Grafisk bransjeforening - print og kommunikasjon

Trykt i Norge Trykt i Norge. Foto: Ukjent

KAMPANJE: Trykt i Norge

Medlemmer av Grafisk Bransjeforening kan merke sine produkter med et unikt kvalitetsstempel som viser at en trykksaken er laget i Norge, av en seriøs bedrift med omtanke for miljøet og lokalsamfunnet.

Grafisk illustrasjonsbilde Grafisk illustrasjonsbilde. Foto: Gina Sanders - stock.adobe.com

KAMPANJE: Two Sides

En global kampanje som løfter fram miljøfordelene med papir, og arbeider mot feilaktige påstander om at papirbruk er mer skadelig for miljøet enn bruk av elektronisk kommunikasjon.

Aktuelle saker fra grafisk

  1. Vårseminar og årsmøte Grafisk Øst i 2023

    Vi har noe å glede oss til! Grafisk bransjeforening Øst har lagt sitt tradisjonelle vårseminar til vakre Leangkollen i Asker. Sett av torsdag 27. til 28. april, 2023, og meld deg på.

  2. Trykkeri vant eiendomsrettsak

    Trykkeribedriften Kudos Eiendom AS har i Agder lagmannsretts enstemmige dom av 25. januar 2023 fått medhold i at kommunen uriktig hadde utskrevet eiendomsskatt etter overgangsreglene som ble gitt da maskinskatten bortfalt.

  3. Stor takk til Kari – velkommen Robert!

    Julen nærmer seg med stormskritt – det gjør også pensjonisttilværelsen for Kari Rømcke, bransjesjefen for Grafisk bransjeforening. Hun har vært foreningens anker i fem travle år. En periode preget av store endringer i bransjen og en pandemi.

Kontaktpersoner i Grafisk Bransjeforening:
Portrett