Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

36 resultater

Type artikkel
Velg område
36 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Designrommet, Designindustrien

  Vil din bedrift dele ut og ha en designstipendiat? Nye stipend våren 2018

  Vi inviterer to til tre bedrifter til å være vertskap og utdeler av stipend for 2018. Vestre AS har allerede meldt seg til å være med en gang til. Frist for å melde seg er 25. april.

 2. Aktuelt, Designrommet, Designindustrien

  Velkommen til Designindustrikonferansen 2018

  Designindustrikonferansen er i år slått sammen med World IP Day, som Patentstyret og DOGA arrangerte også i fjor. Dette fordi vi har stort sammenfall i tematikk og målgruppe. Konferansens navn i år er Innovasjonskraft 2018 og går av stabelen i Oslo 26. april.

 3. Aktuelt, Gode historier, Teko, Designrommet

  Først i Norge med strikkeautomatisering

  Tradisjonstunge Rauma Ullvarefabrikk er blant de første tekstilbedriftene i verden som kan produsere hele, ferdigstrikkede plagg med flerfargede mønster. – Målet er å gjøre maskinstrikk lønnsomt i Norge, sier daglig leder Arnstein Digernes.

 4. Aktuelt, Nyhet, Lønn og tariff, Økonomi, Energi og klima, Havrommet, Materialrommet, Designrommet konjunkturrapporten

  Konjunkturrapporten 2018: Vekst i norsk industri i år

  Industrien forventer fire til fem prosent økt omsetning i inneværende år. I historisk sammenheng er dette ikke en sprek vekst, men det er bra tall, gitt de årene vi har lagt bak oss.

 5. Aktuelt, Nyhet, Grafisk bransjeforening, Teknobedriftene, Teko, Designrommet, Designindustrien veikart

  Doblet eksport fra ferdigvareindustrien

  Norsk Industri lanserte veikart for Design, merkevare og ferdigvareindustri. Denne industrien er stor og har i 2016 en produksjonsverdi på 121 mrd kr. Visjonen i veikartet er å doble andelen sektoren utgjør av norsk eksport innen 2030.

 6. Aktuelt, Nyhet, Teko, Designrommet, Designindustrien

  Endelig kommer regjeringen med et eksportutviklingsprosjekt

  Regjeringen varslet 16. januar at Innovasjon Norge og DOGA skal gjennomføre et forsøksprosjekt som skal gi vekst og økt eksport ved å bedre samspillet mellom design- og merkevare og ferdigvareindustrien.

 7. Aktuelt, Designrommet, Designindustrien

  The Export way to the US

  Nå inviterer vi til norsk eksportprosjekt med fellesstand, PR og prepping ifbm ICFF messen i mai 2018. I 10 år har prosjektet på ICFF messen under New York Design Week vært en suksess.

 8. Aktuelt, Designrommet, Designindustrien

  Skuffende krangel om miljødokumentasjon

  Norsk Industri er skuffet over at en statlig stiftelse glemmer sitt formål, og bruker tiden sin på å rakke ned på andre.

 9. Aktuelt, Designrommet, Designindustrien

  Invitasjon til medlemsmøte om offentlige anskaffelser

  Norsk Industri inviterer til medlemsmøte om offentlige anskaffelser 10. januar i Oslo.

 10. Aktuelt, Teko, Designrommet, Designindustrien

  Forventer sterk vekst i merkevareindustrien

  Merkevareindustrien i Norge omsetter for 121 milliarder kroner hvorav halvparten fra eksport. 60 000 er sysselsatt i industrien som står for seks prosent av hele Norges vareeksport.