Landsmøte Grafisk bransjeforening

12.–14. sep 2024kl. 00:00
Hotell Riviera, Moss

Kunstig Intelligens, bærekraft og bransjeforeningens strategiplaner blir noen av høydepunktene på årets landsmøte på fine Hotell Riviera i Moss. Direktør Knut Sunde fra Norsk Industri tar tradisjonen tro, for seg økonomiske trender nasjonalt og internasjonalt – og vi får det første møtet med vår nye administrerende direktør Harald Solberg.

Priser

Deltakeravgiften inkluderer "come together" på torsdag, lunsj og frestmiddag på fredag og lunsj på Ekeby lørdag.
Pris medlemmer: 3 500,-
Pris ledsager: 3 000,-
Medlemmer i "Ung i Grafisk": 1 500,-
Pris ikke-medlemmer/leverandører: 10 000,-

Overnatting

Overnatting bestilles via påmeldingsskjemaet, men betales av den enkelte. Vi har reservert rom frem til den 5. september og sender oversikt til hotellet med hvor mange som har bestilt. Etter den 5. september kan vi ikke garanterer at du får hotellrom, så vær tidlig ute.

Program

«Grafisk bransje for en trygg fremtid med bærekraft og med kunstig intelligens»

Torsdag 12. april

18.00 «Come together» på Nobel Cafe i Moss

Fredag 13. september

09.00 Registrering kaffe
09.30 Velkommen til Moss v/ styreleder Kjetil Sjøeng m. flere
09.45 Knut Sunde: Norsk økonomi på pulsen
10.15 Adm.dir Harald Solberg: Norsk Industri - En kraftfull organisasjon
10.40 Pause
11.00 Nina Vogt: Markedsføring og trender
11.30 Qross kurssenter m flere: Kunstig Intelligens - som brødnyttig verktøy
12.15 Lunsj
13.15 Corporate good: Bærekaft en naturlig del av bransjen (med liten workshop)
14.15 Netsecurity: Datasikkerhet en forutsetning for driften
14.45 BI studentene «våre»: Trykt i Norge - ungdom skaper resultater
15.15 Grafisk bransjeforening; Liten men sterk - Presentasjon av strategiarbeidet
15.30 Pause
15.45 Generalforsamling «Grafisk bransjeforening – print og kommunikasjon»
16.45 Pause frem til middag
18.30 Aperitiff på Hotell Riviera
19.00 Festkveld og middag med kulturelle innsalg og mye mer

Lørdag 14. september

Frokost på hotellet og utsjekk
10.00 Vi reiser til Ekeby gårdsbryggeri for kulturell og faglige opplevelser
10.30 Birgitte Velde: Fra Ego til Eco
11.00 Lokal mat med historie
13.00 Lunsj og ølsmaking
14.30 Hjemreise

Vi tar forbehold om endringer i programmet.

Markedsføringstrender
Faglig interessant bli det også å møte Nina Vogt. Hun er høyskolelektor ved Handelshøyskolen BI i Oslo og er nasjonalt fagansvarlig for faget forbrukeratferd på BI. Hennes tema er om markedsføring og trender.

Bærekraft og kreativitet
Vi skal også treffe Maria Peltokangas i egen person. Vi har kun sett og hørt henne på webinarrekken om bærekraft. Hun leder oss inn i en nyttig workshop om bærekraft – og det er mange av oss som har fulgt hennes foredrag og er godt rustet til et kreativt samspill med gode kolleger.

Kunstig Intelligens
Alle snakker om det. Kunstig Intelligens! Noen av oss har tatt det i bruk i ulike sammenheng- og ser gode resultater. Men utviklingen går raskene enn lyden- så vi må hele tiden oppdatere oss og se muligheter. Vår samarbeidspartner Qross Kurssenter sender en av sine toppfolk på området til landsmøtet og gjør oss enda mer opplyst på dette som vil prege alles hverdag- men ikke minst i vår produksjon, kundekontakt og markedsføring.

Net Security
Gode råd om hvordan sikre våre IT-systemer og data fra kriminelle krefter. Det kan NetSecurity mye om. Vi skal høre om dette viktige temaet også på landsmøtet. Vi har allerede hatt ett webinar- men her får vi enda flere gode råd- som en del av våre medlemsfordeler.

Strategi og generalforsamling
Før generalforsamlingen blir landsmøtet tatt med i strategiprosessen til Grafisk bransjeforening. Det startet på landsmøtet i Alta i fjor- og fortsetter i Moss. Styret har gjort et grundig arbeid og har kommet til noen forslag som medlemmene våre må ta stilling til. Strategien vil ta oss inn i fremtiden som en moderne, aktuell organisasjon for landets grafiske bedrifter. Vi organiserer rundt 75 prosent av denne viktige virksomheten som hele tiden er i en rivende utvikling.

Festivitas
Et landsmøte uten mye sosial aktivitet, er ukjent for vår bransje. Det er en viktig del av landsmøtet å mingle og hygge seg med god mat og drikke. Torsdagskvelden blir det mingletreff på Nobel Cafe, og fredagen avrundes med festmiddag på hotellet- og vi lover god underholdning.

Lørdagsformiddagen
Stedet for avrundingen av landsmøtet er helt spesielt! Da møtes vi etter utsjekking på Ekeby gårdsbryggeri for kulturelle og faglige opplevelser. Det blir mat og prøvesmaking – og det faglige står Birgitte Velde for. Hun er en erfaren endrings-agent som kan hjelpe deg å finne løsningen for din bedrift i din (grønne)endring! Birgitte etablerte selskapet Embli AS hvor hun er Miljøfyrtårnkonsulent og jobber med tjenestedesign, HMSQ (HMS og kvalitet), kommunikasjon og prosjektledelse. Tema: Fra ego til eco!

Hotel Riviera sier selv om det nye konferanse- og overnattingstilbudet i Østfoldbyen:
Strandhotellet er en perle som byr på middelhavsstemning og sydlige vibber, både i form av unikt design, duft, lyd og følelsen av å være på reise. Det er ikke noe tvil om at dette kommer tydelig frem i Brasserie Bon Vivant og i Pool & Wellness, hotellets toppetasje.

Portrett
  • Robert Wright
  • Bransjesjef Grafisk bransjeforening