Grafisk bransjeforening - print og kommunikasjon

Aktuelle saker fra grafisk

 1. En jubileumskonferanse som blir husket

  Kunstig Intelligens, IT-kriminalitet, barns forhold til lesing digitalt og med lærebøker, fremtidsutsikter for næringsutviklingen i nordområdene og Grafisk bransjeforening som viktig tilbyder i et lokalsamfunn. Dette var temaer da Grafisk bransjeforening Nord feiret sine 75 år med en egen jubileumskonferanse torsdag 30. mai i Tromsø.

 2. Tusen takk, Finn!

  På Grafisk bransjeforening Nord sin 75 års jubileumskonferanse 30. mai i Tromsø ble Finn Andersen hedret. Helt siden 1987 har Finn Andersen fra Bjørkmanns i Alta vært pådriver for Grafisk bransjeforening Nord og for samholdet i hele bransjen.

 3. Økt innsats for skolebøker på papir

  Uten tvil en betydningsfull nyhet for grafisk bransje og for landets skoler. Regjeringen følger opp sitt innspill om en bedre balanse mellom bok og skjerm i skolen, og foreslår i revidert statsbudsjett for andre år på rad, øremerkede tilskudd til trykte lærebøker. 300 millioner kroner er nok til over én million flere bøker til elever over hele landet.

KAMPANJE: Trykt i Norge

Medlemmer av Grafisk Bransjeforening kan merke sine produkter med et unikt kvalitetsstempel som viser at en trykksaken er laget i Norge, av en seriøs bedrift med omtanke for miljøet og lokalsamfunnet.

KAMPANJE: Two Sides

En global kampanje som løfter fram miljøfordelene med papir, og arbeider mot feilaktige påstander om at papirbruk er mer skadelig for miljøet enn bruk av elektronisk kommunikasjon.

Kontaktpersoner i Grafisk Bransjeforening:
Portrett
 • Robert Wright
 • Bransjesjef Grafisk bransjeforening
 • Pål Stensaas
 • Rådgiver
 • Kristin Ødegård
 • Konsulent
Martin Jørgen Thorgersen fra Norsk Industris juridisk avdeling