Artikler

Vis filtrering

68 resultater

Type artikkel
Velg område
68 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Velkommen til Ulldagen torsdag 24. oktober

  Det skjer mye i verdikjeden for ull. Det investeres mye i bedriftene både i strikk og veving, og norsk saueull er mer etterspurt enn på lenge. Samtidig er vi utfordret av ullas miljøfotavtrykk, og at norsk sauehold og ullproduksjon går ned.

 2. Teko fagtur og årsmøte i Nordfjord

  God deltakelse på bransjeforeningens fagtur med besøk på den totalrenoverte og dels nybygde fabrikken til Innvik AS. I tillegg årsmøte og besøk hos Ekornes Grodås, Loen Skylift og ny styreleder ble valgt under årsmøtet på Hotel Alexandria.

 3. Utfordringer for norsk ull i PEF / EU

  EUs Green Deal rulles ut for de fleste produkter og materialer. Klær, tekstiler, sko og møbler, samt noen materialer brukt i disse produktene er varslet å være produkter som vil prioriteres og få egne krav tidlig, fra 2026/27 for de først utvalgte produktgruppene.

 4. En bransjedag med innsikt og inspirasjon

  Designindustrikonferansen 2024, som fant sted på Nasjonalmuseet i Oslo, var en begivenhetsrik dag fylt med engasjerende foredrag og diskusjoner. Konferansen satte viktige temaer for møbel-, interiør-, sport-, og tekstil på dagsorden, og samlet ledende aktører i bransjen.

 5. Digitale produktpass

  Standard Norge skal etablere en norsk speilkomite for det europeiske standardiseringsprosjektet for Digitale Produktpass. En speilkomite skal støtte opp under norsk deltakelse og bidra til at norske behov blir ivaretatt i arbeidet.

 6. SirkUll prosjektet avsluttet

  I tre år har Teko bransjeforening sammen med 6 bedrifter arbeidet med prosjektet for å se på mulighetene for å resirkulere ullavfall i produksjonsfasen til å bli fiber igjen. Prosjektet har vist at dette er mulig med det som til nå har vært avfall i produksjonen.