Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

65 resultater

Type artikkel
Velg område
65 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Drillo skal trene landsmøtet

  Egil "Drillo" Olsen, tidenes mest meritterte landslagstrener for det norske fotballandslaget, skal inspirere det grafiske elitelaget på årets landsmøte i København 7. september.

 2. Aktuelt, Grafisk bransjeforening, Teknobedriftene, Teko, Designindustrien

  Nytt eksportprogram skal styrke norske merkevarer i Tyskland

  Nå kan eksportbedrifter søke deltakelse i pilot på Eksportutvikling med fokus på Tyskland. Tema er "Nordic Living" - med mål om vekst og økt eksport for design- og merkevaredrevet ferdigvareindustri.

 3. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Inn i fremtiden med Intergraf

  Digitalisering og Industri 4.0 var hovedsaken da 50 medlemmer av Intergraf var samlet i Milano på Print4All-messen. Styreleder i Grafisk bransjeforening Ole Strand og bransjesjef Kari Rømcke representerte industrien i Norge. -Det skjer mye spennende innenfor vårt område. Det gjelder bare å gripe de nye mulighetene som dukker opp, sier Ole Strand.

 4. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  GDPR-forberedelser i Grafisk

  Den 22. mai 2018 vedtok Stortinget en ny personopplysningslov. Denne bygger på EUs personvernforordning, GDPR. Endelig dato for ikrafttredelse av de nye reglene i Norge er ikke fastsatt, men trolig skjer dette i løpet av juli, opplyser advokat Birgitte Stenberg Kravik i Norsk Industri/Grafisk bransjeforening.

 5. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Sprek gründerbedrift i Moss

  Heidi Hoen og hennes seks medarbeidere setter alle krefter inn på å bli en av landets ledende bedrifter på produksjon og salg av markedsmateriell. Gründerbedriften Brectus Norway i Moss er et nytt, vitalt medlem av Grafisk bransjeforening.

 6. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Norges ambassadør åpner landsmøtet

  Norges ambassadør til Danmark, Aud Kolberg, skal åpne landsmøtet til Grafisk bransjeforening i København. Hun er den første kvinnen i denne posisjonen i vårt naboland. Kolberg kom til stillingen som assisterende utenriksråd. Les mer om landsmøtet og meld deg på.

 7. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Sprek 70-åring i nord

  Pinadø var det ikke så at bransjeforeningens distriktsforening Nord-Norge fyller 70 år i år? Det bekreftet leder Finn Andersen, - og foreningen venter med storfeiringen til 100 års dagen. Hver årsmøtesamling i Tromsø er jo som en engasjerende jubileumsfeiring.

 8. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Trykt i Norge-siden lansert

  «Trykt i Norge».merket er utviklet eksklusivt for medlemmer av Grafisk bransjeforening i samarbeid med Norsk Grafisk Leverandørforening. Nå er egen landingsside lansert: https://tryktinorge.no.

 9. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  …godt å være grafisk i Danmark

  Grafisk bransjeforening legger landsmøtet i år til København – og byr på et noe annerledes og fortsatt innholdsrikt program. Påmeldingen til landsmøtet er åpnet – og påmeldingsfrist er 2. juli.

 10. Aktuelt, Grafisk bransjeforening

  Invitasjon til vorspiel og båttur med S/S Legend

  Ta på seilerskoene og gjør deg klar til årets båttur på Oslofjorden – reker, vin og sang! Men først VORSPIEL på Heidis Bierbar i Rådhusgata på Fridtjof Nansens Plass 8, bak Rådhuset - klokken 15:30 torsdag 7. juni.