Norsk Industri

Gå til vår temaside om korona-situasjonen

Innhold

Artikler

Vis filtrering

52 resultater

Type artikkel
Velg område
52 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Designindustrien

  Korona-krise i industrien

  Svært mange medlemmer rapporterer om betydelig redusert ordreinngang, flere har helt stopp mens noen få fortsatt har mye å gjøre.

 2. Aktuelt, Designindustrien

  Messestatus 2020

  Som følge av Covid- 19 utbruddet er flere fremtidige messer både avlyst og utsatt. Her er en oversikt over noen:

 3. Aktuelt, Designindustrien koronaviruset

  Usikre tider

  Korona-viruset gjør at det er usikre og vanskelige tider også for medlemmene i Designindustrien. Norsk Industri er i dialog med regjeringen for å finne løsninger som avbøter den vanskelige situasjonen.

 4. Aktuelt, Designindustrien

  Designindustrien møtte den nye næringsministeren

  Bransjeforeningen fikk et spennende møte med Iselin Nybø (V) sammen med Røros Tweed. Vi presenterte og diskuterte våre viktige saker og gjorde næringsministeren kjent med mulighetene.

 5. Aktuelt, Designindustrien

  Kommer: Veileder for offentlige møbelinnkjøp

  Norsk Industri har gjennom vinteren deltatt i arbeidet med en ny innkjøpsveileder for grønne og bærekraftige møbelanskaffelser. Denne vil gi råd og konkrete forslag til krav for offentlige innkjøp.

 6. Aktuelt, Designindustrien

  Norsk design suser fremover

  Eksporten fra designindustrien økte også i 2019, og har nå vokst i flere år. De største eksportvarene er møbler, tekstiler og belysning.

 7. Aktuelt, Designindustrien

  DOGAs designpriser til medlemsbedrifter

  DOGA merket er fortsettelsen av Merket for god design. Fortsatt er det møbelbedriften Fora Form AS som har flest merker for god design uavhengig av bransje. Også i 2020 fikk flere medlemmer merket for god design, og en av møbeldesignerne fikk Jacob-prisen. Vi gratulerer!

 8. Aktuelt, Designindustrien

  A company within strategic design?

  Vil din bedrift bli med på prosjektet strategisk design i samarbeid med Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU)? NTNUs Institutt for design skal igjen kjøre et studio designprosjekt i Strategisk design med 4. klasse Mastergrad-designstudenter.

 9. Aktuelt, Designindustrien

  Bli med på Designindustriens bransjedag 2020!

  Hovedtemaet for dagen er hvordan realisere ambisjonen om å doble eksportomsetningen i design- og ferdigvareindustrien innen 2030.

 10. Aktuelt, Designindustrien

  Utvikling i norsk møbelindustri - og hele designindustrien

  Økte oljeinvesteringer og skipsbygging trekker etterspørselen oppover i Norge. For møbel- og interiørindustrien er bildet sammensatt, mens hjemmemarkedet er flatt vokser eksporten.