| 09.30 | Registrering og kaffe | 
| 10.00 | Velkommen til Ulldagen!  v/ Marion Tviland, Norilia og Kari Rømcke, Norsk Industri
 | 
|  | En hyllest til sauen! v/ forfatter og biolog Anna Blix
 SaueklippingNortura Klyppeteam v/ saueklipper Ruth Jane Rossevatn
 | 
| 11.30 | Enkel lunsj | 
| 12.00 | Fremtidsutsikter for ull | 
|  | 
Både av hensynet til miljø, forbrukere og ullindustri må retningen på EUs miljøarbeid korrigeres, - men hvordan? v/ Ingun Grimstad Klepp, professor og forsker i klær og bærekraft, OsloMet/SIFOTilgang på norsk kvalitetsull – status og utfordringer v/Arnstein Digernes Rauma Ullvarefabrikk, Røros Tweed
Hvordan kan vi jobbe sammen politisk for å bedre tilgangen på norsk kvalitetsull?v/Jenny Klinge, Stortingsrepresentant for Senterpartiet
Diskusjon | 
| 13.30 | Pause | 
| 14.00 | Innovasjon, forskning og utvikling | 
|  | 
+Lab – en brobygger mellom næringslivet og FoU-miljøene v/Anita Cecilie Drabløs daglig leder +Lab
Utviklingen av den tekniske vinterstøvelen Stad v/ produktansvarlig Marianne Hausken fra Alfa Sko
Kari Wastelayer® Trøye i 30 % Resirkulert Merinoull - utvikling og utfordringer. v/ ESG Manager Rebecca Johansson, Active Brands
Sirkulærprosjekt Ull er videreført og har gitt lovende resultater siden siste Ulldag og vi får en oppdatering. v/Kjersti Kviseth, konsulent 2025DESIGN
 | 
| 15:30 | Pause | 
| 15.45 | Forskning forteller | 
|  | 
Hva består egentlig ullfiberen av? Og hvor raskt brytes en ullfiber ned?v/ Marion Tviland, Norilia
Hvordan bidrar sauens beiting til fellesgoder som biologisk mangfold, redusert oppvarming i atmosfæren og lagring av karbon? v/ Margaret Eide Hillestad, prosjektleder Agri Analyse
 | 
| 16:25 | Oppsummering og avslutning | 
| 16.30 | Middag på Tatakii Asian rett over gaten |