Hvordan bruke ESG-data til å transformere virksomheten din

Forrester har på oppdrag fra Dun & Bradstreet utarbeidet en rapport som viser den nåværende situasjonen rundt bruk av ESG-data og analyser, samt fordelene for selskaper som har innarbeidet ESG-strategier.

Les mer om tjenestene til Dun & Bradstreet her - en medlemsfordel for Norsk Industri

Stadig flere bedrifter prioriterer i økende grad å gjøre forretninger med selskaper som har etiske standarder på plass for å bedre kunne håndtere risiko, bli mer robust og øke forretningsresultatene. Dun & Bradstreets ESG-data (Environmental, Social and Governance) gjør det enklere enn noen gang å velge etiske og bærekraftige partnere. 

Til tross for all tilgjengelig informasjon, har mange av oss fortsatt spørsmål. Gir ESG-arbeidet bedre avkastning? Er det andre fordeler utover å nå bærekraftsmålene? Og hvor mye reell fremgang blir det faktisk?

Om rapporten

Denne undersøkelsen ble utført av Forrester Consulting. Respondentene er 268 beslutningstakere innen compliance, bærekraft, innkjøp, økonomi og risiko hos globale bedrifter.

Rapporten peker blant annet på områder som: 

  • Utfordringer ved ESG-data
  • Fordeler med en moden ESG-strategi
  • Beste praksis for å forbedre ESG prosesser i virksomheten
  • Fremgangsmåter for effektiv utnyttelse av ESG-data

Last ned forskningsrapporten og finn ut hvordan du kan bruke ESG-data til å transformere virksomheten din (rapporten er på engelsk).

Les mer om ESG-data her