Drysser glamfaktor på industriens «hverdagshelter»

Publisert

Det bør gjøres stas på de som bidrar til et velferdssamfunn i verdensklasse. På Raufoss er industriprisen blitt en tradisjon!

Fra Industriprisen 2017 (Raufoss): konferansier Anita Hager (Intek), Kjetil Tvedt (Norsk Industri) og Mette Foss Dalseg (TotAL-Gruppen). Fotograf: Kjersti Granåsen.

Ikke forbeholdt sport og underholdning!

Vi har Idrettsgalla i januar, Spellemannpris i februar, Gullrute i mai og Amandapris i august. Helter og gode prestasjoner innen sport og underholdning er vi flinke til å feire.
- Hvorfor er dette mindre vanlig i industrien, funderer Hager. Sportstøy og penkjoler er byttet ut med hjelm og vernesko, men det er fortsatt god grunn til å gi disse menneskene ekstra oppmerksomhet. Industrien produserer varer og tjenester på nivå med de beste idrettsprestasjoner, og de bidrar til et velferdssamfunn i verdensklasse! Hun er maskiningeniør og jobber som daglig leder i Intek. Gjennom næringsklyngen NCE Raufoss er hun en del av Norges «toppidrettssenter» innen vareproduksjon.

I går var Hager konferansier under Industriprisen 2017 på Raufoss. Siden 2015 har næringsklyngene NCE Raufoss og TotAL-gruppen årlig funnet frem champagne og rød løper for å spre glamfaktor på dyktige industriarbeidere. Under gårsdagens gallafest på Raufoss ble hele fem priser utdelt.

Finn ut hvem som vant på NHO sine nettsider!