Drivstoff og fyringsolje

Bensinstasjon

Circle K tilbyr Norges største nettverk av stasjoner og en komplett løsning som hjelper deg som bedrift med å redusere de totale transportkostnadene. Som medlem av Norsk Industri får både bedriften og de ansatte svært gode betingelser og rabatter på alle Circle K-stasjoner.

Firmakort

Norsk Industris medlemmer får gunstig tilbud på Circle Ks firmakort som gir tilgang til over 600 stasjoner over hele Norge. Som medlem får du alltid 63 øre per liter avslag når du fyller bensin eller diesel og vi gir deg 10% rabatt på bilvask. For alle som har begynt overgangen til elektriske kjøretøy tilbyr vi 60 øre per kWt på lading.

Circle K Firmakort kan brukes på alle Circle K automater og alle Best-stasjoner og Best Automater.

Lading

I dag leveres våre firmakort med RFID (ladeikon på kortet), slik at de også kan brukes til lading. Vi har mange gode løsninger for våre bedriftskunder med elektriske kjøretøy, blant annet arbeidsplasslading, refusjonsløsning for ansatte som lader hjemme, og selvfølgelig et stort ladenettverk av langs veien.

Circle K leverer en integrert løsning for ladere hjemme og på arbeidsplassen og leverer ladebokser både til privat bruk og til firmamarkedet.

Produkt Pris Enhet
Hjemmelader 5 996,- eks mva Uten installasjon
Hjemmelader installasjon 5 996,- eks mva Installasjon

Med Circle K sin nye refusjonsløsning kan de ansatte enkelt få strømkostnader tilbakebetalt når de lader firmabil hjemme. Refusjonsløsningen koster 69 øre per kWh brukt – altså, bruker ikke den ansatte løsningen betaler dere heller ingen ting.

Les mer om våre ladeløsninger for bedrifter her

Dersom ditt Circle K bedriftskort ikke har RFID kan det enkelt og kostnadsfritt byttes ut med nye firmakort med lading i kundeportalen eller ved å ta kontakt med vår kundeservice.

Truckkort for tung bil

Biler over 3,5 tonn trenger Truckkort, og gjennom avtalen med Norsk Industri får du 155 øre inkl. mva. i rabatt per liter drivstoff på Trucklisteprisen.

Circle K har mer enn 480 stasjoner i sitt Trucknettverk. Av disse er 200 spesielt tilrettelagt for tyngre kjøretøy, såkalt hovedtrucknettverket (HTN) og vi har ca. 200 AdBlue-pumper fordelt utover nettverket. På øvrige truckstasjoner kan kortet benyttes, men med 15 øre redusert rabatt.

Truckkortet kan brukes på alle Circle K stasjoner i Skandinavia. I tillegg kan kortet brukes til bommer, bruer osv.

Diesel levert på tank (bulkleveringer)

Som medlem i Norsk Industri er du sikret gode priser, både på anleggsdiesel og blank diesel. Du oppnår 193 øre inkl. mva. i rabatt på anleggsdiesel og 193 øre inkl. mva. i rabatt på blank diesel på bulklistepris.

Kundeportalen

Som firmakortkunde får du tilgang til vår online kundeportal som gir deg full kontroll over alle korttransaksjoner og kostnader. Her finner du alt du trenger i én og samme portal som er lett å bruke. Mange kunder ser fordelen med å ha oversikt over alle kort, før de bestiller nye. Les mer om fordelene ved Kundeportalen her.

Ta kontakt for avtale

Circle K kundesenter:
kontakt@circlekeurope.com
Telefon kort: 22 96 25 00 (man – fre 08-16)
Telefon bulk/stykkgods: 810 01 800 (man - fre 07-16)

Er din bedrift allerede kunde av Circle K? Ta kontakt slik at du får fordelene som følger medlemskapet i Norsk Industri.

Effektiv arbeidsdag med Circle K

Circle K tilbyr Norges største nettverk av stasjoner og en komplett løsning som holder transportkostnadene nede. Medlemmer av Norsk Industri får svært gode betingelser hos Circle K, og det koster ingenting å ha firmakort.

Circle K - en totalløsning for din bilpark

Circle K tilbyr Norges største nettverk av stasjoner og en komplett løsning som hjelper deg som bedrift med å redusere de totale transportkostnadene. Som medlem av Norsk Industri får både bedriften og de ansatte svært gode betingelser og rabatter på alle Circle K-stasjoner.