NHO Pensjon

NHO Pensjon er en medlemsfordel levert av Storebrand. Våre medlemsbedrifter får tilgang til enkle, trygge og gode innskuddspensjonsløsninger.

NHO Pensjon vil blant annet:

  • Sikre bedriften en kostnadseffektiv ordning som er enkel for bedriften å etablere, og som i tillegg er enkel å administrere etter at ordningen er satt i gang.
  • Sørge for at små og mellomstore bedrifter nyter godt av felles forhandlingsmakt.
  • Sikre at markedet overvåkes slik at bedriftene over tid kan føle seg trygge på at de har konkurransedyktige vilkår, og at kundebetjening og administrative rutiner har den kvalitet som er lovet.

Les alt om NHO Pensjon her

Her kan du be om uforpliktende tilbud direkte fra Storebrand

Har du spørsmål?
Send epost til vår kontaktperson i Storebrand, Magdalena Wangensten.

 

Mest fornøyd med NHO Pensjon

Som medlem i Norsk Industri kan du benytte medlemsfordelen NHO Pensjon. Den ferskeste undersøkelsen fra Norsk kundebarometer viser at NHO Pensjon fortsetter å ha de mest fornøyde pensjonskundene.*

Det er kanskje ikke så rart med tanke på at vi har fremforhandlet en avtale med Storebrand som gir deg som medlem blant markedets beste betingelser på pensjon.

* Norsk Kundebarometer, pensjon, bedriftsmarkedet (2023)

– Den lokale rådgivningen var avgjørende

Berry Packaging Norway AS meldte seg inn Norsk Industri i 2019 og fikk høre om NHO Pensjon. Svein Egestad er lidenskapelig opptatt av emballasjehåndtering og gode kundeforhold. Derfor falt valget på den pensjonsleverandøren som han synes hadde tydelig fokus på bærekraft og kunne tilby god lokal oppfølging.