Advokattjenester SANDS

Norsk Industri har en rammeavtale som sikrer medlemmene juridisk assistanse til gunstige betingelser.

 

Oppgis det til advokatfirma at man er medlem av Norsk Industri sikres medlemmet fordeler. Som del av avtalen vil Norsk Industris medlemmer kunne gjennomføre en innledende konsultasjon, skriftlig eller muntlig, med bistand på inntil en time om juridiske spørsmål, f.eks. i forbindelse med kontrakts tolkning, forhandlinger eller tvister, uten å bli belastet for det. Ønsker medlemmet å gå videre utover innledende konsultasjon, opprettes det en sak hvor kostnader løper. Medlemmer i Norsk Industri sikres da 20% rabatt.

I tillegg til å ha spesialister innenfor de fleste fagområder slik som prosess, forsikring, kontraktsrett (hele verdikjeden for industri), transport, selskapsrett, offshore og shipping, arbeidsrett, HMS, eiendomsrett, immaterialrett, konkurranserett, digitalisering og IT, har SANDS advokater med bred internasjonal erfaring.

SANDS holder også kurs for medlemmene og kan tilrettelegge spesialiserte kurs i den enkelte bedrift, samt trening av advokatfullmektiger og advokater. 

SANDS er et fullservice advokatfirma med spesialiserte tjenester og høy kompetanse. Firmaet har i dag 140 advokater i 7 byer. Hovedkontoret ligger i Oslo. 15 av partnerne har møterett for Høyesterett og flere av advokatene har tilleggsutdannelse som statsviter, økonomi eller MBA.

Ta kontakt med Christian Nesset hos SANDS, så finner han den riktige advokaten med spesialistkompetanse for din sak.

Les mer om SANDS

Se alle Norsk Industris advokattjenester