Norsk Industri

Innhold

Foto: Ekornes

Designindustrien

Norsk Industri Designindustrien er bransjeforeningen for sektoren i Norge. Foreningens visjon er å styrke konkurranseevnen til medlemmene og bygge et sterkt omdømme for norsk møbel- og interiørbransje.

Aktuelle saker

 1. Aktuelt, Nyhet, Grafisk bransjeforening, Teko, Designrommet, Designindustrien

  Doblet eksport fra ferdigvareindustrien

  Norsk Industri lanserte veikart for Design, merkevare og ferdigvareindustri. Denne industrien er stor og har i 2016 en produksjonsverdi på 121 mrd kr. Visjonen i veikartet er å doble andelen sektoren utgjør av norsk eksport innen 2030.

 2. Aktuelt, Nyhet, Teko, Designrommet, Designindustrien

  Endelig kommer regjeringen med et eksportutviklingsprosjekt

  Regjeringen varslet 16. januar at Innovasjon Norge og DOGA skal gjennomføre et forsøksprosjekt som skal gi vekst og økt eksport ved å bedre samspillet mellom design- og merkevare og ferdigvareindustrien.

 3. Aktuelt, Designindustrien

  Meld deg på kurs i EPD

  EPD-generatoren for møbler gjør det enkelt for bedriftene å dokumentere miljøavtrykk av sine produkter. EPD miljødeklarasjon, iht. ISO-standard 14025 type 3, gir konkrete tall for ulike typer miljøparametere. En EPD er transparent og internasjonal. Bransjeforeningen inviterer til nytt kurs i bruk av EPD-verktøyet og for å bli godkjent "utfyller". Kurset holdes 15. mars.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne: