Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

24 resultater

Type artikkel
Velg område
24 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Renseri og vaskeri koronaviruset

  Renserier og korona

  Norske renserier er opptatt av å bekjempe korona-epidemien. Vår jobb i denne perioden er å sikre kunder rent og smittefritt tøy, samtidig som de ansatte holder seg friske. Her følger noen tips og råd.

 2. Aktuelt, Renseri og vaskeri koronaviruset

  Vaskerier endelig listet som kritisk samfunnsfunksjon

  24. mars kom vaskeri og renseri som leverer til helse endelig på listen over samfunnskritiske funksjoner.

 3. Aktuelt, Renseri og vaskeri koronaviruset

  Riktig bruk av smittevernutstyr i vaskeri - unngå sløsing

  Norsk Renseri og Vaskeriforening (NRV) og Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn (NVK) gjennomførte 18.-19. mars en spørreundersøkelse blant offentlige og private vaskerier og renseri om effekten av korona. Resultatet blir diskutert og kvalitetssikret i et utvidet styremøte i NRV 20. mars før de blir publisert.

 4. Aktuelt, Renseri og vaskeri koronaviruset

  NRVs anbefalte tiltak for renserier

  Gitt at situasjonen med Covid-19 ikke avtar innen rimelig tid anser vi det som uansvarlig å fortsette normal drift.

 5. Aktuelt, Renseri og vaskeri

  Korona-informasjon til renserier

  Her har vi samlet det vi har av informasjon rundt korona-situasjonen nå. Informasjonen har kommet i stand gjennom et godt samarbeid mellom NRV, mange medlemsvaskerier og -renserier, NVK, Industri Energi og leverandørbedrifter.

 6. Aktuelt, Renseri og vaskeri koronaviruset

  Korona-informasjon til renseribransjen

  Norsk Renseri og Vaskeriforening hadde ekstraordinært og utvida styremøte 12. mars kl. 14.30 der også blant annet Norske Vaskeriers Kvalitetstilsyn (NVK) deltok.

 7. Aktuelt, Renseri og vaskeri konjunkturrapporten

  Investering i miljøteknologi er lønnsomt

  Norge har verdens mest avanserte og miljøeffektive vaskeri. Delegasjoner fra hele verden kommer til Nor Tekstils nye hotellvaskeri på Berger i Skedsmo kommune for å se og lære. Vaskeriet sto ferdig i 2018. På grunn av høyt lønns- og kostnadsnivå i Norge kombinert med et prispresset marked, var det tvingende nødvendig å investere i ny teknologi.

 8. Aktuelt, Renseri og vaskeri

  Renserikampanje i sosiale medier

  NRV har engasjert influencer Ingrid Bergtun til å fortelle om fordelane med bruk av renseritenester. Målet er at fleire tar i bruk sitt lokale renseri.

 9. Aktuelt, Renseri og vaskeri

  Ny NRV-logo

  Norsk Renseri og Vaskeriforening bytter logo. Den nye logoen er dråpeformet, og inkluderer navnet på organisasjonen. Den erstatter den gamle logoen som bestod av bokstavene NRV.

 10. Aktuelt, Renseri og vaskeri

  Svensk tekstilekspertise

  Våre venner i øst har flere tekstilbedrifter enn Norge, og de har også flere eksperter på området. RISE er et forsknings- og innovasjonsinstitutt som arbeider med bedrifter og offentlig sektor med spørsmål knyttet til konkurransekraft og bærekraft.