Bannerbilde med mange små produktbilder

Designindustrien

Er bransjeforeningen for sektoren i Norge. Vår visjon er å bidra til å styrke medlemmenes konkurransekraft, slik at norsk design-, merkevare- og ferdigvareindustri i 2030 skal ha doblet sitt eksportvolum.

Aktuelle saker

  1. Invitasjon til eksport

    Nå skal det satses på økt eksport fra design og livsstilsindustrien innenfor møbel, interiør, sport, tekstil og mote. Norsk Industri Designindustrien har vært svært delaktig i eksportplanen foreslått av Nasjonalt eksportråd, og vi forventer å ha en sentral rolle i gjennomføringen.

  2. Bransjetreff i Sykkylven

    Designindustrien inviterer til et spennende og aktuelt Bransjetreff i Sykkylven 2. november, med utstillingen Fora Re-Form og avslutning på Cylindra. La deg inspirere av gode historier om samarbeid, kloke miniforedrag, og flotte bransjekolleger.

  3. En epoke i norsk møbelindustri er over

    RISS ble startet i 1993 som et kurs- og kompetansesenter, og ble med årene eneste uavhengige laboratoriet i Norge for tekstil- og møbeltesting. Nå avvikles RISS Testlab.

Vi kjemper for deg, sammen med deg!

Som medlemsbedrift i Designindustrien har du en sterk bransjeforening i ryggen som jobber for å fremme norske produsenter av design- og ferdigvarer innen møbel, interiør, tekstil og sport med mer.

Dette er noe vi jobber med!

Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne!