Tusen takk Finn!

Publisert

To menn holder foredrag

Foto: Norsk Industri

Grafisk bransjeforening Nord feiret sine 75 år med en egen jubileumskonferanse torsdag 30. juni på Grand Hotel i Tromsø. Her ble Finn Andersen hedret.

Helt siden 1987 har Finn Andersen fra Bjørkmanns i Alta vært pådriver for Grafisk bransjeforening Nord og for samholdet i hele bransjen. Først som aktivt medlem, og som styreleder med hodet fullt av gode ideer og initiativ. I denne perioden har distriktsforeningen arrangert temamøter og årsmøter med gjester fra det lokale næringsliv, sentrale organisasjoner og institusjoner – og ikke minst medlemmer av bransjeforeningen fra andre deler av landet.

Finn Andersen hadde en av siste arbeidsdager før pensjonisttilværelsen skal leves. Det blir et savn at Finn ikke lenger tar en aktiv del av foreningsarbeidet. Men, hans hjerte for det grafiske fag gjør at han nok vil følge med oss. Vi tar av oss hatten og ønsker Finn alt godt videre med et stort TUSEN TAKK! Styreleder Kjetil Sjøeng hedret Finn under konferansen og overrakte en hilsen fra styret i foreningen.

Under middagen etter konferansen overrakte regionkontakt Sturla Fossum en gave fra medlemmene i nord.  

Portrett