Drivstoff og fyringsolje

En avtale med Circle K gir Norsk Industris medlemmer gode priser på fyringsoljer, diesel, bensin og smøreoljer. Både bedriften og de ansatte får svært gode betingelser hos Circle K.

Firmakort

Norsk Industris medlemmer får gunstig tilbud på Circle Ks firmakort som gir tilgang til over 600 stasjoner over hele Norge. Kortet gir rabatt direkte på pumpeprisen på diesel og bensin. I tillegg gis også rabatt på vask og oljer på våre stasjoner.

Circle K Firmakort kan brukes på alle Circle K automater og alle Best-stasjoner og Best Automater. 

Firmakort med lading

Circle K tilbyr også Firmakort med lading og i tillegg til lading via Circle K firmakort med lading, tilbyr også Circle K en integrert løsning for ladere hjemme og på arbeidsplassen og leverer ladebokser til privat og firmamarkedet. Herunder også prosjektering og installasjon hjemme og på arbeidsplaser.

Produkt Pris Enhet
Hjemmelader 5 996,- eks mva Uten installasjon
Hjemmelader installasjon 5 996,- eks mva Installasjon

For en hjemmelader uten løsning for refusjon fra arbeidsgiver er det ingen abonnementskostnad. For en hjemmelader der Circle K henter ut forbruksstatistikk, og etter hvert sørger for automatisk tilbakebetaling til den ansatte, er det en månedsavgift på 23,- eks mva.

Truckkort for tung bil

Biler over 3,5 tonn trenger Truckkort. Gjennom avtalen med Norsk Industri får du 155 øre inkl.mva. i rabatt per liter drivstoff på Trucklisteprisen. Vår Kundeportal gjør det enkelt å holde oversikten over bedriftens bilhold.

Circle K Truckkort gir deg tilgang til over 475 bensinstasjoner og ca 200 AdBlue-pumper i Norge. På AdBlue har du samme rabatt som på diesel. Kortet kan benyttes på alle våre truck- og fullservicestasjoner i Norge. I tillegg kan det også benyttes på våre automatstasjoner 1-2-3 og stasjoner i Best-kjeden.

Diesel levert på tank (bulkleveringer)

Som medlem i Norsk Industri er du sikret gode priser, både på anleggsdiesel og blank diesel. Du oppnår 155 øre ekskl.mva. i rabatt på anleggsdiesel og 155 øre eksk.mva. i rabatt på blank diesel på bulklistepris.

Ta kontakt for avtale

Circle K kundesenter:
kontakt@circlekeurope.com
Telefon kort: 22 96 25 00 (man – fre 08-16)
Telefon bulk/stykkgods: 810 01 800 (man - fre 07-16)

Er din bedrift allerede kunde av Circle K, ta kontakt slik at du får fordelene som følger medlemskapet i Norsk Industri.