Helli til Konsis

Publisert

André Bratli, Konsis Grafisk AS ønsker Erik Helli, Helli AS velkommen til Konsis.

Det grafiske byrået Helli AS blir fra årsskiftet en del av Konsis Grafisk AS. – Konsis er en innovativ og kompetent partner, og allerede i innledende samtaler fikk vi en god tone. Vi oppnådde gjensidig respekt. Dessuten er Konsis et solid selskap med mange svært dyktige medarbeidere. Det var viktig for oss når vi skulle velge en fremtidig partner, sier Erik Helli. Han etablerte Helli AS i Oslo i 1982.

- Jeg har alltid vært opptatt av å knytte til meg unge medarbeidere og som en liten bedrift har det til tider vært en utfordring å få de yngste medarbeiderne til å bli. Naturlig nok vil de ut i verden for å prøve seg. Det i seg selv er jo en god ting. Denne gang beholder vi både Lise og Jonas, som hele veien har ivret for en løsning. De har ønsket seg et større team å samarbeide med gleder seg virkelig til dette, forteller Erik Helli.

Han understreker at i respekt for kundene og de mange web-oppdragene de har levert, var det viktig at de følte seg trygge på at hele kundeporteføljen fikk solid oppmerksomhet. -Det skylder vi våre kunder. En webside er tross alt et av en bedrifts viktigste organ- og for mange livsviktig, sier Helli.

Han legger ikke skjul på at det er med et visst vemod han gjør dette grepet. Men at med denne avtalen blir det kun et nytt CRM å forholde seg til, og at de vil alle arbeide med de samme kundene som i dag.

- Jeg er faktisk svært stolt av hva Helli har klart å få til. Tenk over hvilken omstilling bransjen har vært gjennom i løpet av 37 år -og fortsatt står ovenfor. Vi har tjent penger hele veien og har aldri hatt røde tall. Jeg har god magefølelse for overgangen til Konsis, og som kjent bygger magefølelsen på erfaring -lang erfaring. Jeg må legge til en siste ting; når nyheten ble presentert for designteamet hos Konsis, ble møtet avsluttet med applaus. Er det rart jeg er stolt?

Konsis utarbeider og produserer salgs- og markedsmateriell for ulike selskaper i Norge og resten av Skandinavia. Tradisjonelle trykksaker, skreddersydde kampanjer, messe- og utstillingsmateriell samt ulike digitale tjenester er noen eksempler på tjenester Konsis i Økernveien tilbyr

Siden oppstarten i 1992 har bedriften utviklet seg fra å være en nisjeleverandør av reprotjenester, til å bli en totalleverandør av grafiske tjenester og produkter. Konsis har 36 medarbeidere fordelt på fire avdelinger, moderne produksjonsutstyr og et eget fotostudio på huset.