Norsk Industri

Innhold

Artikler

Vis filtrering

61 resultater

Type artikkel
Velg område
61 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Kompetanse

  Se våre webinarer om teknologi og bærekraft

  Rett før ferien avholdt vi to webinarer om teknologi og bærekraft. Sommertiden er høytid for repriser, så her kan du få de med deg så mange ganger du vil!

 2. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse

  Tre tiltak mot frafall og ungdomsledighet

  Bedriftene mangler lærlinger, og unge mangler jobb. Her er tre tiltak som vil rette på det. Les innlegget fra Norsk Industri og Norges Bilbransjeforbund.

 3. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse koronaviruset

  Stortinget har bevilget 1500 ekstra studieplasser til fagskolene

  De tekniske fagskolene er sentrale i utdanningen av teknikere til industrien. Nå kan du søke opptak ved de tekniske fagskolene med oppstart til høsten.

 4. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse

  Ny avtale skal gi Norges beste kjemiprosessutdanning

  Borg videregående skole i Sarpsborg og Borregaard har signert en avtale som de håper skal gi Norges beste kjemiprosessutdanning.

 5. Aktuelt, Kompetanse

  6 i snitt fra videregående - nå blir hun lærling offshore

  Lisa Andersen (26) gikk ut av Odda vidaregåande med bare seksere på vitnemålet. Til høsten starter hun som lærling offshore i Equinor.

 6. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse

  Fra TIP til TIF til Teknologi

  Kunnskapsdepartementet har vedtatt at Teknologi- og industriell produksjon skifter navn til Teknologi – og industrifag. For å unngå at vi ender med at TIP (Teknikk- og industriell produksjon) blir erstattet av TIF (Teknologi- og industrifag) vil Norsk Industri fremover bruke den korte benevnelsen "Teknologifag".

 7. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse

  Flere kan ta fagskole i 2020

  Fagskolene har i flere år hatt en solid vekst i antall studieplasser. Nå kommer det midler til minst 1000 nye studieplasser fra høsten av.

 8. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse

  Norge trenger lærebedrifter!

  Nå har årets Læreplassjeger-kampanje startet! Læreplassjegere over hele landet skal nå jobbe for å rekruttere flere lærebedrifter og læreplasser.

 9. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse koronaviruset

  Gratis kompetanseheving for funksjonærer

  Høyskolen Kristiania har i samarbeid med Norsk Industri, Forbundet for Ledelse og Teknikk og NITO søkt og fått midler fra statens tiltakspakke for permitterte og ledige. Du får nå muligheten til å ta gratis nettemner innenfor utvalgte fagområder som er relevant for funksjonærer.

 10. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse

  Industrifagskolen – for permitterte og andre

  Norsk Industri, Fellesforbundet og Industri Energi samarbeider om Industrifagskolen der du som industriarbeider, permittert eller i jobb, kan få kompetansepåfyll.