CV-hull er null problem

Publisert

Nexans Rognan: Lokale bedrifter bidrar slik at hull i CV'n ikke blir et problem.

Bilde hentet fra saltenposten.no. Foto: Maria E. Trondsen.

Gjennom attførings- og inkluderings-bedriften Galvano TIA har Nexans Rognan og flere lokale bedrifter ansatt arbeidskraft 

5. juni 2018 fikk Nexans diplom undertegnet av adm.dir i NHO, Kristin Skogen Lund, for rekruttering av nye medarbeidere gjennom Ringer i Vannet. Jonas Antonio Vaag fikk prøve seg hos bedriften en periode og dette resulterte i en ansettelse.  Pernille Vogt, HMS fagsjef i Norsk Industri, gratulerer bedriften og berømmer dem for innstillingen om at "hull i CV'n" er ikke noe problem. Ved å se en person for hva de kan og ikke bare vurdere papirer, får de tak i dyktige fagfolk med kompetanse bedriften har behov for.  

Antonio selv sier han er stolt over å ha kommet dit han er i dag.  Han er tidligere tømrer som ble skadet og derfor måtte slutte i jobben.  Det har vært en lang prosess med opp- og nedturer i en rekke bedrifter. «Det er to tre år siden jeg kom i kontakt med Galvano- og jeg er nå fornøyd med å ha fått fotfeste her hos Nexans – hvor jeg også har fått mulighet til å ta et fagbrev som jeg regner med å ha i boks om et år sier han.  

Vi er stolte av å være en del av prosjektet og vi har et felles mål om å få dyktige medarbeidere i jobb sier Trine Stenvold og fabrikksjef Karl Petter Johansen hos Nexans.

Les om "Ringer i Vannet"-prosjektet og flere historier her

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne!