Fusjon på Kongsvinger

Publisert

Vinger Trykkeri AS og Glåmdal Trykkeri AS besluttet å fusjonere fra 1. juli 2017, og har tatt navnet Vinger og Glåmdal Trykkeri AS.

Begge selskapene er medlemmer av Grafisk bransjeforening. Vinger og Glåmdal Trykkeri har mer enn 30 års erfaring i grafisk bransje og fremstår som et veletablert og moderne trykkeri. Bedriften har lokaler i et grafisk industrifellesskap på Kongsvinger.

Allerede i 2009 ble dette samarbeidet etablert formelt i forbindelse med at bedriftene valgte å samlokalisere for å kunne ta bruk hverandres sterke sider. - At vi nå fusjonerer er en naturlig konsekvens av dette samarbeidet, sier daglig leder Tommy Olsen. - Tiden var inne!

Etter fusjonen er Vinger og Glåmdal Trykkeri en høyt spesialisert grafisk totalleverandør, med teknologi i toppklasse og solid fagkompetanse på alle grafiske spesialområder.

-Med offset- og digitaltrykk, storformat, skilt, bildekor, folie, fals/rill, stiftemaskiner, stansing, laminering og spiralisering, dekker vi alle dine behov for trykksaker og markedsføringsmateriell. Som bedrift er vi meget fleksible og møter kundens behov for kvalitet og levering til enhver tid. God service er et nøkkelord i vår bedrift og vi legger stor vekt på å gjøre hverdagen enklere for våre kunder når det gjelder bestilling, produksjon og levering av varene. Med egen transport leverer vi varer daglig utover store deler av Østlandet, sier daglig leder Tommy Olsen.