Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

26 resultater

Type artikkel
Velg område
26 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, HMS og IA

  Ulempen med å ha en hjerne

  Den tidligere flykapteinen Jarle Gimmestad kommer til Årskonferansen for HMS i smelteverks- og støperiindustrien. Han skal holde innlegget "Human Error - the Downside of Having a Brain".

 2. Aktuelt, HMS og IA

  Arbeidstilsynet med landsdekkende aksjon i industrien

  Arbeidstilsynet vil i uke 8 til 10 gjennomføre en landsdekkende tilsynsaksjon i industrinæringen. Norsk Industri ønsker tilbakemelding fra våre medlemmer som får besøk av Arbeidstilsynet for å høre om erfaringer med disse.

 3. Aktuelt, Nyhet, HMS og IA

  Antall skader i industrien går ned

  Personskadetall for 2017 er nå klare. Samlet sett viser disse tallene en riktig utvikling. Antall skader i industrien går ned.

 4. Aktuelt, Nyhet, HMS og IA, Miljø

  Kjenner du Norsk Industris HMS-statistikk?

  Vi samler i disse dager inn sykefraværstall for 4. kvartal 2017 og tall på personskader for året 2017 fra våre medlemsbedrifter. Frist for rapportering er 2. februar.

 5. Aktuelt, Nyhet, HMS og IA

  Ta i bruk ny digital sykemelding

  Alle arbeidsgivere må nå gjøre seg klare til å hente sykmeldinger og sykepengesøknader i Altinn.

 6. Aktuelt, HMS og IA, Teknobedriftene, Miljø

  IA-pris til Parat Halvorsen

  Teknologibedriften Parat Halvorsen AS vant årets IA-pris i privat sektor i Vest-Agder. Prisen fikk de for årelangt og systematisk arbeid med å skape helsefremmende arbeidsplasser.

 7. Aktuelt, HMS og IA

  Eramet Kvinesdal månedens bedrift i Agder

  De lager kanskje ikke gull av gråstein, men Eramet i Kvinesdal produserer i det minste høykvalitetsmaterialer med utgangspunkt i slagg de mottar fra søsterbedriften i Sauda.

 8. Aktuelt, HMS og IA

  HMS satsing i Støperi og Smelteverkindustrien gir resultater

  I de to bransjene har bedriftene lang tradisjon for å samarbeid om Helse, miljø og sikkerhet. Samarbeidet skjer på en to-partsarena der både arbeidstakersiden og arbeidsgiversiden deltar sammen.

 9. Aktuelt, HMS og IA, Olje og gass

  Rapport om sikkerhet i petroleumsvirksomheten

  Fredag 29. september 2017 overrakte professor Ole Andreas Engen rapporten fra en partssammensatt arbeidsgruppe til arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie.

 10. Aktuelt, Gode historier, Nyhet, HMS og IA

  Åtte år uten fraværsskader

  Hele åtte år er gått siden siste fraværsskade på Marine Harvest sitt anlegg på Hærøy. Det er ikke tilfeldigheter som gjør at Marine Harvest sin fabrikk på Helgelandskysten kan feire det storslåtte HMS-jubileet.