Norsk Industri

Gå til vår temaside om korona-situasjonen

Innhold

Artikler

Vis filtrering

67 resultater

Type artikkel
Velg område
67 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse koronaviruset

  Trenger din bedrift ny kompetanse?

  Regjeringen kom fredag 3. april med en tiltakspakke på 190 millioner som skal gå til ulike kompetansetiltak. Industrien må nå definere sitt kompetansebehov, og orientere seg om hvordan man kan få dekket dette.

 2. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse

  Nå kan din bedrift søke BIO-midler

  Krisepakken av 31. mars inkluderer 250 millioner til en "Forsterket støtte til kompetanseheving og bedriftsintern opplæring (BiO) i bedrifter som rammes av virusutbruddet gjennom økt rammetilskudd til fylkeskommunene”.

 3. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse koronaviruset

  Regjeringen vil la permitterte ta utdanning

  Regjeringen har varslet at permitterte skal få ta opplæring. Samtidig er det bevilget 150 millioner til kompetansetiltak i regi av partene i arbeidslivet.

 4. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse koronaviruset

  Vi må satse på kompetansebygging nå

  Krisen vi står overfor gir mange utfordringer for næringslivet. Mange står ovenfor permitteringer og ledighet. Vi må bruke tiden til kompetansebygging for å ruste oss for omstart.

 5. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse koronaviruset

  Nå kan du søke om midler til Industrifagskolen

  Korona-krisen øker behovet og kapasiteten for kompetansepåfyll, og flere industribedrifter kan nå få tilgang til Industrifagskolen.

 6. Aktuelt, Kompetanse

  Populært med gratis digitale læremidler

  Mandag 23. mars gikk vi ut med et tilbud for industrifagene på videregående skoler med gratis digitale læremidler. I løpet av et par dager har vi gitt tilgang til nær 1000 brukere.

 7. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse koronaviruset

  Norsk Industri ber om kompetansetiltak

  Norsk Industri kom 24. mars med en rekke innspill til regjeringens neste tiltaksplan. Blant tiltakene er det fire punkter som omhandler kompetanse.

 8. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse

  Fortsatt oppgang for TIP

  Det er gledelig å konstatere at utdanningsprogrammet teknikk og industriell produksjon (TIP) fortsetter oppgangen siden 2018! Det viser søkertallene til videregående opplæring som Utdanningsdirektoratet publiserte 17. mars.

 9. Aktuelt, Nyhet, Maritim bransjeforening, Kompetanse

  Skulder ved skulder - uansett kompetanse og bakgrunn

  Magasinet Skipsrevyen har besøkt Myklebust verft i Gursken på Sunnmøre. Les magasinets leder om en helt vanlig hverdag på en arbeidsplass hvor kompetanse ikke bare handler om hvilke papirer du har.

 10. Aktuelt, Nyhet, Kompetanse

  Invitasjon til Yrkes-NM 2020

  Yrkes-NM arrangerer 26.- 29. oktober 2020 i Sørlandshallen i Kristiansander og er det største arrangementet i Norge som viser fram yrkesfagene med konkurranser i så mange fag. Nå kan din bedrift melde på deltakere!