Artikler

Vis filtrering

82 resultater

Type artikkel
Velg område
82 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Trykkeri vant eiendomsrettsak

  Trykkeribedriften Kudos Eiendom AS har i Agder lagmannsretts enstemmige dom av 25. januar 2023 fått medhold i at kommunen uriktig hadde utskrevet eiendomsskatt etter overgangsreglene som ble gitt da maskinskatten bortfalt.

 2. Stor takk til Kari – velkommen Robert!

  Julen nærmer seg med stormskritt – det gjør også pensjonisttilværelsen for Kari Rømcke, bransjesjefen for Grafisk bransjeforening. Hun har vært foreningens anker i fem travle år. En periode preget av store endringer i bransjen og en pandemi.

 3. Gir honnør til god ambassadør -Trykt i Norge

  LO Media produserer medlemsblader som går ut med rundt 500.000 i opplag hver måned. Når de trykklare filene når Ålgård i Rogaland, er hver utgave smykket med et unikt merke som symboliserer kvalitet og norsk håndverk. Nå er LO Media utnevnt til Trykt i Norge-ambassadør.

 4. Finn Andersen gjenvalgt i nord

  Over 30 deltagere fra grafiske bedrifter i Nord-Norge og hovedstyret i Grafisk bransjeforening deltok på fagdagen og årsmøtet til Grafisk Nord. Finn Andersen fra Bjørkmanns AS i Alta ble gjenvalgt som regionforenings leder.

 5. Aksell: Fart, driv og energi

  Bjarte Hordnes og Morten Gunnarshaug i Aksell presenterte strategien og den usedvanlige raske prosessen som førte til det nye navnet til konsernet, på fagdagen til Grafisk Nord.

 6. Fremtiden på plass hos Lundeby

  Over 30 millioner blader og to millioner bøker pakkes og distribueres fra Lundeby Gruppens 10 000 kvadratmeter imponerende, nyoppførte anlegg på Hærland i Østfold.