Norsk Industri

Gå til vår temaside om korona-situasjonen

Innhold

Advokattjenester

Trenger du advokathjelp? Norsk Industris advokater gir deg råd og veiledning innen både kollektiv og individuell arbeidsrett. Juridisk bistand er en medlemsfordel inkludert i medlemskontingenten.

Jusstudentene Magnus Dybendal Foldvik, Solveig Nørstrud Wanvik og Nora Køber Garvoll sammen med advokatfullmektig André Berka (nummer to fra venstre) betjener Norsk Industris vakttelefon. FOTO: Norsk Industri

Betjent vakttelefon

Har du spørsmål om tariffavtaler eller generell arbeidsrett er du velkommen til å kontakte på vår vakttelefon 23 08 88 88 eller på advokat@norskindustri.no. Vi har en advokatfullmektig og tre jusstudenter som betjener vår vakttelefon og tar imot henvendelser fra våre medlemmer. 

Åpningstiden er hverdager kl. 08.00-16.00 (sommertid 15. juni - 14. august kl. 08.00-15.00)

Dette er noen av temaene Norsk Industris advokater kan hjelpe deg med:

Veiledning og maler

På arbinn.no finner du svar på dine spørsmål om jus og HMS. Du kan laste ned sjekklister, skjemaer og veiledere. Du finner også maler for ansettelser, oppsigelser, drøftingsmøter med tillitsvalgte og annet.

Nyttige lenker

Industritilpasset ansettelseskontrakt for arbeidstakere i bemanningsforetak

Her finner du en mal til ansettelsesavtale for arbeidstakere i bemanningsforetak som tar hensyn til endringer som ble gjort i oppgjøret i 2018 i VO-delens kapittel 8.

> Last ned