Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

23 resultater

Type artikkel
Velg område
23 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Renseri og vaskeri

  Robert Søiland (12.09.1948-05.01.2020)

  Det er med stor sorg vi mottok budskapet om at Robert Søiland er død. Vi visste at han kjempet mot kreften i mange år, men innimellom var han så oppegående at vi trodde han var frisk. Det var han dessverre ikke.

 2. Aktuelt, Renseri og vaskeri

  Investering i miljøteknologi er lønnsomt

  Norge har verdens mest avanserte og miljøeffektive vaskeri. Delegasjoner fra hele verden kommer til Nor Tekstils nye hotellvaskeri på Berger i Skedsmo kommune for å se og lære. Vaskeriet sto ferdig i 2018. På grunn av høyt lønns- og kostnadsnivå i Norge kombinert med et prispresset marked, var det tvingende nødvendig å investere i ny teknologi.

 3. Aktuelt, Renseri og vaskeri

  Renserikampanje i sosiale medier

  NRV har engasjert influencer Ingrid Bergtun til å fortelle om fordelane med bruk av renseritenester. Målet er at fleire tar i bruk sitt lokale renseri.

 4. Aktuelt, Renseri og vaskeri

  Ny NRV-logo

  Norsk Renseri og Vaskeriforening bytter logo. Den nye logoen er dråpeformet, og inkluderer navnet på organisasjonen. Den erstatter den gamle logoen som bestod av bokstavene NRV.

 5. Aktuelt, Renseri og vaskeri

  Generalforsamlingar 2020 i Norges finaste by

  I tråd med tradisjonen blir generalforsamlinga for NRV og NVK i 2020 holdt utenfor Oslo-området, nærmare bestemt mellom sju fjell i Norges finaste by – Bergen! I tillegg til generalforsamlingane kan du lære meir om ny teknologi i bransjen, samt bruk av sosiale medier.

 6. Aktuelt, Renseri og vaskeri

  Vil du bli med i NRV sitt styre?

  Valgkomiteen i NRV har no starta arbeidet med å finne kandidatar til å sitte i styret for NRV. Styret har om lag fire-fem møter i året.

 7. Aktuelt, Renseri og vaskeri

  Svensk tekstilekspertise

  Våre venner i øst har flere tekstilbedrifter enn Norge, og de har også flere eksperter på området. RISE er et forsknings- og innovasjonsinstitutt som arbeider med bedrifter og offentlig sektor med spørsmål knyttet til konkurransekraft og bærekraft.

 8. Aktuelt, Renseri og vaskeri

  E-læringskurs for deg som jobber i renseribransjen

  Trenger du påfyll av kompetanse i renserifaget? Norsk Renseri og Vaskeriforening tilbyr e-læringskurs i tekstilbehandling, skreddersydd for renseriansatte!

 9. Renseri og vaskeri

  Minneord: Svein Erik Jonassen

  Æresmedlem i NRV Svein Jonassen har dessverre gått bort. Michael Christensen har skrevet nekrolog.

 10. Aktuelt, Nyhet, Renseri og vaskeri, Energi og klima

  NRV og Enova skal samarbeide for å redusere energiforbruk

  Enova er et statlig organ som jobber med finansiering av tiltak som reduserer klimagassutslipp, blant annet gjennom støtteordninger for næringslivet. De har nå blinket seg ut renseri- og vaskeribransjen som et satsingsområde.