Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

84 resultater

Type artikkel
Velg område
84 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Nyhet, Gjenvinning

  La frem industriens sirkulær-anbefalinger

  Norsk Industri la fram industriens hovedanbefalinger for en sirkulær økonomi på konferansen Industri Futurum 23. januar 2020.

 2. Aktuelt, Gjenvinning

  Sirkulærøkonomi i praksis

  Gjennom «Den Sirkulære Gipsfabrikken» sikrer Norsk Gjenvinning at viktige ressurser blir utnyttet igjen og igjen, at kunder får økt konkurransekraft gjennom redusert avfallskostnad og at produsenter får økt inntekt i produksjon av ferdig produkt.

 3. Aktuelt, Gjenvinning

  Nytt EU-veikart for sirkulærøkonomi

  EU-kommisjonen har publisert et nytt veikart for den kommende handlingsplanen om sirkulærøkonomi. Frist for innspill er 20. januar.

 4. Nyhet, Gjenvinning

  En ny "Green Deal" i EU

  EU Kommisjonen har lagt frem en handlingsplan for å bli det første klimanøytrale kontinentet.

 5. Aktuelt, Gjenvinning

  Vellykket HMS-seminar

  Gode innlegg og diskusjoner på Norsk Industri og Norsk Returmetallforenings årlige HMS-seminar for gjenvinningsbransjen.

 6. Aktuelt, Gjenvinning

  Ny rapport om branner i avfallsanlegg

  En ny rapport utarbeidet på oppdrag fra DSB og Miljødirektoratet om risiko for brann i avfallsanlegg er publisert. Samtidig varsles det tilsyn med bransjen i 2020.

 7. Aktuelt, Gjenvinning

  Klart for byggavfallskonferansen 2020

  Byggavfallskonferansen 2020 arrangeres i Oslo kongressenter 4. og 5. februar. Det ventes 300 deltakere når konferansen arrangeres for 12. år på rad. Konferansen åpnes av klima- og miljøminister Ola Elvestuen.

 8. Aktuelt, Gjenvinning, Plastindustri

  Gjenvunnet plast i produksjon

  Leder for EPS-foreningen Jan-Erik Engebretsen skriver om EPS i sirkulærøkonomien og viktigheten av gode tiltak i et innlegg i Dagsavisen 25. oktober.

 9. Aktuelt, Gjenvinning

  Lager ny database for miljøfarlige stoffer

  Det europeiske kjemikaliebyrået (ECHA) lager en ny database som skal inneholde informasjon om prioriterte miljøfarlige stoffer i produkter.

 10. Aktuelt, Gjenvinning

  Ny veiledning om radioaktivt avfall

  Direktorat for strålevern og atomsikkerhet (DSA) har utformet nye nettsider med veiledning om håndtering av radioaktivt avfall.