Artikler

Vis filtrering

66 resultater

Type artikkel
Velg område
66 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Utfordringer for norsk ull i PEF / EU

  EUs Green Deal rulles ut for de fleste produkter og materialer. Klær, tekstiler, sko og møbler, samt noen materialer brukt i disse produktene er varslet å være produkter som vil prioriteres og få egne krav tidlig, fra 2026/27 for de først utvalgte produktgruppene.

 2. En bransjedag med innsikt og inspirasjon

  Designindustrikonferansen 2024, som fant sted på Nasjonalmuseet i Oslo, var en begivenhetsrik dag fylt med engasjerende foredrag og diskusjoner. Konferansen satte viktige temaer for møbel-, interiør-, sport-, og tekstil på dagsorden, og samlet ledende aktører i bransjen.

 3. Digitale produktpass

  Standard Norge skal etablere en norsk speilkomite for det europeiske standardiseringsprosjektet for Digitale Produktpass. En speilkomite skal støtte opp under norsk deltakelse og bidra til at norske behov blir ivaretatt i arbeidet.

 4. SirkUll prosjektet avsluttet

  I tre år har Teko bransjeforening sammen med 6 bedrifter arbeidet med prosjektet for å se på mulighetene for å resirkulere ullavfall i produksjonsfasen til å bli fiber igjen. Prosjektet har vist at dette er mulig med det som til nå har vært avfall i produksjonen.

 5. Ull er gull - vellykket Ulldag 2023

  Ulldagen 2023 den 12. oktober ble meget bra og programmet fulgte produksjonen av norske saueull helt fra sauen eller bonden, vasking i England til ferdig produsert merkevare og produkt her hjemme. Det var også stort fokus på mangelen på Norsk kvit saueull.