Grafisk: Rimeligere medlemskap

Publisert

Nå blir det rimeligere å bli medlem av Grafisk bransjeforening i Norsk Industri/NHO. Generalforsamlingen i Grafisk bransjeforening har besluttet å redusere medlemskontingenten med 20 prosent, fra 1,9 til 1,5 promille av netto lønnsgrunnlag foregående år.

-Vi har gradvis redusert kontingenten, men samtidig opprettholdt servicenivået overfor medlemsbedriftene våre. Det er viktig for oss å være en konkurransedyktig interesseorganisasjon for mangfoldet i grafisk industri. I dag organiserer vi rundt 75 prosent av alle grafiske bedrifter i landet, men vi har ambisjoner om å øke medlemstallet og samtidig invitere inn til vårt fellesskap, bedrifter som tilhører en større sektor av grafisk virksomhet. Da tenker vi for eksempel på skilt og dekor, emballasje, mediedesign og kommunikasjon, sier bransjesjef Magnus Thorkildsen.

Lønnsomt

Et medlemskap i NHO, Norsk Industri og Grafisk bransjeforening byr på mange fordeler som betyr reduserte kostnader, et verdifullt fellesskap og hjelp når du trenger det.

Det skal være lønnsomt og nyttig å være medlem av Grafisk bransjeforening. Gjennom vårtilknytning til Norsk Industri og NHO tilbyr vi mange gode økonomiske rabattavtaler blant annet innenfor frakt, strøm, tjenestepensjon, hotellavtaler, drivstoff og forsikring. Her er det mulig å oppnå store besparelser.

Arbeidsgiverservice

Bedriftene får rask tilgang til arbeidsgiverservice gjennom våre dyktige advokater, og vi gjennomfører tariff og lønnsforhandlinger. Grafisk bransjeforening er opptatt av å være en sparringpartner og rådgiver for det bedriftsleder er opptatt av.

 Medlemsfordeler