Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

41 resultater

Type artikkel
Velg område
41 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Nyhet, Forskning og innovasjon, Designindustrien

  Omstilling på høyt nivå

  Gjennom god produktutvikling har Sykkylven Stål tatt frem et patentert stålunderstell til stoler med funksjonalitet i verdensklasse.

 2. Aktuelt, Designindustrien

  E-handel og digital synlighet

  Strategi og løsning for e-handel og synlighet på sosiale media er avgjørende for alle bedrifter, men også utfordrende.

 3. Aktuelt, Designindustrien

  Nordisk designkonkurranse: bærekraftig møbeldesign

  Nordisk ministerråd utlyser nå en nordisk designkonkurranse med fokus på bærekraftig møbeldesign. Vinnerne fra hvert land vil bli presentert i den nordiske paviljongen på FNs klimakonferanse i Polen i desember. Søknadsfrist: 3. oktober 2018.

 4. Aktuelt, Designindustrien

  Scandinavian Light&Design

  Vi inviterer medlemmene til deltakelse i Zurich på et endags treff med arkitekter, interiørarkitekter og forhandlere i Sveits. Norsk Industri er medarrangør for første gang i Sveits, og flere vil kjenne opplegget fra Wien.

 5. Aktuelt, Grafisk bransjeforening, Teknobedriftene, Teko, Designindustrien

  Nytt eksportprogram skal styrke norske merkevarer i Tyskland

  Nå kan eksportbedrifter søke deltakelse i pilot på Eksportutvikling med fokus på Tyskland. Tema er "Nordic Living" - med mål om vekst og økt eksport for design- og merkevaredrevet ferdigvareindustri.

 6. Aktuelt, Designindustrien

  Designindustrien ønsker deg en riktig god sommer!

  Vi kan ta sommerferie med god samvittighet. For designindustrien økte eksporten etter fem første måneder i år med 6,2 prosent. I fjor økte produksjonen med 3 prosent, mens vi ikke har tall for i år ennå.

 7. Aktuelt, Nyhet, Teknobedriftene, Teko, Designrommet, Designindustrien

  Stifter industri-klynge i Rørosregionen

  Nylig signerte selskapene Flokk (HÅG), Os ID, Røros Tweed, Norbit, Røros Produkter, Røroshytta, Røros Dører og Vinduer, Røros E-Verk og Røroshetta stiftelsesdokumentene for et nytt samarbeid i Rørosregionen. Dermed har en ny industri-klynge sett dagens lys.

 8. Aktuelt, Gode historier, Nyhet, Designindustrien

  Norske Vestre skal fylle Times Square med møbler

  Det norske selskapet Vestre har fått eksklusiv kontrakt på å møblere uteplassene på Times Square. – Det er stort for norsk design, sier direktør Jan Christian Vestre.

 9. Aktuelt, Designrommet, Designindustrien

  Bli en lærebedrift!

  Å sikre god rekruttering og kompetente medarbeidere er viktig for konkurranseevnen i bedriften. Her kan du lese om hvordan du går frem.

 10. Aktuelt, Designindustrien

  NCP + Snøhetta = skolestol av plastavfall

  Den sirkulære økonomien skal gi økonomiske, miljømessige og samfunnsmessige fordeler, heter det. Dette har møbelprodusenten Nordic Comfort Products AS på Hemnesberget i Nordland tatt innover seg, og inngått samarbeid med Snøhetta for å omgjøre plastavfall til holdbare møbler.