Artikler

Vis filtrering

9 resultater

Type artikkel
Velg område
9 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Sikkerhetsekspert rett i lomma

  I dagens stadig mer digitaliserte verden, der mer enn 4 av 5 dataangrep skyldes en menneskelig faktor,er ikke sikkerhetskompetanse lenger bare en bonus. Det er en nødvendighet!

 2. – Den lokale rådgivningen var avgjørende

  Berry Packaging Norway AS meldte seg inn Norsk Industri i 2019 og fikk høre om NHO Pensjon. Svein Egestad er lidenskapelig opptatt av emballasjehåndtering og gode kundeforhold. Derfor falt valget på den pensjonsleverandøren som han synes hadde tydelig fokus på bærekraft og kunne tilby god lokal oppfølging.

 3. Effektiv arbeidsdag med Circle K

  Circle K tilbyr Norges største nettverk av stasjoner og en komplett løsning som holder transportkostnadene nede. Medlemmer av Norsk Industri får svært gode betingelser hos Circle K, og det koster ingenting å ha firmakort.

 4. Circle K - en totalløsning for din bilpark

  Circle K tilbyr Norges største nettverk av stasjoner og en komplett løsning som hjelper deg som bedrift med å redusere de totale transportkostnadene. Som medlem av Norsk Industri får både bedriften og de ansatte svært gode betingelser og rabatter på alle Circle K-stasjoner.

 5. CircleK tilbyr firmakort med lading

  Circle K tilbyr en integrert løsning for ladere hjemme og på arbeidsplassen og leverer ladebokser til privat- og firmamarkedet, herunder også prosjektering og installasjon.

 6. Frihet med ubegrenset data

  I vår avtale med Telenor får du nå tilgang til abonnementet Frihet som gir ubegrenset data. Dette abonnementet gir frihet til de ansatte, og mindre administrasjon for bedriften.