Medlemsfordeler for Designindustrien og Teko Bransjeforening

Publisert

Med Oslo Design Fair og Oslo Contract & Furniture Fair (28.- 30. august) samlet på en og samme plass ønsker de å skape en møteplass for norske produsenter innenfor møbler og interiør, klær og tekstiler. 20 % rabatt tilbys våre medlemmer.

Oslo Design Fair er en effektiv handels- og nettverksarena for deltakere fra hele verden og bidrar samtidig bidrar med verdifull inspirasjon og innsikt som øker kunnskapen til deltakerne, gjennom faglige og sanselige opplevelser.  
  
Oslo Contract & Furniture Fair er en parallell messe til Oslo Design Fair, og har gradvis vokst fra å være en liten paviljong på Oslo Design Fair til å åpne dørene til en egen hall høsten 2022. Oslo Contract & Furniture Fair jobber målrettet for å bli en møteplass for alle som jobber i prosjektmarkedet og er spesielt rettet mot produsenter, interiørarkitekter, prosjektforhandlere og arkitekter.  
  
I forbindelse med at disse to messene nå er samlet under samme tak tilbys våre medlemmer en rabatt på 20 %. Rabatten gjelder kun på standleie og aktiveres ved å skrive «Norsk Industri» i kommentarfeltet på påmeldingsskjemaet. Tilbudet gjelder på begge messene. 
 
Les mer her

Profil bilde