Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

55 resultater

Type artikkel
Velg område
55 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Nyhet, Gjenvinning, Energi og klima, Miljø, Designindustrien, Statsbudsjettet Sirkulærøkonomi

  Fjerner viktig avgiftsfritak

  STATSBUDSJETTET: Regjeringen vil fjerne et viktig fritak for CO2-avgift på naturgass og propan (LPG) i enkelte kraftforedlende prosesser. Norsk Industri mener at dagens fritak bør videreføres i ett år til.

 2. Aktuelt, Nyhet, Designindustrien, Statsbudsjettet

  Eksportsatsing i statsbudsjettet

  STATSBUDSJETTET: Norsk Industri ønsker eksporthandlingsplanen velkommen og at regjeringen setter av 100 millioner kroner til nye eksportsatsinger. Vi ønsket mer konkrete forslag nå, men er glad for at regjeringen legger opp til tett dialog med eksportindustrien om innretningen av eksportarbeidet fremover.

 3. Aktuelt, Designindustrien

  Nominering til Designindustriens bransjepriser 2020

  Norsk Industri Designindustrien deler ut bransjepriser til bedrifter / produkter som har utmerket seg i løpet av 2019. Vær med på å nominere andres og/ eller egen bedrift.

 4. Aktuelt, Designindustrien

  Spennende høst for Designindustrien

  Vi kommer ikke til å glemme dette året. Det har vært en berg-og-dal-bane i markedet. En del medlemmer vil trolig gå ut av året med nedgang, mens andre gjør det bra. Aldri har bransjeforeningens styre hatt så mange møter og politiske kontakter

 5. Aktuelt, Nyhet, Designindustrien

  Vestre bygger verdens mest miljøvennlige møbelfabrikk

  Med spektakulær arkitektur, besøkssenter og 300 mål opplevelsespark skal Vestre bygge verdens mest miljøvennlige møbelfabrikk.

 6. Aktuelt, Nyhet, Maritim bransjeforening, Olje og gass, Økonomi, Energi og klima, Designindustrien koronaviruset

  Innspill til regjeringens eksporthandlingsplan

  Korona har gitt en lavkonjunktur som regjeringens eksporthandlingsplan må bidra til å avhjelpe for eksportindustrien. Her finner du Norsk Industris innspill til planen.

 7. Aktuelt, Nyhet, Designindustrien

  Krever norske produkter i regjeringskvartalet

  Administrerende direktør Stein Lier Hansen i Norsk Industri og forbundsleder Frode Alfheim krever norsk design og produsent når det nye regjeringskvartalet skal bygges.

 8. Aktuelt, Designindustrien

  Godt besøkt årsmøte i Designindustrien

  Designindustriens årsmøte bød på en gjennomgang av korona-tiltakene og viktige saker bransjeforeningen jobber med. Smart eksport-rapporten ble presentert, medlemmene ble invitert til et ambassadørprogram, og nytt styre ble valgt.

 9. Aktuelt, Nyhet, Designindustrien

  Norsk Industri og Industri Energi i unikt samarbeid om å løfte norsk designindustri

  8. juni var det duket for kampanjelansering og filmpremiere da Velg Norsk Design, et samarbeidsprosjekt mellom Industri Energi og Norsk Industri Designindustrien for å øke bevisstheten og kjennskapen til norsk designindustri, ble lansert.

 10. Aktuelt, Nyhet, Maritim bransjeforening, Olje og gass, Økonomi, Forskning og innovasjon, Energi og klima, Designindustrien koronaviruset, havvind

  Vårt innspill til ny tiltakspakke

  29. mai kom regjeringen med en ny tiltakspakke. Her er våre innspill til "Prop. 126 L (2019–2020) og Prop. 127 S (2019–2020), økonomiske tiltak i møte med virusutbruddet".