Har hatt stor nytte av medlemskapet i korona-krisen

Publisert

Konsernsjef Janne Vangen Solheim i Janusfabrikken og direktør Knut E. Sunde i Norsk Industri.

En blomst og en stor takk til Norsk Industri fra konsernsjef Janne Vangen Solheim i Janusfabrikken til direktør Knut E. Sunde i Norsk Industri. Foto: Norsk Industri.

Gjennom hele korona-perioden har Norsk Industri jobbet intenst for å hjelpe våre bedrifter gjennom en vanskelig tid. I dag fikk vi en veldig hyggelig hilsen og takk fra Janusfabrikken i Bergen.

– Det er særlig i krisetilfeller man ser hvilken verdi man får igjen for å være medlem. Det er også da man kan skille klinten fra hveten blant organisasjonene. Vi ønsker å rette en stor takk til Norsk Industri for den jobben de har gjort og gjør, sier konsernsjef Janne Vangen Solheim i Janusfabrikken.

Bedriften har i perioden laget 350 000 smittevernartikler, både munnbind og operasjonsluer.

Krisen er på langt nær over, og i Norsk Industri vil vi fortsette å jobbe for at våre medlemmer skal komme seg gjennom denne perioden så godt det lar seg gjøre.

– Vi setter stor pris på en slik hilsen fra et av våre flotte medlemmer. Det viser at den jobben vi gjør er viktig, og vi skal fortsette å stå på, sier organisasjonsdirektør Carla Botten-Verboven.