Ulldagen 2024

24. okt 2024kl. 10:00–16:00
Næringslivets Hus, Middelthuns gate 27, Oslo Påmeldingsfrist 14. oktober

Det skjer mye i verdikjeden for ull. Det investeres mye i bedriftene både i strikk og veving, og norsk saueull er mer etterspurt enn på lenge. Samtidig er vi utfordret av ullas miljøfotavtrykk, og at norsk sauehold og ullproduksjon går ned.

På Ulldagen 2024 setter vi fokus på satsingene som både de store ullvarefabrikkene gjør i strikk og veving, og det positive som skjer i noen av de mange små og noen nye ullbedrifter. Vi presenterer nye livsyklusdata for norsk sau som kan gi grunnlag for et bedret miljøfotavtrykk for ull.

Vi ønsker at Ulldagen vil inspirere deg gjennom de mange gode bedrifter og prosjekter som er i bransjen, samtidig vil vi informere om viktig utvikling innenfor utfordringene bransjen har blant annet gjennom diskusjon av problemet med nedgangen i norsk sauehold og diskusjon om mulijøfotavtrykket. Dette er viktige spørsmål for oss, sier Marion Tviland, Norilia, og Egil Sundet, Norsk Industri, som sammen arrangerer Ulldagen.

Vi gleder oss til å samle bransjen og diskutere aktuelle spørsmål og muligheter. Vi håper du blir med  på denne faglige samlingen om norsk ull, og møter kollegaer og nettverk.

Vi inviterer til Ulldagen 2024, som holdes i Næringslivets Hus i Oslo. Programmet legges ut straks etter ferien.

  • Egil Sundet
  • Bransjesjef - Designindustrien og Teko bransjeforening
  • Pressebilder