IA-pris til Parat Halvorsen

Publisert

Teknologibedriften Parat Halvorsen AS vant årets IA-pris i privat sektor i Vest-Agder. Prisen fikk de for årelangt og systematisk arbeid med å skape helsefremmende arbeidsplasser.

I IA-planen fokuseres det blant annet på å inkludere ansatte med redusert arbeidsevne samt å legge til rette for at bedriftens ansatte skal stå i jobb lengst mulig.

IA arbeidet er forankret i ledelsen og er basert på bred medvirkning. HMS & personalleder Elise Løvland mener nøkkelen til suksess er det gode samarbeidet mellom tillitsvalgt, verneombud og ledelse. 

Norsk Industri gratulerer Parat Halvorsen AS med prisen. – Vi er stolte av arbeidet Parat Halvorsen har lagt ned og veldig fornøyd over at de har fått en slik IA-utmerkelse. Dette viser at systematisk IA-arbeid gir gode og helsefremmende arbeidsplasser og et lavt sykefravær sier Pernille Vogt, fagsjef HMS i Norsk Industri. Sykefraværet i industrien er i dag 30% lavere enn da det var på sitt høyeste i 2003, noe som sparer våre medlemmer for 800 millioner kroner årlig.

> Se sykefraværsstatistikken til Norsk Industri her   

PARAT Halvorsen AS holder til i Flekkefjord og har 73 ansatte. Bedriften er Norges ledende leverandør av Damp og Varmesystemer og kan levere komplette fyrhus eller oppgradere / skifte ut eksisterende utstyr. Daglig leder Yngve M. Halvorsen forteller at Parat Halvorsens dyktige ingeniører blant annet har utviklet meget klimavennlige varmeløsninger for skip/offshore som gir store besparelser i form av redusert energibruk. Les mer her. 

> Les mer om IA-avtalen her

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne!