Norsk Industri > Bransjer > Grafisk, print, kommunikasjon

Grafisk bransjeforening - print og kommunikasjon

Medlemsbedriftene i bransjeforeningen leverer varer og tjenester innen forvaltning, foredling og formidling av informasjon og budskap.

Om bransjen Distriktsforeningene Kompetanse Prosjekter Medlemsservice Våre medlemmer

Aktuelle saker

Syv grunner til å sende ut kundemagasiner
Print power

Syv grunner til å sende ut kundemagasiner

I Print Power- magasinet som utkommer to ganger i året finner du gode tips og ideer til hvordan og hvorfor benytte papirbasert kommunikasjon og markedsføring. Neste Print Power- magasin er klart for distribusjon i begynnelsen av november. Her er syv råd om kundemagasiner

Lag din egen markedsføringsplan
Grafisk bransjeforening; påmelding til kurs

Lag din egen markedsføringsplan

Det er fortsatt mulig å melde seg på kurset i markedsføring som arrangeres i regi av Grafisk bransjeforening, støttet av Grafisk Utdanningsfond. Påmelding til bransjesjef Magnus Thorkildsen, mth@norskindustri.no

Avis og DM står sterkt i Tyskland

Avis og DM står sterkt i Tyskland

Papiraviser og magasiner topper listen over de fire største kommunikasjonskanalene i Tyskland. På andreplass kommer personifisert postreklame, så følger TV-annonsering og til slutt online annonsering.

Intergraf + Smithers Pira

Intergraf + Smithers Pira

Intergraf har etablert et samarbeid med byrået Smithers Pira om å fremme og kommunisere gode eksempler fra utviklingen av grafisk industri i Europa.

Moderne bokbinderi åpnet dørene
Bokbinderiet Johnsen i Skien

Moderne bokbinderi åpnet dørene

Bokproduksjonen går for fullt. Gule, morsomme hardcover-bøker til Aschehoug fyker rundt på produksjonsbåndene i forskjellige stadier- og ender på en fyldig pall - på vei mot sitt endelige bestemmelsessted. De er digital-produserte. Det er åpen dag hos Bokbinderiet Johnsen. Mange samarbeidspartnere, kunder og leverandører blir presentert for en rykende fersk digital bokproduksjonslinje.

Fagtrykk - trønder i sterk vekst
Kjøper DesignTrykk

Fagtrykk - trønder i sterk vekst

Fagtrykk blir en av de største grafiske bedriftene i Trøndelag etter oppkjøpet av DesignTrykk. –Vi ønsker å sikre fremtiden for videre drift og styrke vår posisjon i Midt-Norge. DesignTrykk er en spennende bedrift, lokalisert på Steinkjer, i Namsos og har salgskontor på Orkanger, sier Ole Strand, daglig leder i Fagtrykk i Trondheim.

Kontakt

Magnus Thorkildsen

Magnus Thorkildsen

Bransjesjef

Telefon: 97587085

E–post: magnus.thorkildsen@norskindustri.no

Pål Stensaas

Pål Stensaas

Kommunikasjonsrådgiver

Telefon: 92486681

E–post: ps@norskindustri.no

Bernt Jørgen Stray

Bernt Jørgen Stray

Advokat

Telefon: 92024003

E–post: bjs@norskindustri.no