Norsk Industri

Innhold

Designindustrien

Er bransjeforeningen for sektoren i Norge. Vår visjon er å bidra til å styrke medlemmenes konkurransekraft, slik at norsk design-, merkevare- og ferdigvareindustri i 2030 skal ha doblet sitt eksportvolum.

Velg Norsk Design et samarbeidsprosjekt mellom Designindustrien i Norsk Industri og fagforeningen Industri Energi, for å øke bevisstheten om og kjennskapen til norsk designindustri – og for å begeistre flere til å velge norsk.

Aktuelle saker

 1. Aktuelt, Designindustrien

  Relling-seminaret - bransjetreff i Sykkylven onsdag 21. oktober

  På samlinga vil vi se på møbelbransjen i dag, utfordringer og muligheter som ligger foran oss. Gode år med vekst i produksjon og design fra 1950 til 70-tallet, ble avløst av import og prispress. Nå spirer det igjen, og vi spør om Relling kan vise vei for møbelindustri og design i 2020?

 2. Aktuelt, Designindustrien

  Nominering til Designindustriens bransjepriser 2020

  Norsk Industri Designindustrien deler ut bransjepriser til bedrifter / produkter som har utmerket seg i løpet av 2019. Vær med på å nominere andres og/ eller egen bedrift.

 3. Aktuelt, Designindustrien

  Spennende høst for Designindustrien

  Vi kommer ikke til å glemme dette året. Det har vært en berg-og-dal-bane i markedet. En del medlemmer vil trolig gå ut av året med nedgang, mens andre gjør det bra. Aldri har bransjeforeningens styre hatt så mange møter og politiske kontakter

Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne!