Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

39 resultater

Type artikkel
Velg område
39 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse

  Bli læreplassjeger!

  Kampanjen Yrkesfagenes år 2018 samarbeider med fylkeskommunene om å finne flere lærebedrifter og læreplasser. Nå kan du også bli "Læreplassjeger"!

 2. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse

  Bli med på Yrkesfagenes år 2018

  Yrkesfagenes år er en informasjons- og omdømmekampanje på nett og i sosiale medier. Worldskills Norway (WSN) er ansvarlig for kampanjen. Her får du vite mer om hvordan du kan bli med!

 3. Aktuelt, Kompetanse

  Yrkesfaglig kompetanse på tysk vis

  Norsk-Tysk Handelskammer arrangerte studietur i april til Augsburg i Tyskland. Hovedtema var yrkesfaglig kompetanse med spesielt fokus på den "Duale Ausbildung" som modellen heter på tysk.

 4. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse

  Høyt nivå i Skole-NM

  I flotte lokaler på Hamar katedralskole gikk Skole-NM for blant annet maskinering, sveising og industrimekaniker av stabelen 12. april.

 5. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse TIPtopp

  Trenden er snudd for TIP!

  15. mars ble søkertallene for videregående opplæring i 2018/19 publisert. Etter flere år med nedgang for Teknikk og Industriell Produksjon (TIP) er det nå 5 prosent flere som søker VG1 TIP i år!

 6. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse

  Ny struktur i videregående skole innføres fra 2020

  Utdanningsminister Jan Tore Sanner (H) la 5. mars frem en ny struktur for yrkesfag i videregående skole. Den nye strukturen vil bli innført høsten 2020.

 7. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse

  Invitasjon til kvalifisering til Yrkes-NM

  Vi inviterer bedrifter til å melde på lærlinger/unge fagarbeidere til å delta i Yrkes-NM 2018 i fagene CNC-maskinering, sveising, industrimekaniker og automatisering. Påmeldingsfrist er 10. april.

 8. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse TIPtopp

  Kunnskapsministeren roser TIP-kampanjen

  - 2018 er yrkesfagenes år. Det er viktig at vi løfter yrkesfagene, fordi Norge trenger flere dyktige fagarbeidere i årene som kommer. Derfor er det flott at Norsk Industri er med på å vise mulighetene som ligger i å velge Teknikk og industriell produksjon, sier kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner.

 9. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse TIPtopp

  LO-sjefen tok TIP-testen

  Det er ingen tvil! LO-leder Hans-Christian Gabrielsen besto TIP-testen med glans, og fikk bekreftet at han passer til å velge TIP-fag.

 10. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse

  250 10. klassinger på Åpen dag

  8. februar arrangerte Kongsberg Gruppen åpen dag på Arsenalet for 10. klassingene på ungdomsskolene på Kongsberg.