Advokattjenester SANDS

Norsk Industri har en rammeavtale som sikrer medlemmene juridisk assistanse til gunstige betingelser.

Oppgis det at man er medlem av Norsk Industri sikres 20 % rabatt. Som del av avtalen vil Norsk Industris medlemmer kunne gjennomføre en innledende konferanse om juridiske spørsmål, f.eks. i forbindelse med kontrakts tolkning, forhandlinger eller tvister, uten å bli belastet for det. Ønsker medlemmet å gå videre, opprettes en sak.

I tillegg til å ha spesialister innenfor de fleste fagområder slik som prosess, forsikring, kontraktsrett (hele verdikjeden for industri), transport, selskapsrett, offshore og shipping, arbeidsrett, HMS, eiendomsrett, immaterialrett, konkurranserett, digitalisering og IT, har SANDS advokater med bred internasjonal erfaring.

SANDS holder også kurs for medlemmene og kan tilrettelegge spesialiserte kurs i den enkelte bedrift, samt trening av advokatfullmektiger og advokater. 

SANDS er et fullservice advokatfirma med spesialiserte tjenester og høy kompetanse. Firmaet har i dag 140 advokater i 7 byer. Hovedkontoret ligger i Oslo. 15 av partnerne har møterett for Høyesterett og flere av advokatene har tilleggsutdannelse som statsviter, økonomi eller MBA.

Ta kontakt med Christian Nesset hos SANDS, så finner han den riktige advokaten med spesialistkompetanse for din sak.

Les mer om SANDS

Se alle våre advokattjenester