Norsk Industri > Bransjer > Grafisk, print, kommunikasjon

Grafisk bransjeforening - print og kommunikasjon

Medlemsbedriftene i bransjeforeningen leverer varer og tjenester innen forvaltning, foredling og formidling av informasjon og budskap.

Om bransjen Distriktsforeningene Kompetanse Prosjekter Medlemsservice Våre medlemmer

Aktuelle saker

Grafisk bransjeforening på Inkish-TV

Grafisk bransjeforening på Inkish-TV

-Bransjens behov endrer seg. Vi har som organisasjon hatt juridisk rådgivning og tariff som hovedoppgave, men må håndtere stadig flere industrielle spørsmål, sier bransjesjef Magnus Thorkildsen i Grafisk bransjeforening i et intervju med Inkish-TV.

Status for grafisk bransje
Leverandørforeningen på landsmøtet

Status for grafisk bransje

Norsk Grafisk Leverandørforening har i mange år vært en aktiv deltager på landsmøtene i Grafisk bransjeforening. Torsdag, fredag og lørdag denne uken er det over 120 som inntar Radisson Blu Royal Garden i Trondheim. NGL-leder Thor Gudmundsen gir lørdag oversikt over situasjonen i grafisk bransje.

Tariff-ja
Stort flertall i Fellesforbundet

Tariff-ja

Forhandlingsresultatet av tariffrevisjonen 2016 for grafisk siviloverenskomst er med stort flertall godkjent av medlemmene i Fellesforbundet. 25. august ble det avholdt uravstemning.

Positiv profilering av Ålgård Offset

Positiv profilering av Ålgård Offset

Ålgård Offsets nybygg og ny rotasjonspresse får en meget positiv omtale i Stavanger Aftenblad under tittelen "Er størst i Norge- skal bli enda større".

Nytt utstyr i produksjon
07 PrintMedia

Nytt utstyr i produksjon

07 PrintMedia på Aurskog har tatt i bruk nyanskaffelsen Heidelberg XL106-8-P. Akseptansetesten besto av trykking av 6 forskjellige jobber, papir og kartong om hverandre i 2 forskjellige formater. Maskinen presterte over forventning i plateskift og oppstart og produserte samtlige jobber i 18.000 trykk/time.

0ver 100 klare for landsmøtet
Grafisk bransjeforening

0ver 100 klare for landsmøtet

Påmeldingen til landsmøtet i Grafisk bransjeforening pågår fortsatt. Godt over 100 representanter fra grafiske medlemsbedrifter og leverandører er klare for faglig påfyll og sosialt samvær i Trondheim 1. til 3. september.

Kontakt

Magnus Thorkildsen

Magnus Thorkildsen

Bransjesjef

Telefon: 97587085

E–post: magnus.thorkildsen@norskindustri.no

Pål Stensaas

Pål Stensaas

Kommunikasjonsrådgiver

Telefon: 92486681

E–post: ps@norskindustri.no

Bernt Jørgen Stray

Bernt Jørgen Stray

Advokat

Telefon: 92024003

E–post: bjs@norskindustri.no