Godt fornøyd med Ringer i Vannet

Publisert

Jobbveileder i Grep, Camilla Wright-Thomassen og Bente Bråthen og Nasser Javaheri. Foto: Paal Halvorsen

Jobbveileder i Grep, Camilla Wright-Thomassen og Bente Bråthen og Nasser Javaheri. Foto: Paal Halvorsen.

TB Taksikring fikk en velfortjent oppmerksomhet fra Ringer i Vannet.

Nasser Javaheri kom til Norge fra Iran i 2002. Han har hatt flere jobber i Norge, men vært uten arbeid i 7 år.

- Jeg har søkt på mange jobber, men jeg kom aldri fremst i søkerbunken. Jeg har alltid jobbet, og fra Iran har jeg lang erfaring fra ulike oppgaver innen mekanisk arbeid, sier Nasser.

Nav ga ham en tiltaksplass hos arbeids- og inkluderingsbedriften Grep i Grenland. Der fikk han prøve seg i ulike arbeidsoppgaver, fikk sveisesertifikat og man lærte ham godt å kjenne. Dermed kunne de anbefale ham videre til arbeidsgivere.

Daglig leder i TB Taksikring, Bente Bråthen, er en ivrig tilhenger av Ringer i Vannet.

- Det er viktig for vår bedrift å ta samfunnsansvar og når vi kan kombinere det med å ansette en dyktig arbeidstaker for vår bedrift er det en flott vinn vinn situasjon, sier hun

Mye tyder på at TB Taksikring snart trenger enda en ny medarbeider og det er sikkert at vi vil prøve å finne en ny gjennom NHO sitt prosjekt Ringer i Vannet her i Grenland, fortsetter Bente Bråthen. Hun anbefaler varmt andre bedrifter å gjøre det samme når de har behov for å rekruttere.

Stadig flere deltakende bedrifter

Hele 197 medlemsbedrifter i Norsk Industri deltar nå i prosjektet.

- Jeg er godt fornøyd med at stadig flere medlemsbedrifter får øynene opp for de gode rekrutteringsmulighetene som ligger i Ringer i vannet-prosjektet, sier fagsjef HMS i Norsk Industri, Pernille Vogt.