisk bedrift.