Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

39 resultater

Type artikkel
Velg område
39 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Designindustrien

  Designindustrien ønsker deg en riktig god sommer!

  Vi kan ta sommerferie med god samvittighet. For designindustrien økte eksporten etter fem første måneder i år med 6,2 prosent. I fjor økte produksjonen med 3 prosent, mens vi ikke har tall for i år ennå.

 2. Aktuelt, Nyhet, Teknobedriftene, Teko, Designrommet, Designindustrien

  Stifter industri-klynge i Rørosregionen

  Nylig signerte selskapene Flokk (HÅG), Os ID, Røros Tweed, Norbit, Røros Produkter, Røroshytta, Røros Dører og Vinduer, Røros E-Verk og Røroshetta stiftelsesdokumentene for et nytt samarbeid i Rørosregionen. Dermed har en ny industri-klynge sett dagens lys.

 3. Aktuelt, Gode historier, Nyhet, Designindustrien

  Norske Vestre skal fylle Times Square med møbler

  Det norske selskapet Vestre har fått eksklusiv kontrakt på å møblere uteplassene på Times Square. – Det er stort for norsk design, sier direktør Jan Christian Vestre.

 4. Aktuelt, Designrommet, Designindustrien

  Bli en lærebedrift!

  Å sikre god rekruttering og kompetente medarbeidere er viktig for konkurranseevnen i bedriften. Her kan du lese om hvordan du går frem.

 5. Aktuelt, Designindustrien

  NCP + Snøhetta = skolestol av plastavfall

  Den sirkulære økonomien skal gi økonomiske, miljømessige og samfunnsmessige fordeler, heter det. Dette har møbelprodusenten Nordic Comfort Products AS på Hemnesberget i Nordland tatt innover seg, og inngått samarbeid med Snøhetta for å omgjøre plastavfall til holdbare møbler.

 6. Aktuelt, Designindustrien

  EPD-generatoren for møbler blir web-verktøy

  Designindustrien inviterer bedrifter til å delta i et prosjekt for å flytte bransjens EPD-generator-software over til en fremtidsrettet web-løsning. Bli med på digital miljøsatsing!

 7. Aktuelt, Designindustrien

  Tonnevis av Innovasjonskraft i Designindustrien

  Torsdag 26. april ble Innovasjonskraft 2018 avholdt på Sentralen i Oslo. Dette var spleisingen av Norsk Industris Designindustrikonferanse og Patentstyrets World IP Day. I tillegg var DOGA med som arrangør.

 8. Aktuelt, Designindustrien

  Valg av nytt styre i Designindustrien

  Årsmøtet i bransjeforeningen Designindustrien i Norsk Industri 27. april hadde miljø og offentlige anskaffelser som viktig diskusjonssak, og valgte også nytt styre til bransjeforeningen.

 9. Aktuelt, Nyhet, Designrommet, Designindustrien

  Designindustriens bransjepriser til Flokk, Jensen, VAD og Fora Form

  Fire av landets fremste designindustribedrifter gjorde rent bord under Innovasjonskraft 2018, som ble arrangert 26. april.

 10. Aktuelt, Designrommet, Designindustrien

  Vil din bedrift dele ut og ha en designstipendiat? Nye stipend våren 2018

  Vi inviterer to til tre bedrifter til å være vertskap og utdeler av stipend for 2018. Vestre AS har allerede meldt seg til å være med en gang til. Frist for å melde seg: NÅ!