Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

27 resultater

Type artikkel
Velg område
27 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Renseri og vaskeri, Tariffoppgjøret

  Enighet i forhandlingene på overenskomsten for vaskerier og renserier

  Det har blitt gjennomført tarifforhandlinger 17. september på overenskomsten for vaskerier og renserier mellom Norsk Industri og Industri Energi. Etter en lang forhandlingsdag kom partene til enighet. Partene har vedtatt oppgjøret 17. september 2020.

 2. Aktuelt, Renseri og vaskeri

  Aldri opplevd lignende markedssvikt

  Sentralvaskeriet med sine 180 ansatte har holdt åpent hele korona-våren, men med rundt 80 permitterte. NRV har tatt en sommerprat med adm. direktør Kristian Gaasrud.

 3. Aktuelt, Renseri og vaskeri

  Sommerprat med Leif Belsvik

  Medlem av vaskeriutvalget og konsernsjef i NorTekstil med 1200 ansatte snakker om korona, økonomi, støtteordninger, fremtidsutsikter og ferieplaner.

 4. Aktuelt, Renseri og vaskeri

  Økt interesse for medlemskap i NVK

  NRV har denne sommeren sakket med aktører i bransjen for å høre hvordan den dramatiske våren 2020 har påvirket produksjon og omsetning så langt, og hvordan man ser på situasjonen videre. Denne gangen har vi snakket med daglig leder av Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn (NVK) Jan Tore Gunnarsen.

 5. Aktuelt, Renseri og vaskeri

  Erfaring med kriser hjelper Renseriet Sandnes gjennom 2020

  Neste ut i NRVs sommerportrett er Tone Østbø, daglig leder ved Renseriet Sandnes.

 6. Aktuelt, Renseri og vaskeri

  Stengte familierenseriet for første gang på 97 år

  NRV har tatt en sommerprat med aktører i bransjen for å høre hvordan den dramatiske våren har påvirket produksjon og omsetning så langt, og hvordan man ser på situasjonen videre. Først ut er Knut Skjold Jensen som driver Perfekt Renseri i Tromsø.

 7. Aktuelt, Renseri og vaskeri koronaviruset

  Renserier og korona

  Norske renserier er opptatt av å bekjempe korona-epidemien. Vår jobb i denne perioden er å sikre kunder rent og smittefritt tøy, samtidig som de ansatte holder seg friske. Her følger noen tips og råd.

 8. Aktuelt, Renseri og vaskeri koronaviruset

  Vaskerier endelig listet som kritisk samfunnsfunksjon

  24. mars kom vaskeri og renseri som leverer til helse endelig på listen over samfunnskritiske funksjoner.

 9. Aktuelt, Renseri og vaskeri koronaviruset

  Riktig bruk av smittevernutstyr i vaskeri - unngå sløsing

  Norsk Renseri og Vaskeriforening (NRV) og Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn (NVK) gjennomførte 18.-19. mars en spørreundersøkelse blant offentlige og private vaskerier og renseri om effekten av korona. Resultatet blir diskutert og kvalitetssikret i et utvidet styremøte i NRV 20. mars før de blir publisert.

 10. Aktuelt, Renseri og vaskeri

  Korona-informasjon til renserier

  Her har vi samlet det vi har av informasjon rundt korona-situasjonen nå. Informasjonen har kommet i stand gjennom et godt samarbeid mellom NRV, mange medlemsvaskerier og -renserier, NVK, Industri Energi og leverandørbedrifter.