Vårsamling med mye inspirasjon

Publisert

I det flunkende nye Comfort Hotell Porsgrunn var rundt 40 medlemmer av Grafisk bransjeforening Øst samlet til fagseminar og årsmøte.

Helge Gabriel Lundeby fra Lundeby & Co Bokbinderi AS ble gjenvalgt som leder. Einar Simensen fra Hamar Media AS trådte ut av styret, Daniel Hauksson fr Zoom Grafisk AS rykket inn fra varamannsplass, og nytt varamedlem ble Joe Magnus Ottesen fra Rolf Ottesen AS.

Fagprogrammet hadde både interne og eksterne innledere. Fra egne rekker kom daglig leder av Reklamehuset Wera AS, Kjersti Hole Haatveit, som fortalte litt om utviklingen i bedriften, hvordan de jobber mot kundene og hvilke ambisjoner de har.

- Vi vil bli en av Norges ledede kommunikasjonshus utenfor Oslo, sa Kjersti. De jobber med profil og merkevarebygging, ideutvikling, strategisk rådgivning og ønsker seg så tidlig inn i prosessen hos kundene som mulig. Wera har også et godt utrustet trykkeri i eget hus. For å bygge bånd til sine kunder inviterer selskapet til kundesamlinger med innledere som har noe å by på for de fleste kundesegmentene.

En annen, Kjersti Stordalen, salgssjefen i Odd Ballklubb, fortalte entusiastisk om sitt lag og arbeid. Klubben fyller 125 i år og er landets eldste fotballklubb – og de har en filosofi om å bygge på egne krefter. – Vi har ingen rik onkel, sa hun. Stolt viste hun frem klubbens historie mellom to permer, et praktbind av en bok.

R8- gruppen var representert ved kommunikasjonssjef Torunn Stavran Johansen. Selskapet er et kraftsenter i utviklingen av Grenlandområdet, og har eiendomsverdier for 1,7 milliarder kroner i sin portefølje, og de bruker alle tilgjengelige kommunikasjonskanaler- også de tradisjonelle.

Styreleder i Grafisk bransjeforening, Ole Strand fra Fagtrykk AS, informerte om sakene styret arbeider med.

Pål Klavenes, HMS-sjef i Yara International, ga oss en innføring i det spennende prosjektet Yara Birkeland. Det førerløse skipet som om et par år skal frakte kontainere fra Porsgrunn til Brevik og Larvik.

Siste post på programmet ble en morsom og engasjerende opplevelse. Publicoms Kjetil Kristoffersen er en forteller av de store, og klarte å knytte sin egen livshistorie opp mot hovedbudskapet om å satse intenst og sterkt på salg.

Etter fagsamlingen var det vinsmaking og god mat på Michel Seylmagers Hus, et av Porsgrunns eldste hus.

Dagen derpå var det mange som ønsket å delta på en omvisning i Bokbinderiet Johnsen i Skien.

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne!