Årsmøte og Bransjemøte i Norsk Industri Offshore

Publisert

Fra konferanse

Fra årsmøte og bransjemøte Norsk Industri Offshore 2024. Foto: Norsk Industri

Bransjeforeningen avhold sitt møte 10. april 2024 i Næringslivets Hus. Viktige faglige temaer og informasjon om bransjens aktiviteter og utsiktene fremover sto på bransjemøtets program. Nytt styre ble valgt på årsmøtet.

Fra konferanse

Knut Erik Steen, Norsk Industri, innledet om havvind. Foto: Norsk Industri

Fra konferanse

Tim Bjerkelund fra Rystad Energy hadde innlegg om energiutviklingen generelt. Foto: Norsk Industri

Norsk Industri avholdt sitt årsmøte og åpne Bransjemøte i Næringslivets Hus den 10. april.

På årsmøtet ble det valgt et nytt bransjestyre og som ny leder ble valgt Sturla Magnus fra Aker Solutions. Han overtar som styreleder etter Ståle Kyllingstad som har vært leder de siste 4 år.

Hele det nye styret finner du her

Bransjemøtet etter årsmøtet hadde en stor bredde på viktige faglige temaer og informasjon om bransjens aktiviteter og utsiktene fremover. Et spennende og interessant innlegg ble blant annet gitt av Ventyr, som er utbyggeren som vant auksjonsrunden for utbygging av havindparken på Sørlige Nordsjø II, TechnipFMC gikk gjennom det sterke subseamarkedet og OKEA fortalte om sin driftsfilosofi og aktiviteter.

Rystad Energy slo til med nok et glimrende innlegg om energiutviklingene og markedene både globalt og nasjonalt innenfor fornybar området og olje & gass. Nærmere 80 personer fra små og store leverandørselskaper fulgte engasjert med på de ulike presentasjonene.

De fleste presentasjonene fra bransjemøtet finner du her