Kryptert og sikker kommunikasjon

Mobil og PC-skjerm

Foto: Verji AS.

91 % av datangrep kommer vi e-post. Som en del av medlemsfordelene i Norsk Industri har våre medlemsbedrifter nå mulighet til å oppnå en fordelsavtale med Verji, som gjør det enklere å kommunisere sikkert og i tråd med GDPR.

– Risikoen for dataangrep har eksplodert. Fra 2019 til 2020 var det en tredobling, og med pandemien og krigen i Ukraina har trusselen dessverre økt ytterligere. Mange tror at det er de største bedriftene som er mest utsatt, men ifølge NHO er faktisk risikoen større for mindre bedrifter og halvparten kaster inn håndkleet etter å ha blitt utsatt for angrep. Vi er derfor svært glade for å kunne inngå denne samarbeidsavtalen med NHOs største landsforening, sier Jan Martin Kristiansen i Verji.

  • Verji er en sikker kommunikasjonsløsning, basert på inviterte og verifiserte brukere hvor meldinger og vedlegg er kryptert fra ende-til-ende.
  • Når kommunikasjonen er kryptert, trenger du ikke tenke på om informasjonen som utveksles inneholder personopplysninger med lovkrav til kryptering, fordi identiteten til avsender og mottaker er sikret.
  • Verji er like enkelt å bruke som Messenger, i nettleser eller i mobilapp, men er i tråd med GDPR og er uten reklame og falske brukere. Verji gir også en bedre organisering og er sikrere.
  • Sammen med kommunikasjonsløsningen får du Verji sikkerhetspakke, som guider ledere og andre ansatte gjennom arbeidet med enkle sikringstiltak i bedriften.
  • Sikkerhetspakken inneholder e-bok, sjekklister, instruksjonsvideoer, maler, veiledninger og ressurslenker.

Fordelsavtalen med Verji AS, innebærer at medlemmer nå får en løsning til gunstige betingelser med fri oppstart og opplæring.

Les mer om Verji og fordelsavtalen her

 

Vil du vite mer om Verji ta kontakt