DS Collab – Designers' Saturday x Norsk Industri

Publisert

En statue og et teppe i et rom

Foto: AnneBråtveit, Designers Saturday

DS Collab 2025 er et helnorsk prosjekt, utviklet av Designers' Saturday i samarbeid med Norsk Industri. Vår felles ambisjon er å løfte norsk design til nye høyder ved å skape kommersielle, innovative produkter for produksjon og salg.

Ideen bak DS Collab startet i 2022 som en videreutvikling av tradisjonelle "speed dates" mellom produsenter og designere, med mål om å utvikle kommersielle, innovative produkter for salg. Designindustrien har nå i samarbeid med Designers' Saturday lansert DS Collab 2025 - et helt norsk initiativ der både produsenter og designere skal være norske.

Designindustrien ønsker å knytte tettere bånd mellom industrien og designerne, og bidra til å skape grobunn for nye kommersielle og innovative samarbeid, som igjen skal bidra til å skape større oppmerksomhet rundt norsk design.

Open Call Norske Designere

De 6 norske bedriftene som deltar i DS Collab 2025 er Heymat, Varier, Minus, Eskoleia, Northern og House of Holmedal. Noen av bedriftene har spesifikke briefer, mens andre har mer åpne briefer.

Les mer om bedriftenes beskrivelser og søkeprosessen her

De ferdige produktene vil bli presentert i egen utstilling under Designers' Saturday 2025, med besøk av både norsk og internasjonal presse.

For spørmål kontakt med oss.

Profil bilde
Portrett av Annette Hoff