Design og møbelsuksessen Vestre

Publisert

Hva gjør en møbelprodusent som innleder på Grafisk bransjeforenings landsmøte i Stavanger 7-10. september? Det er til inspirasjon! Vestre Møbler har en betydelig suksess som produsent av møbler for byer, parker og offentlige uterom – og de samarbeider med kjente skandinaviske formgivere.

Jan Christian Vestre forteller fredag 8. september om hvordan bedriften har lykkes i et meget konkurranseutsatt område med mange lavkostprodusenter. En konkurransesituasjon de fleste grafiske bedriftene kjenner på kroppen.

Vestre har mottatt en lang rekke designutmerkelser. Produktene er bygget i Norge og Sverige med førsteklasses materialer og en gjennomgående kvalitet som gir bekymringsfri bruk i mange år fremover. Vestre er familieeid og ledes nå av tredje generasjon. Vi har hovedkontor i Oslo men også kontorer i Sverige og i Frankrike.

Google venn eller fiende?

Google og sosiale medier blir ofte sett på som en konkurrent til papirbasert kommunikasjon og markedsføring. Men, kan for eksempel Google være en nyttig samarbeidspartner eller verktøy for grafisk bransje i bestrebelsene med å nå ut til kunder- og ikke minst i rollen som rådgiver for kunden?

Marius Karlsen fra iNord i Tromsø har lang erfaring med Googles mange muligheter. Han vil fredag 8. september spesielt fokusere på hvordan grafiske bedrifter kan selge sine produkter via Googles mange kanaler – og hvordan de samme bedriftene kan tilrettelegge for en kombinasjon av papirkanalen og Google.

iNord eies av Polaris som igjen eier en rekke aviser i Nord-Norge.