PR og nettverksevent for sport og fritidsbedriftene i Stockholm

25. sep 2024, kl. 00.00
Stockholm

Designindustrien inviterer merkevarer som ønsker å profilere seg i Sverige til å delta på et kveldsarrangement på den norske ambassaden i Stockholm.

Sverige er et viktig marked for norske produsenter innen sport og fritidssektoren. Inside Norway vil gjennomføre et nettverkseventpå den norske ambassadørs residens i Stockholm 25. september 2024 for å skape oppmerksomhet og bygge kjennskap om norske produsenter.

Målgrupper for event:

  • Forhandlere
  • Presse
  • Viktige bransjeaktører (distributører, samarbeidspartnere m.m.)
Ambassaden

Ambassadørens residens ligger i tilknytning til ambassaden i ambassadestrøket på Norra Djurgrådeni Stockholm.
Ambassaden ble tegnet av arkitekt Knut Knutsen i 1948. De gjennomgående stuene, hvor vi vil ha utstillingen er romslige, med god høyde og kan romme opptil x antall mennesker. Det er plass til å stille ut enkelte produkter, og holde presentasjoner/talks under eventet. Boligen har en fin hage, som evt. også kan benyttes.

After work

I samarbeid med vår konsulent i Sverige, vil vi invitere forhandlere, presse og aktuelle bransjeaktører til et nettverksevent. Produsentene kan også selv sende egne lister over samarbeidspartnere de ønsker skal inviteres.

Målsettingen er å skape gode relasjoner, legge til rette for økt salg og samarbeid, og vise frem et utvalg av norske produsenter og produkter i en ny og kreativ setting, på en felles arena. Nettverkseventetskal vise frem norsk sport og livsstilsektor som helhet, men også hver enkelt produsent.

Praktisk informasjon
  • Produsentene kan velge ut produkter til utstillingen i forhold til begrenset område, gjerne fokus på nyheter
  • Produsentene må enten selv levere produkter direkte, eller avtale med ambassaden i forhold til levering, og hver enkelt må bistå med å pakke opp og ned produkter og håndtere transport etter event
  • Deltakerne kan selv lage en liste over kontakter man ønsker skal inviteres
  • (Hver produsent må forberede en pressemelding, som man ønsker skal sendes ut i etterkant (ferdig skrevet og satt opp), samt link til foto + evt. øvrig pressemateriale)

For mer informasjon og påmelding ta kontakt med Annette eller Ragnhild.

Portrett av Annette Hoff
Profil bilde