Nye løsninger i grafisk bransje

Publisert

Foto: Fagtrykk

Foto: Fagtrykk.

I Konjunkturrapporten 2019 kan du lese om Fagtrykk, en framtidsrettet og ledende grafisk bedrift i Midt-Norge, med stadig utvikling av digitale løsninger.

Fokus på gode løsninger, høy kvalitet og leveringsdyktighet er viktig for oss.

Vi tar i bruk ny teknologi, nye kanaler og ny kompetanse, og tilbyr våre kunder det de forventer - og trenger - fra en grafisk bedrift i dag. Moderne maskiner og teknisk og faglig kompetanse, i et sterkt nettverk, skaper gode forutsetninger.

Vi i Fagtrykk ønsker å bidra til at bransjen vår får påfyll av flere dyktige mennesker. Ved å ansette lærlinger bidrar vi til nettopp dette, gjennom å videreføre kunnskap og kompetanse, samtidig som vi får tilgang til ny kompetanse og nye måter å løse faglige utfordringer på. Vi har i dag to lærlinger hos oss – Malin, mediegrafiker og Sigve, grafisk produksjonsarbeider.

Vi jobber aktivt med kvalitetssikring innenfor Helse-, miljø og sikkerhet (HMS), og er sertifisert etter retningslinjene til det nordiske miljømerket "Svanen". Dette omfatter blant annet at trevirket vi bruker kommer fra bærekraftig skogbruk og at det er oppfylt strenge miljøkrav med hensyn til forurensning, kjemikalier og øvrige miljøbelastninger fra papirproduksjonen.

Vi har også lisensnummer for bruk av merket «Trykt i Norge» som er utviklet eksklusivt for medlemmer av Grafisk bransjeforening i samarbeid med Norsk Grafisk Leverandørforening. Det er et kvalitetsstempel for medlemmene av Grafisk bransjeforening. Merket signaliserer at produktet er kortreist og produsert av en miljøbevisst, seriøs norsk grafisk bedrift.