Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

49 resultater

Type artikkel
Velg område
49 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Designindustrien

  Innovasjonskraft er tilbake!

  Endelig kan vi dele denne gode nyheten med deg: 3. april 2019 inviterer vi igjen til fagseminaret Innovasjonskraft sammen med Design og arkitektur Norge (DOGA) og Patentstyret. Dette er oppfølgeren av Designindustrikonferansen, som i fjor samlet 200 deltagere.

 2. Aktuelt, Designindustrien

  Godt og aktivt år for designindustrien

  Året 2018 har gitt en liten vekst i designindustrien. Bransjeforeningen har hatt et aktivt år, og året som kommer byr på mange interessante aktiviteter men også flere utfordringer.

 3. Aktuelt, Designrommet, Designindustrien

  The Export way to the US

  Interessen for Scandinavian Design er stor og i New York og USA er økonomien god. Det er stort potensiale for salg fra norske møbel og interiør bedrifter.

 4. Aktuelt, Grafisk bransjeforening, Teknobedriftene, Teko, Designrommet, Designindustrien

  Eker Express

  Eker Express er et industriprogram med fokus på designdrevet verdiskapning, rettet mot små og mellomstore, godt etablerte bedrifter.

 5. Aktuelt, Designrommet, Designindustrien

  Norsk designfremstøt i Frankrike

  For første gang vurderes det å ha en norsk fellesstand og/eller event i Paris, Frankrike, under Maison & Objet messen i 6.-10. sept. 2019.

 6. Aktuelt, Designrommet, Designindustrien

  Norwegian Design in Shanghai

  Interessen for Scandinavian Design er sterk og det er også økonomien i Shanghai og Kina. Norske møbel og interiør bedrifter har bare i liten grad undersøkt mulighetene. Design Shanghai er en stor messe og en "gateway" til markedet.

 7. Aktuelt, Designindustrien

  HÅG Capisco til nordisk finale i bærekraftig møbeldesign

  HÅG Capisco er kåret til norsk vinner og går videre til nordisk finale under FNs klimatoppmøte i Katowice i Polen i desember 2018.

 8. Aktuelt, Designindustrien

  Invitasjon Milano april 2019

  Milano Design Week (Salone del Mobile) er regnet som verdens viktigste arena for design. Nå inviteres Norsk Industris medlemmer og designindustribedrifter til å delta ved utstillingen Norwegian Presence under messen i april 2019.

 9. Aktuelt, Designindustrien

  Medlemsmøte Møbelfakta 27. november

  Vi inviterer til medlemsmøte med presentasjon av Møbelfakta og helt ny undersøkelse om hvordan status for miljø, kvalitet og samfunnsansvar i møbelbransjen.

 10. Aktuelt, Designrommet, Designindustrien, Statsbudsjettet

  Mangler eksportutviklingsordning

  I Regjeringens Eksportstrategi og Stortingets behandling av Industrimeldingen i 2017 ble tiltak for ferdigvareindustrien varslet og bedt om. Norsk Industri ønsker en eksportutviklingsordning.