Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

56 resultater

Type artikkel
Velg område
56 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Teko, Designrommet, Designindustrien

  Nå kan du søke om støtte til innovasjonsprosjekter

  Designdrevet innovasjonsprogram (DIP) deler ut økonomisk støtte til innovasjonsprosjekter i næringslivet. I 2019 ligger det over åtte millioner i potten! Søknadsfrist er 16. mai 2019.

 2. Aktuelt, Designindustrien

  EPD miljødeklarasjon for porselen, glass, og kanskje belysning?

  En EPD viser miljøfotavtrykket til produkter etter ISO-standard. Bransjeforeningen tilbyr dette til møbelprodusenter og vil nå starte for glass, porselen og lignende produkter. Vil du være med?

 3. Aktuelt, Designindustrien

  Workshop på Insidenorway 2019 i New York

  Norsk Industri Designindustrien ønsker velkommen til forberedende workshop for utstillere og medlemmer på Insidenorway 2019 og de som ønsker informasjon og kunnskap om det amerikanske markedet.

 4. Aktuelt, Designindustrien

  S-1500 - sirkulær økonomi i praksis

  På Innovasjonskraft 2019 3. april treffer du blant andre Nordic Comfort Products (NCP) og Snøhetta, som har inngått samarbeid for å omgjøre plastavfall til holdbare møbler.

 5. Aktuelt, Nyhet, Designindustrien

  Vestre + Hydro = sant

  Vestres nye utemøbelserie, "Folk", er produsert i Norge av ekstrudert aluminium fra Hydro. Foto: Vestre

 6. Aktuelt, Designindustrien

  Prosjektleder for Designindustrien

  Ragnhild B. Grytten er engasjert frem til juni 2019 av Designindustriens Bransjeforening med ansvar blant annet for den norske fellesstanden i New York og delta i informasjonsarbeidet om miljødokumentasjon.

 7. Aktuelt, Designrommet, Designindustrien

  Vil din bedrift ha en designstipendiat? Nye stipend våren 2019

  Vi inviterer to til tre bedrifter til å være vertskap og utdeler av stipend for 2019. Frist for å melde sin interesse er 22. februar.

 8. Aktuelt, Designrommet, Designindustrien

  Miljø og kvalitet i norsk møbelhandelen

  Miljø og kvalitet er i hovedsak ikke viktig for forbrukerne i Norge, hvis en skal tro svarene fra undersøkelsen som Norsk Industri gjorde sist høst. Likevel ventes det at dette trolig vil øke i årene fremover.

 9. Aktuelt, Designindustrien

  Innovasjonskraft 2019 = Designindustrikonferansen

  3. april 2019 inviterer vi til fagseminaret Innovasjonskraft sammen med Design og arkitektur Norge (DOGA) og Patentstyret. Dette er oppfølgeren av Designindustrikonferansen, som i fjor samlet 200 deltagere.

 10. Aktuelt, Designindustrien

  Godt og aktivt år for designindustrien

  Året 2018 har gitt en liten vekst i designindustrien. Bransjeforeningen har hatt et aktivt år, og året som kommer byr på mange interessante aktiviteter men også flere utfordringer.