Overleverte veikartet for prosessindustrien

Publisert

Overlevering av Veikart for prosessindustrien

Leder av NIKE, Per Brevik overleverer Veikart for prosessindustrien til leder av Ekspertutvalget for grønn konkurransekraft, Idar Kreutzer, under Industrikonferansen 2016.

På Industrikonferansen 2016 ble Veikart for prosessindustrien overlevert fra Norsk Industri til Ekspertutvalget for grønn konkurransekraft.

Den rykende ferske rapporten ble overlevert til Ekspertutvalgets leder Idar Kreutzer fra leder av Norsk Industris klima- og energipolitiske utvalg (NIKE), Per Brevik fra HeidelbergCement.

Vår visjon er at norsk prosessindustri skal øke verdiskapingen betydelig gjennom økt produksjon og utvikling av nye prosesser og produkter.

- På vegne av bedriftene og utvalget er vi stolte av veikartet. Vi håper du vil lese dette nøye, sa Brevik til Kreutzer.

- Det er et uhyre viktig arbeid dere har gjort og overlevert. Det er store forventninger knyttet til dette. Jeg ser frem til å gå inn i dette arbeidet som skal lede frem til nye arbeidspalsser og ny verdiskaping innenfor rammen av et lavutslippssamfunn, sa Kreutzer.

Lurer du på noe? Kontakt oss gjerne!