Årsmøte og besøk hos CopyCat

Publisert

Grafisk bransjeforening samlet medlemmer i Øst, medlemmer av bransjeforeningen og seniorene til årseminar og årsmøte i Asker.

Torsdag 27.april var det årsmøte og vårseminar for Grafisk bransjeforening. I den anledning ble det et besøk og omvisning hos CopyCats imponerende anlegg på Billingstad.

Storformat-fabrikken CopyCat

Veksten i storformatprodukter er noe CopyCat vil være med på. Selskapet har et 1000 kvadratmeter stort produksjonssenter på Billingstad - den største enkeltsatsingen noensinne. Billingstad betjener alle CopyCats enheter. I de øvrige avdelingene er for eksempel folieringsoppdrag nedskalert og oppdragene blir sendt til Billingstad. CopyCat har etablert en elbilrute som bidrar til levering samme dag. Miljø er viktig! CopyCat er Svanemerket, og har utviklet sine egne etiske retningslinjer.

Dagen innhold et nyttig og spennende program, og som alltid et hyggelig sosialt samvær med våre medlemmer i Øst, medlemmer av bransjeforeningen og seniorene. 

En fikk også høre om HG Medias utvikling. Patrik Knutsson fra Print.Page viste sitt nye, internasjonale salgs – og markedsføringsportal for grafiske bedrifter. Bransjesjef Robert Wright informerte om hva bransjeforeningen arbeider med. Energipriser, miljø og bærekraft var også viktige temaer for årets vårseminar.

Etter årsmøtet ble det festmiddag på Leangkollen hotell.

Portrett