Norsk Industri

Innhold

Telefoni

Norsk Industri har en god avtale med Telenor Norge.

Korona-tiltak i Telenor, bl.a. betalingsutsettelse for bedriftskunder 

Kampanje fra Telenor

1GB data i mobilabonnementet Betal Selv til alle medlemmer til kr 1,- i Mitt Telenor

I appen Mitt Telenor kan alle medlemmer med bedriftsabonnement kjøpe ekstra data til mobilabonnementet, og velge å betale selv med Vipps. Det gir mer frihet for de ansatte, og mulighet til å bruke mobildata på fritiden uten å risikere dårlig samvittighet for arbeidsgiver.  Nå ligger det et velkomsttilbud i appen; 1GB data ekstra til kun 1 kr! Pakken er kun tilgjengelig én gang per bruker, og er kun for kunder som velger å betale selv med Vipps.

Gjelder tom. 31. desember 2020 og er en engangs nedlastning per bruker.

 
Som medlem i Norsk Industri vil du få svært gustige priser på mobiltelefoni, mobilt bredbånd, internett og fasttelefoni.  Med bedriftsabonnementet Fri+ 4GB eller mer kan du bruke inkludert data, fri tale og fri SMS også når du er på reise i EU/EØS.
Nyhet! Mobilabonnement som tilpasser seg bruken

Telenor har forenklet og forbedret mobilabonnementene sine! Flyt er abonnementet som automatisk tilpasser seg din bruk. Velg mellom 2 GB, 10 GB og 50 GB. Bruker du mindre data, blir resten automatisk overført til neste måned. Bruker du mer enn inkludert datamengde, går du automatisk over til en stor datapakke til kun 99,-.
Enkelt, fleksibelt og trygt.

Også inkludert:
– Rollover på ubenyttet data
– Datakort på Flyt M og Flyt L
– Forbedret sikkerhetstjeneste
– Fri bruk av BankID på mobil
– Bruk i EU inkludert
– 24 timer kundeservice

For å bytte abonnement for bedriftens ansatte ring kundeservice på tlf. 09000 eller ta kontakt med Maria Vestli i Telenor