Norsk Industri > Bransjer > Grafisk, print, kommunikasjon

Grafisk bransjeforening - print og kommunikasjon

Medlemsbedriftene i bransjeforeningen leverer varer og tjenester innen forvaltning, foredling og formidling av informasjon og budskap.

Om bransjen Distriktsforeningene Kompetanse Prosjekter Medlemsservice Våre medlemmer

Aktuelle saker

Positiv profilering av Ålgård Offset

Positiv profilering av Ålgård Offset

Ålgård Offsets nybygg og ny rotasjonspresse får en meget positiv omtale i Stavanger Aftenblad under tittelen "Er størst i Norge- skal bli enda større".

Nytt utstyr i produksjon
07 PrintMedia

Nytt utstyr i produksjon

07 PrintMedia på Aurskog har tatt i bruk nyanskaffelsen Heidelberg XL106-8-P. Akseptansetesten besto av trykking av 6 forskjellige jobber, papir og kartong om hverandre i 2 forskjellige formater. Maskinen presterte over forventning i plateskift og oppstart og produserte samtlige jobber i 18.000 trykk/time.

0ver 100 klare for landsmøtet
Grafisk bransjeforening

0ver 100 klare for landsmøtet

Påmeldingen til landsmøtet i Grafisk bransjeforening pågår fortsatt. Godt over 100 representanter fra grafiske medlemsbedrifter og leverandører er klare for faglig påfyll og sosialt samvær i Trondheim 1. til 3. september.

Rock for 300 millioner kroner
Landsmøtet i Trondheim

Rock for 300 millioner kroner

Grafisk bransjeforening rocker under landsmøtet i Trondheim 1.-3. september. Naturlig nok når Rockheim skal avlegges et besøk på lørdagen. En kort innføring i rockens verden, en runde på utstillingene, middag og eksklusiv konsert står på programmet.

Håper du kommer
Grafisk landsmøte i Trondheim

Håper du kommer

Påmeldingen til Grafisk bransjeforenings landsmøte i Trondheim 2. og 3. september pågår for fullt. Av hensyn til hotellkapasiteten, er det viktig å merke seg at fristen for påmelding er 20. august. Vi har fortsatt ledige plasser.

Kårer beste trykksak
Sign&Print - messen

Kårer beste trykksak

Mini-Drupa på Hellerudsletta? Ja, faktisk kan mangfoldet under Sign & Print-arrangementet minne litt om Drupa. Her vil du se det siste innen print-teknikk, storformat og tekstiltrykk, emballasje og skiltproduksjon. En utstilling med grafiske produkter vekker sikkert interesse.

Kontakt

Magnus Thorkildsen

Magnus Thorkildsen

Bransjesjef

Telefon: 97587085

E–post: magnus.thorkildsen@norskindustri.no

Pål Stensaas

Pål Stensaas

Kommunikasjonsrådgiver

Telefon: 92486681

E–post: ps@norskindustri.no

Bernt Jørgen Stray

Bernt Jørgen Stray

Advokat

Telefon: 92024003

E–post: bjs@norskindustri.no