07 Media og Print House etablerer digitaltrykk-miljø

Publisert

Konsolideringen i grafisk bransje fortsetter. Denne uken ble det kjent at Print House og 07 Media har funnet hverandre for å skape et stort norsk miljø innen digitaltrykk. Ny toppleder er ansatt.

Den 21. desember undertegnet partene avtale om en aksjebytte/sammenslåing gjeldende fra 1. januar 2018. Begge selskaper er nå en del av 07 Invest AS, hvor eierne av Print House nå også er kommet inn på eiersiden.

Hovedformålet med sammenslåingen er å samle to av de sterkeste digitale trykkmiljøene i landet, og skape synergier for bedret konkurransekraft og utviklingsmuligheter. Samtidig vil man tilby et bredere produkt- og tjenestespekter til eksisterende og nye kunder. Selskapene vil sammen ha en størrelse som muliggjør ytterligere spesialisering og modernisering av produksjon og logistikk.

Ny 07-leder

Fra 2. januar overtok Kjetil Amundsen som konsernsjef i 07 Media. Kjetil er utdannet sivilmarkedsfører fra NMH og har en spesialisering i strategi og ledelse fra University of Texas at Austin McCombs School of Business. I 2001 begynte Amundsen sin karriere i Accenture og de neste 15 årene i stillinger innen salg, markedsføring og ledelse i Midelfart, Novartis, Ringnes og Johnson & Johnson. Kjetil har siden 2016 vært administrerende direktør i Print House.