Teknisk Komite for møbel og interiør

Komiteen skal styrke arbeidet med kvalitets- og miljøsaker for møbel- og interiørbransjen. Den er også styringsgruppe for prosjektet «Ledende på miljø og kvalitet»,

Den Tekniske Komiteen (TK) vil samle innspill om, og utvikling av lover og regler for bl.a. offentlige innkjøp, brannkrav og sirkulær økonomi, samt siste nytt i kvalitetsstandarder og miljøkrav. TK blir nå bransjens høyeste organ for miljø- og kvalitetssaker og erstatter Møbelfaktas styre. TK rapporterer til styret i bransjeforeningen Norsk Industri møbel + interiør.

- Bedriftene som er med nå fra start av har såkalt pilot-status i miljø- og kvalitetsprosjektet og bidrar med ekstra midler inn, sier Are Lyubråten. - Gjennom dette engasjementet får de en plass rundt bordet og deltar i utformingen av bransjens policy på miljø- og kvalitetsfeltet.

Komiteen består av representanter for Ekornes ASA, Scandinavian Business Seating AS, Wonderland AS og Hilding Anders Norway AS. Norsk Industri møbel + interiør deltar ved bransjesjef Egil Sundet og prosjektleder for miljø og kvalitet, Are Lyubråten. Sistnevnte leder komiteen.

- Vi vil gjerne komme i kontakt med medlemsbedrifter som er interessert i dette eller deler av saksfeltet, sier Are Lyubråten.

  • Egil Sundet
  • Bransjesjef - Designindustrien og Teko bransjeforening
  • Pressebilder