Hallingplast investerer 100 millioner i nytt produksjonsanlegg for resirkulering av rørmaterialer i plast

Publisert

En glad gjeng på grunnsteinsnedleggelse hos Hallingplast

Næringsminister Jan Christian Vestre la ned grunnsteinen til Hallingplasts nye produksjonsanlegg for resirkulering av rørmaterialer i plast. Foto: Hallingplast

28. august la næringsminister Jan Christian Vestre ned grunnsteinen til det nye produksjonsanlegget.

Den nye fabrikken skal stå klar sommeren 2024 og vil romme hele 4 500 kvadratmeter. Hallingplast forventer at de vil ha behov for minst 30 nye medarbeidere som følge av denne satsningen. Produksjonsanlegget har en prislapp på 100 millioner kroner og er en ambisiøs satsing på resirkulering av høykvalitets rørmaterialer i plast.

– Produksjonsanlegget vil årlig resirkulere 10 000 tonn plast! Satsingen er en av de største i selskapets historie og bidrar til at mer verdifull høykvalitetsplast kan resirkuleres og få nytt liv, sier Sverre Tragethon, daglig leder i familiebedriften i Hallingdal.

– Dette er en ambisiøs og fremtidsrettet investering. Slike investeringer bidrar både til å fremme sirkulære løsninger og skaper nye arbeidsplasser i området, det vil vi trenge mange av i årene som kommer. Vi heier på Hallingplast, sier direktør Knut E. Sunde.

> Les mer her (hallingplast.no)