Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

47 resultater

Type artikkel
Velg område
47 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Designindustrien

  HÅG Capisco til nordisk finale i bærekraftig møbeldesign

  HÅG Capisco er kåret til norsk vinner og går videre til nordisk finale under FNs klimatoppmøte i Katowice i Polen i desember 2018.

 2. Aktuelt, Designindustrien

  Invitasjon Milano april 2019

  Milano Design Week (Salone del Mobile) er regnet som verdens viktigste arena for design. Nå inviteres Norsk Industris medlemmer og designindustribedrifter til å delta ved utstillingen Norwegian Presence under messen i april 2019.

 3. Aktuelt, Designindustrien

  Medlemsmøte Møbelfakta 27. november

  Vi inviterer til medlemsmøte med presentasjon av Møbelfakta og helt ny undersøkelse om hvordan status for miljø, kvalitet og samfunnsansvar i møbelbransjen.

 4. Aktuelt, Designrommet, Designindustrien, Statsbudsjettet

  Mangler eksportutviklingsordning

  I Regjeringens Eksportstrategi og Stortingets behandling av Industrimeldingen i 2017 ble tiltak for ferdigvareindustrien varslet og bedt om. Norsk Industri ønsker en eksportutviklingsordning.

 5. Aktuelt, Designrommet, Designindustrien

  Nye designstjerneskudd

  Norsk Industris Designstipend for 2018 gikk til Studio Føy og Cecilia Xinyu Zhang. Siden 70-tallet har Norsk Industri delt ut stipender til unge designere, og årets vinnere er i svært godt selskap. Årets stipend er gitt av Vestre AS og Ekornes ASA.

 6. Aktuelt, Nyhet, Forskning og innovasjon, Designindustrien

  Omstilling på høyt nivå

  Gjennom god produktutvikling har Sykkylven Stål tatt frem et patentert stålunderstell til stoler med funksjonalitet i verdensklasse.

 7. Aktuelt, Designindustrien

  E-handel og digital synlighet

  Strategi og løsning for e-handel og synlighet på sosiale media er avgjørende for alle bedrifter, men også utfordrende.

 8. Aktuelt, Designindustrien

  Scandinavian Light&Design

  Vi inviterer medlemmene til deltakelse i Zurich på et endags treff med arkitekter, interiørarkitekter og forhandlere i Sveits. Norsk Industri er medarrangør for første gang i Sveits, og flere vil kjenne opplegget fra Wien.

 9. Aktuelt, Grafisk bransjeforening, Teknobedriftene, Teko, Designindustrien

  Nytt eksportprogram skal styrke norske merkevarer i Tyskland

  Nå kan eksportbedrifter søke deltakelse i pilot på Eksportutvikling med fokus på Tyskland. Tema er "Nordic Living" - med mål om vekst og økt eksport for design- og merkevaredrevet ferdigvareindustri.

 10. Aktuelt, Designindustrien

  Designindustrien ønsker deg en riktig god sommer!

  Vi kan ta sommerferie med god samvittighet. For designindustrien økte eksporten etter fem første måneder i år med 6,2 prosent. I fjor økte produksjonen med 3 prosent, mens vi ikke har tall for i år ennå.